SHARE
ZALUTALI PRSTIĆI KRIVI ZA TRUDNOĆU: Jadnica nenadano ostala u drugom stanju
ZALUTALI PRSTIĆI KRIVI ZA TRUDNOĆU: Jadnica nenadano ostala u drugom stanju

Zabrinuta Branka Stajić iz Kozarske Dubice smatra da je otac njenog nerođenog deteta mladić kog nikada nije uživo upoznala i koji sedi iza računara čak nekoliko milja daleko – na mestu gde joj je napravio dete dok se dopisivao sa njom, preko sajta za upozanavnje i muvanje.

Njegove ‘prljave’ i bezobrazne reči toliko su me uzbudile da je izgledalo kao da zapravo imamo seks”, tvrdi Branka i nastavlja: “Osetila sam kako me obuzima jeza dok sam čitala poruke u kojima mi je detaljno opisivao šta bi voleo da mi radi. Tada su mi prsti zalutali u donji veš, a moje telo je reagovalo u skladu sa celom situacijom. I eto, sada sam ostala trudna. Znam da zvuči neverovatno, ali ja nikada nisam imala seks ni sa kim drugim, jer sam do tog momenta bila nevina. Dakle, ko još bi mogao da bude otac mog deteta ako ne Mića.”

Miroslav Dragojlović, mladić iz Sombora, od milošte zvani Mića, ima 26 godina je zapanjen Brankinim optužbama, a najviše se plaši toga što ona svoju priču iznosi u javnost, a planira i da ga goni krivično.

“Nikada nisam bio ni blizu Bosne, niti Kozarske Dubice. Osim Srbije i Crne Gore, nikada nisam izašao van granica naše zemlje”, tvrdi šokirani Mića i dodaje: “Želeo sam da je upoznam uživo, jer je naše dopisivanje trajalo mesecima i počeo sam da se zaljubljujem u nju. Nadao sam se da ćemo biti u pravoj vezi, ali posle ovih optužbi – neka zaboravi na mene!”

Dr Drago Mihajlović, vodeći stručnjak za neobične trudnoće iz Beograda, nudi jedino moguće objašnjenje za Brankinu trudnoću.

STRUČNJAK NUDI JEDINO MOGUĆE OBJAŠNJENJE: Dr Drago Mihajlović
STRUČNJAK NUDI JEDINO MOGUĆE OBJAŠNJENJE: Dr Drago Mihajlović

“Ako nikada nije imala seksualne odnose, prosto je neverovatno da ostala trudna preko kompjutera. Ali, s obzirom da je gurala prste ispod gaćica, tokom dopisivanja, tu vidim jedinu i jasnu mogućnost da je zatrudnela”, kaže Drago i nastavlja: “Naravno, pod uslovom da je na prstima imala tragove nečije sperme, pa ih je na taj način ugurala u svoj polni organ tokom seksualnog nadražaja. To je jedino moguće objašnjenje kako je došlo do Brankine trudnoće.”

Postoji samo 18 sličnih slučajeva, i to na području čitavog sveta, u poslednjih 56 godina. Naime, udovica iz Njujorka je bila trudna sa bebom njenog pokojnog muža skoro 38 meseci nakon što su imali seks pre nego što je umro. Ipak, Branka tvrdi da nikada nije imala seksualne odnose uživo.

Postoje samo 18 poznatih slučajeva “spavanje spermu” trudnoće u periodu od 25 godina u Sjedinjenim Američkim Državama. Jedan Ohajo udovica bila trudna sa bebom njenog muža skoro 38 meseci nakon što su imali seks pre nego što je umro u poslednje vreme.

Branka Stajić je prošle godine završila srednju školu i živi sa roditeljima. Oni zahtevaju od Miće, njenog “obeščastitelja” da im da svoj bris kako bi se uradio DNK test i utvrdilo očinstvo njene bebe koje nosi.

Ostavite komentar

SHARE
NO COMMENTS

LEAVE A REPLY