SHARE

Propali srpski političar Boris Tadić je prema saznanjima “Zone sumraka” odmah nakon referenduma u Republici Srpskoj otišao kod gospodina Milorada Dodika i počeo da ga ujeda za udove kako bi dokazao svoju muškost i sreću zbog propalog pokušaja obeležavanja Dana Republike Srpske. Na narko testu otkriveno je da je Boris Tadić bio pozitivan na narkotik zvani “Kanibal” te je vrlo verovatno hteo da pojede uglednog Dodika.

SKANDALOZNO!
DROGIRAN UJEDAO MILORADA DODIKA DA MI SE UMILJAVAO MISLIMANIMA: Boris Tadić
DROGIRAN UJEDAO MILORADA DODIKA DA MI SE UMILJAVAO MISLIMANIMA: Boris Tadić

Istraživajući ovu nesvakidašnju posetu bivšeg predsednika Tadića, na ulicama Banja Luke naleteli smo na jednog prilično uplašenog i odrpanog čoveka koji je lutao ulicama. I srećom, pomenuti čovek po imenu Stefan Đurić, bio je upućen u celu priču, pa mu je naša ekipa iz milosti i sažaljenja dala priliku da govori za “Zonu sumraka”.

“Tužan sam zbog propalog referenduma koji je naš cenjeni predsednik želeo da sprovede u delo. Mnogo mi je žao. Rekao sam sebi da ću mesec dana sedeti ispred njegove kuće i čekati ga svaki put kada izađe da bih ga utešio”, priča odrpani čovek i nastavlja: “Čitavu noć proveo sam sedeći ispred kapije, bolje rečeno – naslonjen na nju, a spavao sam čučeći kao prosjak, moglo bi se reći, i čekao. Ujutro je gospodin Dodik krenuo na posao, a kada je otvorio kapiju, pao sam na njegova stopala i poljubio ih. Međutim, naglo me je zbacio sa njih i očistio svoje cipele, jer sam ja bio prilično prljav. Ali oprošteno mu je, i ja bih bio ljut da ne mogu da sprovedem želju naroda…” – govori Stefan Đurić, pomalo razočarano i uzima jednu smotanu cigaretu iz svog gornjeg džepa na majici.

"BILA MI JE ČAST PRISUSTVOVATI NEČEM TAKO VELIKOM": Tvrdi Stefan Đurić
“BILA MI JE ČAST PRISUSTVOVATI NEČEM TAKO VELIKOM”: Tvrdi Stefan Đurić

“Gospodin se vratio sa posla kasno uveče, dovezao ga je njegov vozač, a ja sam ustao, otresao svoje pantalone na kojima se već nakupio dobar sloj prašine i pokrenuo sam priču sa njim. S ljubavlju me je saslušao i podržao moj gest, čak me je pomazio po glavi i pitao da li sam za kafu. Naravno da sam prihvatio poziv, i tako dok smo je pijuckali, izvinio mi se za događaj koji se jutros desio i rekao je da se nikada više neće dogoditi. Sam je priznao da je bio jako uzrujan zbog posla. Gospodinu se prispavalo, te je naručio toplu kupku da bi se odmorio od napornog dana, a ja sam izašao i nastavio da ispunjavam ono zbog čega sam došao. Sutradan ujutro pre gospodina Dodika, crni džip se parkirao tik ispred ulaza u Dodikovo dvorište. Džip je bio zatamljenih stakla i sav ispoliran. Mislio sam da su neki prijatelji, ili poslovni partneri. Međutiim, ujutro opet ista priča, gospodin izlazi, kulturno me pozdravlja, a iz kola izleće Boris Tadić i počinje gospodina Dodika da ujeda za udove. Gospodin je udarao Borisa po glavi i rukama, ali ovaj nije popuštao. Grizao je sve jače i jače milostivog Milorada”, prenosi nam događaje ovaj nesrećnik sa ulice koji već danima obitava ispred Dodikove rezidencije u nadi da će ga time utešiti.

ŽRTVENO JAGNJE SE SMILOVALO NAD ULIČAROM: Milostivi Milorad Dodik
ŽRTVENO JAGNJE SE SMILOVALO NAD ULIČAROM: Milostivi Milorad Dodik

“Bio sam šokiran i priskočio u pomoć. Počeo sam da šutiram tu propalicu iz sve snage, ali njegove gorile su me vrlo brzo sklonile. Rođaci predsednika ubrzo su izašli i sklonili tu bitangu od njega, a mene primili u kuću i dali mi potrebnu pomoć, ali nisam ja bitan. Predsednik je bio sav krvav i u ranama, urlikao je od bola, a jedan deo ruke bio mu je odgrižen. Odmah smo pozvali hitnu, koja je u trenutku došla i u kući pružila potrebnu pomoć uz govor predsednika da se ne izlažemo javnosti. Bio sam presrećan jer se nalazim tu gde sam – u njegovom domu. Bila mi je jako velika čast prisustvovati nečemu tako velikom, no nije ni bitno. Doktori su izvršili potrebne analize i uočili narkotik zvani ‘Kanibal’ na delovima udeva gde je gospodin ujeden” – govori Stefan Đurić i nastavlja: “Propalica je uzela takvu vrstu droge verovatno da bi pojela Dodika, a sve mi to smrdi na predizbornu kampanju koju sprema radi aktuelnih izbora, ali verovatno je odlučio na vreme da se pripremi.”

marketing-za-clanak0Nakon ove priče ostali smo zapanjeni čak i mi koji se svakodnevno susrećemo sa raznim oblicima paranormalnih fenomena. No, našem sagovorniku sve ovo “smrdi” na Tadićev prljavi plan da pridobije podršku Muslimana.

“Tadić je takvim gestom pokazao muslimanskom narodu u Bosni i Hercegovini na šta je sve spreman da bi bio njihov predsednik. Već neka dva meseca se vrti priča da osniva novu stranku, ali ovo je stvarno previše”, završava gospodin Stefan i baca duvan koji je pušio svo vreme dok nam je pričao svoj doživljaj. Sada odlazi u posetu svom voljenom predsedniku Dodiku, a kasnije, kako on kaže – u crkvu kako bi se molio da se nitkov zatvori doživotno, a da Dodik opstane.

Ostavite komentar

SHARE
NO COMMENTS

LEAVE A REPLY