SHARE
RIBARI TVRDE DA JE REČNI MONSTRUM ISPUŠTAO ČUDNE KRIKE NALIK DEČIJEM PLAČU!

Pre mesec dana, “Zona sumraka” je prenela priču Stevana Jerkovića (“Nepoznata životinja doselila se u vode dunava kod Novog Sada”), novosadskog pecaroša koji je u Dunavu već nekoliko puta zapazio vodenu neman. Od tada, novosađani su u panici jer on nije jedini koji se uverio u to. Sada nam se javio Milenko Bošković, sa senzacionalnom fotografijom ovog vodenog čudovišta!

Slika koju ekskluzivno objavljujemo govori više od hiljadu reči. U našu redakciju je stigla fotografija od Milenka Boškovića, ribara iz Novog Sada, koji je nedavno umalo izgubio život kada ga je napalo neobjašnjivo čudovište koje je isplivalo iz Dunava. Čim smo primili dojavu, odmah smo posetili porodicu Bošković…

Monstrum nas je pogledao, zadigao glavu, otvorio svoja ogromna usta i počeo da urliče

Ogromno vodeno cudoviste u Dunavu napalo novosadske pecarose1Gradska četvrt poznata kao Petrovaradinska Ada uvek je bila miran deo grada gde su se okupljali stariji porodični ljudi, ribari, ali i deca koja sa roditeljima, u letnje vreme, dolaze na kupanje. Međutim, otkako su novosađani videli šta živi u Dunavu, ne usuđuju se ni da mu priđu. Bar dok se ne utvrdi poreklo ogromnog vodenog čudovišta koje je u sredu, 16. septembra, umalo usmrtilo grupu pecaroša koji su spokojno gledali u reku i uz pivo razmenjivali viceve na vazduhoplovnoj jedrilici Milenkovog kuma Ise.

“Još uvek sam pod velikim šokom”, započinje priču Bošković. “Ovu priču sam namerno prijavio ‘Zoni sumraka’, jer ste vi već pisali o ovoj pojavi, a ja želim da moji sugrađani shvate ozbiljnost ove priče koja već sigurno mesec dana križi po Novom Sadu. Bila je to sreda… Klinci su otišli sa drugarima, a žena je bila u negde u gradu. Ja sam se čuo s’ mojim kumom da odemo po njegovu jedrilicu, kako bi upecali malo ribe za večeru, pošto naše supruge obožavaju zlaticu. Kum Isa se kući kartao sa Perom i Joškom, pa me je pozvao da dođem do njega dok završe partiju. Tako je i bilo. Nakon što su završili, otišli smo na Ribarsku Adu, smestili se na jedrilicu i tamo smo nastavili kartanje. Bilo je lepo vreme, i posle nekih pola sata zabacili smo udice. Riba nije nešto naročito išla, ali bez obzira, taj hobi me opušta i ispunjuje”, zapričao se Milenko, a onda ga je supruga Jovanka prekinula i ponudila nas kafom. On je zastao, srknuo i nastavio: “Super smo se zabavljali pričajući viceve o plavušama. Najsmešniji mi je bio ‘šta radi plavuša na dnu odeana? Puši kitu’. To me je toliko nasmejalo da nisam ni primetio kako je jedrilica nekontrolisano počela da talasa. Ja sam se i dalje smejao, dok su moji prijatelji počeli da paniče. Imali su i zašto… Ispred nas je iz vode, u trenutku, isplovila ogromna životinja, dugačkog vrata poput žirafe, i šiljatih zuba. Monstrum nas je pogledao, zadigao glavu, Ogromno vodeno cudoviste u Dunavu napalo novosadske pecarose2otvorio svoja ogromna usta i počeo da urliče. Istog trena smo, glavom bez obzira, skočili u ledenu reku i pošto smo svi, na sreću, odlični plivači, uspeli smo da umaknemo čudovištu koje je i dalje urlikalo nalik dečijem plaču. Još uvek ne mogu da verujem da sam se u tu priču uverio sopstvenim očima. Kum Isa je prvi doplivao do obale i svojim vodootpornim ajfonom uslikao je čudovišnu životinju, koja je obgrlila njegovu jedrilicu.”

Ostavite komentar

SHARE
2 COMMENTS
  1. Barka na slici je morska, i more je oko nje, vidi se po talasima.

    Da je slikao sa obale slikao bi odozdo, ova slika je sa bar 4-5 metara visine.

    Mislim, sjajan je ovo sajt i price su jako zanimljive. Ali bar nadjite slike koje se uklapaju u “senzacionalne istinite price”.

LEAVE A REPLY