SHARE

Ogromni asteroid nalazi se na istoj putanji sa našom planetom i, kako tvrde naučnici, vrlo je izvestan silovit sudar u bliskoj budućnosti. Staviše, precizni snimci koje je napravila NASA pokazuju da ovo svemirsko telo na svojoj površini “nosi” demonsko lice.

PREČNIK 20 MILJA, BRZINA 20.000 MILJA NA SAT: Satanski asteroid
PREČNIK 20 MILJA, BRZINA 20.000 MILJA NA SAT: Satanski asteroid

Prema podacima, baziranim na kompjuterskoj analizi fotografija urađenih specijalnim teleskopom, ovaj asteroid ima 20 milja u prečniku i približava se Zemlji brzinom od 20.000 milja na sat. Još frapantnija činjenica jeste to da će, prema prognozama naučnika, centar njegovog pada biti Balkansko poluostrvo.

Ukoliko gusta, čvrsto zbijena stenovita masa nastavi da se kreće po trenutnoj putanji, udariće u našu domovinu između 20. aprila i 4. maja 2017. godine.

Zbog obrisa demonskog lica, koje se vidi na njegovoj površini, neki religiozni eksperti su ovo svemirsko telo nazvali Satanski asteroid. Ovo alarmantno otkriće objavio je Moris Palmer, autor knjige “Stvarne granice: Tajne dalekog svemira koje NASA ne želi da objavi”, koja se još nalazi u pripremi.

Dr Palmer kaže da su fotografija i informacije stigle do njega preko “prijatelja na visokim položajima” koji rade u svemirskoj agenciji. “NASA, kao i obično, ne želi zvanično da prizna postojanje ovog asteroida da ne bi izazvala paniku u javnosti. Ali, ona poseduje ovu informaciju već dve godine”, kaže dr Palmer.

"NASA, KAO I OBIČNO, NE ŽELI DA STVARA PANIKU!": Dr Moris Palmer
“NASA, KAO I OBIČNO, NE ŽELI DA STVARA PANIKU!”: Dr Moris Palmer
"SVE JE ZAPISANO U BIBLIJI": Sveštenik Martin Salmet
“SVE JE ZAPISANO U BIBLIJI”: Sveštenik Martin Salmet

Dr Palmer se konsultovao sa nekoliko svetski priznatih astronoma koji tvrde da je Zemlja osuđena na propast. Ukoliko ne pronađemo adekvatan način za uništenje ili promenu putanje opasnih tela iz svemira, spasa nam nema.

Ipak, nekoliko umnih glava smatra da postoji nada. Poznati hjustonski teolog ekspert za Bibliju Martin Salmet ubeđen je da je sam Satana odgovoran za pojavu ovog asteroida.

“Sve ovo je zapisano u Bibliji. Kada Isus priča o poslednjim danima Zemlje, on jasno navodi da će zvezda pasti i da će ‘snage neba biti uzdrmane’. Ako to nije nagoveštaj da će Satana udariti na Zemlju, onda zaista ne znam šta bi drugo moglo da bude. U Isusovo doba nije bila poznata reč ‘asteroid’. Najbliže objašnjenje za svemirsko telo mogla je da bude reč ‘zvezda’. Satana koristi asteroid da bi nas uništio, a da bi nam svima bilo jasno o čemu se radi, stavio je svoj lik na njega”, kaže sveštenik Martin Salmet, ekspert za Bibliju.

Ostavite komentar

SHARE
2 COMMENTS
  1. Boze dragi, jako se plasim za sebe i svoju decu. Hoce li ova prica imati nastavak? Srdacan pozdrav

    Paunka Cupovic

LEAVE A REPLY