SHARE

Meštani vojvođanskog sela Čenej danaŠnji dan, 26. januar zauvek će pamtiti, a proveri su ga zaključani u svojim kućama, prestavljeni i zabranuti. Naime, ranoranioci koji su ovog hladnog jutra krenuli na posao ili u školu, imali su priliku da vide nesvakidašnji prizor na ulicama svog sela – šlogiranu bebu vanzemaljca.

Gospođa Zorica, trgovkinja iz Čeneja, kao i mnogi drugi, imala je priliku da svojim očima posvedoči našoj priči, a događaj koji se jutros desio, 40-godišnja trgovkinja nam u celosti prenosi:

“Krenula sam sva mamurna i smušena na posao, i kada sam to videla, mislila sam da sanjam. ‘Da li sam normalna?’ – zapitala sam se. Ali nije bilo sumnje… Prizor koji sam videla potvrdio mi je i komšija Mica, moj bratanac Perica kao i neka deca koja su se tu zadesila dok su išla u školu”, priča Zorica trgovkinja za “Zonu sumraka” svoje iskustvo sa onostranim bićem.

Bebe vanzemaljaca nakon rođenja moraju da se "pumpaju" energijom u specijalnim inkubatorima kako bi mogli da hodaju Marsom
Bebe vanzemaljaca nakon rođenja moraju da se “pumpaju” energijom u specijalnim inkubatorima kako bi mogli da hodaju Marsom

“Na sred ulice nepomično je ležalo neko malo biće. Prvo sam pomislila da je to neka izgubljena beba, ali kada sam prišla bliže pretrnula sam. Zeleno biće velike glave i krupnih crnih očiju drhtalo je mokro i sklupčano na pločniku. Nisam znala šta da radim, a komšije i deca su se razbežali. Valjda iz straha, nemam pojma”, zabrinuto kaže ova trgovkinja i nastavlja nudeći nam aperitivom.

Već sada, nakon ovih reči Zorice trgovkinje zaključujemo da je beba pala sa Marsa, jer ona jasno pokazuje sve naznake da se radi o vanzemaljskoj vrsti. A njene rane i modrice ukazuju na njen pad sa ogromne visine. Osim toga, u knjizi “Tajni ključ vanzemaljskog sveta” dr Milana Dragutinovića, stručnjaka za vanzemaljce i NLO-e, jasno se navodi da bebe vanzemaljske vrste odmah nakon rođenja moraju da leže u inkubatorima narednih 5 godina svog života kako bi se njihovo krhko telo napunilo dovoljnom količinom energije, da bih mogli da borave na Marsu.

Jer, kao što čovek stoji na Zemlji zahvaljujući sili Zemljine teže, tako i vanzemaljci stoje i hodaju Marsom zahvaljujući svojoj energiji kojom se “pumpaju” u prvim godinama svog života.

Međutim, trgovkinja nastalja svoju priču: “Iako sam znala da to biće nije ljudskog roda, kakva bih ja to bila da ga tu ostavim. Pa i da je kuče, ne bih to uradila. Prišla sam mu i prekrila ga svojim kaputon, a ono je posle nekoliko trenutaka zaplakalo. Tada sam shvatila da mi ne želi zlo. Onda me je mala kreatura tužno pogledala svojim krupnim suznim očima, a ja sam ga, u blagom strahu i sa nevericom, uzela u naručje”, sada već uplakana, Zorica se priseća nemilog događaja.

UMESTO DETETA DOBILI VANZEMALJCA

Shvativši da se radi o malom vanzemaljcu, koji joj je za samo par minuta prirastao srcu, humana gospođa je odlučila da ga udomi. Inače, Zorica i njen suprug Drago, ni za 19 godina braka nisu uspeli da dobiju dete. Ona smatra da je ovo biće dar od Boga.

“Pozvala sam muža da dođe po mene. Sve se inače odigralo u blizini crkve Svetog Duha. I slagala sam ga da mi se iznenada slošilo. Dojurio je po mene, i misleći da u naručju držim zamotano kuče, vratio me je kući sa prinovom. I evo, ceo dan ga negujem, pojim ga čajevima i nadam se da će ozdraviti. Muž se pomalo plasi, ali kada nam Bog za sve ove godine već nije podario pravo dete, bar smo dobili vanzemaljca.”

Zorica nam je za kraj obećala da će nas i dalje izveštavati o životu malog zelenog bića kojeg je nazvala Nikola.

Ostavite komentar

SHARE
1 COMMENT

LEAVE A REPLY