SHARE

Vekovima u nazad su se dešavale neobjašnjive pojave na nebu. Puno je takvih misterioznih priča, od nagađanja da sam Bog uspostavlja kontakt sa ovozemaljskim svetom do toga da NLO posećuje zemlju. Međutim, o takvim pojavama zapravo niko nikada nije mogao da nam da pouzdane i tačne naučne podatke.

Preko naše rubrike “Videli ste nešto čudno?” nedavno nam se javio gospodin Dimitrije, sa pričom o neobjašnjivoj nebeskoj pojavi koju su doživeli on i njegov prijatelj Miloš: “Ja se već dugi niz godina družim sa Milošem, mojim drugom iz srednje škole. Uvek sam mislio da je on skroz dobar momak, prijatan, kulturan, malo povučen ali ništa specijalno. Međutim, iznad našeg grada i naselja u kome obojica živimo, pre nedelju dana ukazala se nesvakidašnja slika. Ja ne znam kako da vam je opišem”, započinje svoje svedočenje gospodin Dimitrije.

Svetski trgovinski centar stradao je pre nekoliko godina sličnom prilikom...
Svetski trgovinski centar u Njujorku
Nećemo nagađati šta je prouzrokovalo ovu priliku u nebeskim daljinama, ali napomenućemo da je sličan slučaj zadesio jedan bračni par iz Njujorka, odmah nakon proslave dočeka 1993. godine. Naime, dok se porodica Džekson vraćala sa slavlja, na putu do stana automobil se iz čista mira ugasio, i to ispred Svetskog trgovinskog centra u Njujorku. Iako je rezervoar bio pun goriva, a auto potpuno ispravan, vozač nikako nije mogao da ga upali. Pomalo pripiti, muž i žena su počeli da zbijaju šale na svoj račun, te su krenuli da razmenjuju nežnosti. Tamak kad su se strasti rasplamtale, romantičan trenutak je prekinuo hladan vetar, a potom i snažna oluja uz glasne krike i plač koji je dolazio iz nepoznatog pravca. Kad najednom, sa neba se spustila ogromna crna kopita koja je udarila šest puta tik ispred njihovog auta. Sa strahom i nevericom su posmatrali ovaj događaj, a novine su pisale da proroci takav događaj tumače kao lošu najavu za sledeću godinu, kao i to da će se dogoditi velika tragedija. Nakon nepuna dva meseca, podmetnuta je bomba u STC. Poginulo je nekoliko ljudi, a na hiljade je povređeno.

Oluja se dogodila i u Dimitrijevoj priči, a onda… “Bila je oluja, sve elektronske naprave u kući su se isključile, sijalice u ulici su se ugasile i mogli smo da vidimo nebo prilično jasno. Tako je bilo nekoliko minuta a onda se začuo nekakav zvuk, neka frekvencija koju ljudsko uho ne moze da čuje, ali može da oseti. Čaše su počele da vibriraju, moj pas se sakrio u ormar, a ja sam izašao sa Milošem na terasu da vidim šta se dešava”, kaže Dimitrije za “Zonu sumraka” i nastavlja:

“KRV JE LILA U POTOCIMA”

Neobjašnjiva prilika se spustila sa neba
Neobjašnjiva prilika se spustila sa neba

“Pogledali smo gore a na nebu je bila figura u obliku džinovske šake bez dva prsta. Kao šaka kojoj su odsečeni mali i srednji prst. Bila je oko 100 metara u dužini i 20 metara u širini. Prilično sam siguran da je ona proizvodila zvuk. Nije svetlela, videli smo je kao siluetu na noćnom nebu. Kad sam pogledao Miloša, njegove oči su bile potpuno prazne i bele. Stojao je normalno, ali u njemu više nije bilo čoveka. Onda je počeo da govori nekakve zvuke koje ja nisam razumeo a iz nosa mu je krenula krv u potocima. Kapljice su (to sam tek kasnije video) padale svuda po terasi i po njegovom paradajzu koji je zasadio na terasi. Pomislio sam da zovem hitnu ili policiju, ali svi telefoni su bili ugašeni, i kao da su bili neispravni. To je trajalo nekih par minuta a onda se ta nebeska šaka zavrtela oko svoje ose, kao bubanj veš mašine kad uđe u centrifugu i počela da se smanjuje dok nije postala tačka i nestala. Čim je nestala, Miloš je povratio svest i pitao me zašto nema struje. On se ničega nije sećao, ali kao da je počeo brže da misli od tada. Kao da je nadogradio RAM memoriju na primer, ne znam kako to da vam opišem… Ja sam bio prilično uplašen i otišao sam kući. Pre par dana sam se vratio kod njega, i u saksiji gde raste paradajz, sad umesto normalnog ploda paradajza, postoji paradajz u obliku šake bez dva prsta” – završava svoje svedočenje naš sagovornik i za kraj apeluje na čitaoce “Zone sumraka” da se jave ukoliko su doživeli slično iskustvo: “Pišem ovo sa nadom da će se javiti neko ko ima slično iskustvo, jer sam zabrinut za svog prijatelja a i za sebe.”

Ostavite komentar

SHARE
NO COMMENTS

LEAVE A REPLY