Vidovita čitanka – Proricanje sudbine za čitaoce!

Svakog dana u 18 časova na ovoj stranici objavljujemo najnovija proročanstva uvaženih srpskih proroka samo za vas! Dostavite nam svoj datum rođenja, boju kose i očiju sa konkretnim pitanjem i šifrom, a proroci će vam otvoreno i iskreno, bez ikakve novčane nadoknade, odgovoriti i prognozirati šta vas očekuje po tom pitanju u budućnosti.

Zavirite iza kulisa i suočite se sa svojom sudbinom!

Form Model Not Exist.

Šifra: 1985 maneken

Jel mi možete reći nešto o ljubavi i poslu? Puno vam hvala, pozdrav!
Ljubav svog života ćete upoznati na zimu… U početku nećete znati da je to ona, ali vremenom, u toku veze, setićete se mojih reči. Ovo sve do sada što se dešavalo na polju ljubavi treba da precrtate debelim crnim markerom i što pre da zaboravite prošlost. Vidim vam potpuno novi život sa tom crnom damom, a što se posla tiče – njeni roditelji imaju firmu u Beogradu i bićete na visokoj funkciji u toj firmi.

Šifra: Devica

Već godinu dana sam veoma opterećena sa obavezama i brigom: bolestan muž, stara 90-godišnja majka dementna, ja ne mogu da spavam i živci mi popuštaju. Ponekad vrisnem a onda mi žao, bojim se svega, bojim se da se i ja ne razbolim. Da li će biti bolje?
Vidim da ste zatrpani problemima. Vi kao da ste u ludnici, nije ni čudo što i sami počinjete da ludite! Ali ne očajavajte, jer ja jasno vidim u mojim vizijama čoveka koji će vas izvući iz svega toga i promeniće vam život. On je visok, sedokos i dugačke brade. Pojaviće se iznenada i vrlo uskoro. On će rešiti vaše probleme.

Šifra: Dada76

Poštovanje. U braku sam 24 godina sa čovekom rođenim 29.05.1972. godine. Crna kosa, oši braon-smeđe. U zadnjih par godina on se promenijo i interesuje me jeli upitanju druga žena i hoćemo li ostati zajedno? Unapred zahvalna od srca, pozdrav!
U pravu ste draga gospođo! On vas vara sa drugom ženom, a vas ne može očima da vidi. I što ste vi bolji prema njemu – on vas samo još više mrzi. A i sami ste primetili da ne uspeva to da sakrije od vas, jer ste rekli da se promenio. Eto, to je u pitanju. Ostaćete zajedno, zato što će njega njegova ljubavnica da otpiše, i vratiće se samo vama. Shvatiće svoje greške, ali nikada više između vas ništa neće biti isto.

Šifra: Jednorog

Zanima me da li ću napredovati u karijeri i da li ću otići u inostranstvo? Kada ću naci svog princa na belom konju? Puno pozdrava od verne čitateljke. Najbolji ste!
Naravno da ćeš napredovati. Ti si mlada i perspektivna mlada osoba, a pre svega si veoma ambiciozna. Sve će se to isplatiti, a ti ćeš uspeti u poslu o kom maštaš i bićeš potpuno ispunjena. Inostranstvo zaboravi, tvoja budućnost je tu gde jesi. Ne zanosi se. Princa nećeš naći. Udaju za bankarskog službenika vidim za 6 godina. To tada neće biti braka. Savetujem da se posvetiš svojim poslovnim željama i ambicijama, tu ćeš se pokazati u pravom svetlu.

Šifra: Sabljarka

Da li ću se zaljubiti i naći svoju srodnu dušu sa kojom ću ostariti? Da li će mi posao ići uzlaznom putanjom i u pravcu kome se nadam ili mi život donosi nešto novo? Ukoliko donosi, recite mi molim vas šta je to!? Puno pozdrava i zahvalnost na odgovoru!!!
Zaljubićeš se vrlo uskoro, ali ta veza neće potrajati jer je taj momak veliki hohštapler i prevarant. Ipak, ta veza je neizbežna i naučiće te pameti. Jer ti svima veruješ, jako si naivna i lakoverna, iako ne deluješ tako. Zaposlićeš se, a onda ćeš se udati i otputovati za Austriju gde ćeš ostati do kraja života sa svojim mužem. Vidim dvoje divne dečice, dva dečkića.

Šifra: Očajna studentkinja

Dragi moji, situacija je krajnje ozbiljna. Studentkinja sam prava Univerziteta u Beogradu. Imam problem s jednim ispitom, pala sam 5 puta već. Molim vas kažite mi da li ću ga uskoro položiti i da li ću posle svega postati uspešan advokat? Želela bih da pomažem ljudima u borbi protiv nepravde, uz Božju pomoc. Hvala.
Tvoj nadređeni na fakultetu kod kog treba da položiš taj ispit te mrzi. Kod te osobe nikad nećeš položiti ispit, jer ti ona to neće dozvoliti. Rešićeš to na drugi način, ne mogu ti reći na koji da ne bih uticala na dalji tok tvoje sudbine. Nećeš raditi kao advokat, ali biće to sličaj agencijski posao kojim ćeš se ti baviti. Srećno!

Šifra: Konobar

Poštovani. Ja sam nekoliko godina radio u inostranstvu. Sad sam u svojoj državi ali sam bez posla. Ove godine sam dva puta bio u Grčkoj ali nisam ostao tamo da radim. Nikako mi ne ide od ruke da nađem dobar posao. Molim vas recite da li ću naći posao? I da li ću se zaposliti ovde ili u inostranstvu i kada ce se to desiti? Unapred zahvalan!
Posao ovde nećeš naći. Jer to što ti očekuješ ovde nema. U inostranstvu ćeš se zaposliti, i to baš u Grčkoj. Što pre idi tamo. Tamo je tvoja sudbina… Ja to jasno vidim, samo je pitanje vremena kada ćeš se dozvati pameti i poslušati moj savet. Idi tamo i ne vraćaj se više. Videćeš da ćeš uspeti, ako me poslušaš.

Šifra: Ms

Poštovani, želim da znam sta će se desiti sa moju familiju…
Biće sve u redu, dragi gospodine. Vi mislite da je situacija bezizlazna, ali treba gledati širu sliku. Ti problemi u kojima ste se našli rešiće jedan od članova vaše bliske rodbine, i to vrlo uskoro! Za njega treba što pre da upalite sveću u crkvi

Šifra: 94koc

Šta će se desiti samnom i mojim dečkom? Ja živim sa njega već godinu dana i preselila sam se u drugi grad. Želim ići i u Ameriku. I nešto više za moje društvo jer puno sam ih menjala…
Draga i sami znate da sa vašim dečkom nema budućnosti. Dosadili ste jedno drugom a nećete to da priznate. Idite u Ameriku, tamo vas čeka novi život. A društvo jednostavno otpišite jer vas ne zaslužuju. Ja to jasno vidim, nije ni čudo što ste ih menjali. Poslušajte moj savet i otputujte!

Šifra: Devica

Da li bi moglo da dođe do braka sa osobom rođenom 09.01.1983.?
Nikako! Zaboravite tu osobu. Ja u mojim vizijama vidim da je vama suđena druga osoba.

Šifra: Ovan 78

Ja sam rođena 06.04.1978. a on je 27.10.1974. Imamo troje dece a nismo zajedno. U čemu je problem sa njim? Da li ću biti sa drugim u životu uopšte ili ću ostati sama. O čemu je reč?
On je jedan nenormalan čovek. Teško vama s kakvim ludakom ste živeli. Da, naći ćete bolju priliku, a vašeg bivšeg zaboravite jer je on nenormalan!

Šifra: Labud

Imam 30 godina, lepa sam i vrlo atraktivna, pametna, inteligentna, radim i za sve trudim se sama u životu. Pre 8 godina počinjale su moji zdravstveni problemi: nervoze, panike, nesanice i to se polako rešavalo uz pomoć psihijatra i terapijom. Imala sam lepih muškaraca, no nikako nije mi se nije dalo da uđem u ozbiljnu vezu. Želim brak i decu, čoveka kog ću da volim i da mi bude potpora u životu. Imam isto tako slomljenu ruku koju sada oporavljam i strah me hvata da li ću da se oporavim. Spisatelj sam i oću da objavim svoju prvu knigu naredne godine. Hoću da znam da li ću se udati i kada? Da li ću imati dečicu i biti sretnija? Da li ću da se oporavim zdravstveno i da li će moja knjiga doživeti svetlo 2017. godine? Molim za pomoć i odgovor. Hvala!
Moram vam reći samo jedno – ne zanosite se! Od te knjige nema da bude ništa. To je samo gubljenje vreme. Ja ne vidim u svojim vizijama uspeh po tom pitanju. Kada se radi o zdravlju, sve će da bude u redu uz adekvatnu terapiju. U skorijoj budućnosti neće biti braka. Naći ćete čoveka sa kojim ćete ostariti, ali tek za 10 godina. Decu ne vidim u vašem životu. Sve najbolje!

Šifra: 12345

Rođena sam 05.02.1981. a muž je rođen 07.02.1973. godine. Pokušavamo da dobijemo dete! Čeka nas u novembru prva vantelesna oplodnja. Hoće li u ovom braku biti dece?
Biće, i to više njih. Da li će oplodnja iz prvog pokušaja uspeti – ne mogu da garantujem. Ali u budućnosti vidim dvoje slatke divne dečice, dve devojčice koje će biti prelepe na vas, ali imaće karakter vašeg supruga. Puno sreće vam želim i ne gubite nadu.

Šifra: No

Da li ću ubediti muža da kupimo kuću?
Nikako gospođo! Nećete uspeti u tome, zato je bolje da se na vreme zadovoljite sa onim što imate kako ne biste upali u neprilike sa vašim mužem.

Šifra: 2512

Da li ćemo ja i muž imati neku kuću u budućnosti gde ćemo živiti sami sa ćerkom našom i da li ćemo imati još djece pošto sam ja imala dva spontana a imam ćerku sad sa 5 godina? I moja svekrva rođena 1.11.1957. ima problema sa ledjima i nogama. Šta nju čeka u budućnosti? Ona ima plavu kosu i plave oci.
Vi i muž se nećete odseliti. Ostaćete tu gde ste do kraja života. Ne mogu da vam dajem lažnu nadu, žao mi je. Vidim još jedno zdravo muško dete za 2 do 3 godine, ali ne opterećujte se. To dete će se roditi kada Bog bude hteo. Vaša svekrva će dočekati duboku i lepu starost, ali sa leđima će uvek imati pomalo problema. Što se nogu tiče, neka počne da ih maže sa kremom koju su joj preporučili i biće bolje.

Šifra: Shkorpija

Brinem se za moju ćerku. Da li će se ona napokon zaposliti i upisati faklutet? A nema ni nikakvu ljubav. Da li će napokon upoznati nekog dečka?
Vaša kćerka je umislila da je princeza. A nije! Neka se spusti na zemlju pa će tada i upoznati nekog momka. Ovako uzdignuta samo odbija ljude od sebe. Razgovarajte sa njom i pokažite joj ovo proročanstvo. Posao ne vidim u skorijoj budućnosti, jer je vrlo uobražena i ne trpi autoritet. A fakultet neće završiti.

Šifra: Optimist

Da li ću da izađem iz ove finansijske krize?
Da li vi mislite da ste jedini koji je u finansijskoj krizi. 70% Srbije je u finansijskoj krizi, a vi se žalite vidovnjacima! Sramota. Počnite više da radite i finansijsko stanje će se popraviti.

Šifra: Capricornfemale

Zanima me da li ću položiti ispit 21. septembra? Od njega mi sve zavisi, i to mi je trenutno prioritet. Hvala unapred. Pozdrav!
Ako ti je prioritet, zagrej stolicu. Mada ja ne vidim da ćeš ga položiti. Daj Bože da grešim, ali teško ćeš uspeti jer taj ispit nisi dovoljno ozbiljno shvatila.

Šifra: Žrtva

Mnogo puta sam pokušao da se razvedem od žene jer je ne volim i nisam uopšte srećan sa njom i nemam nikakav život. Zato se želim razvesti… Molim vas recite mi šta da uradim da mi žena potpiše razvod? Kada ću da se razvedem od te zmijetine? Čekam vas odgovor i hvala od srca!
Sram vas bilo gospodine! Tako da govorite o svojoj zakonski venčanoj supruzi. Imate jedan neispunjen i promašen život pa krivite svoju ženu zbog toga. Nije ona jadnica ništa kriva, vi ste krivi!!! Razvešćete se, ništa ne brinite. Ali nakon razvoda ćete potpuno da propadnete. Sve najbolje!

Šifra: Plavokosa

Da li ću ja konačno pronaći onog pravog, pošto nikad nisam imala sreće u ljubavi. Čak ponekad mislim da ću zauvek ostati sama…
Niste daleko od istine. To što nikada niste imali sreće je vaša sudbina. To nosite kao porodično prokletstvo staro vekovima u nazad. Ja vam želim puno sreće, mada je ne vidim u svojim vizijama. Žao mi je!

Šifra: Dubai

Želim da znam više o ljubavi i sudbini. Hvala vam!
Od ljubavi Boga mi mrka kapa. Vaša sudbina je ispunjena srećom, ali samo na poslovnom planu. Vidim dva propala braka u budućnosti, troje zlatne dece i uspeh u karijeri.

Šifra: Toc

Interesuje me ljubav i posao?
Divnu devojku ćete upoznati kada odete na letovanje sledeće godine. Ako ne odete nećete je upoznati. Treba da odete jer vas ona čeka, i pred vama je divan bračni život. Kada je posao u pitanju, vidim vas kao poštara za nekih 5 do 6 godina.

Šifra: Kamen

Dragi, raskinula sam sa dečkom. Da li ćemo se pomiriti? Ili će naići neko novi? Molim vas, recite mi šta će se dešavati sa mojim ljubavnim životom? Hvala unapred.
Vašeg bivšeg dečka zaboravite! I nikako ne pokušavajte ništa više sa njim, samo će vas povrediti. Stara jela ne treba podgrejavati. Što ga pre zaboraviš i prepustiš se novom životu, tada će doći i novi dečko. Ja ga vidim u vizijama, on je prelep, crn, markantan i napraviće vam decu već u prvoj godini vašeg zabavljanja. Tako da pod hitno zaboravi bivšeg koji će brzo da se propije kada shvati da je jedna obična propalica.