SHARE
PUTINOV POTOMAK: Tutankamon
PUTINOV POTOMAK: Tutankamon

Aktuelni predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin izabran je za predsednika 26. marta 2000, a njegova vladavina traje i danas. Kako stvari stoje, prema najnovijim saznajima – sve navodi na činjenicu da će Putin vladati Rusijom večno!Naime, tim naučnika sa ruskog univerziteta Lomonosov u Moskvi tvrde: “Putinov život datira još od davnina, a počinje još iz vremena starog Egipta.”

Naime, otkriveno je da Vladimir Putin ne stari, a da datum kojim se obeležava njegov rođendan zapravo nije njegov prati datum rođenja. Naučnici u svojim izjavama dalje navode da sam Putin često daje znake da je on zapravo poslednji egipatski faraon! A poznato je da se za faraone iz Starog Egipta verovalo da nikada ne umiru, što se u ovom slučaju pokazalo tačno nakon mnogo godina, jer je sasvim jasno da ima Putina kao život i besmrtnog primera.

PUTINOVO POREKLO POTIČE OD FARAONA TUTANKAMONA

POSLEDNJI EGIPATSKI FARAON: Vladimir Putin je živ duže nego što mislimo
POSLEDNJI EGIPATSKI FARAON: Vladimir Putin je živ duže nego što mislimo

Ruski naučnici dalje navode: “Postoje razni dokazi da gospodin Putin ne može da ostari, a to dokazuju njegove slike iz raznih ratnih pohoda, koje se kreću od Prvog svetskog rata, pa sve do danas. U Rusiju je došao u svojoj 2035. godini. Prema iskazima doktora koji govore da je Putin rođen 7. oktobra 1952. godine, nijedan dokaz nije potvrdio njegovo rođenje tog dana. Povremeno i sam daje znake njegovog besmrtnog duha, a ponekad čak i zapriča jezikom starog Egipta, što doduše malo ko zna” – govori ruski naučnik Ivan Sergejev, u ime celog tima sa ruskog univerziteta koji godinama radi na ovom slučaju, i nastavlja: “Gospodin Putin je jednom na pregled došao sa faraonskim poklopcem za glavu i seo na stolicu, a njegov odgovor na pitanje zašto je to poneo bio je da je zaboravio da skine isti i da uživa u takvim stvarima. Gospodin Putin nije znao da se vrši istraživanje na njemu, i to već godinama. Mislio je da svaki mesec dolazi samo na običan pregled, te smo tako mogli lako da proverimo šta smo hteli. Svaki mesec bi mu vadili krv i slali na proveru od raznih bolesti, ali smo većinu uzimali radi istraživanja besmrtnosti. Međutim, svakojake razultate smo povezali i došli do tačnog odgovora – gospodin Putin je zapravo besmrtan, a njegovo poreklo potiče čak od faraona Tutankamona.”

NIJEDAN DOKAZ RUSKE NAUKE NE POTVRĐUJE PUTINOVO ROĐENJE TE 1952. GODINE: Ruski naučnik Ivan Sergejev
NIJEDAN DOKAZ RUSKE NAUKE NE POTVRĐUJE PUTINOVO ROĐENJE TE 1952. GODINE: Ruski naučnik Ivan Sergejev

Cenjeni naučnik je ovim rečima završio svoje izlaganje, ali naša redakcija je želela da sazna kako se gospodin Putin ponaša dok obavlja svoje svakodnevne dužnosti. Svakodnevno smo pokušavali da pronađemo bilo koga ko bi nam mogao dati bilo kakvu izjavu o ponašanju gospodina, te smo morali da ispitujemo osoblje cenjenog predsednika. Tražili smo nekog od članova osoblja, da nam da informaciju o ponašanju gospodina Putina i vrlo brzo stupili u kontakt sa sluškinjom iz Putinovog dvorca, koja nam je rekla sledeće: “Kod gospodina Putina sam već pune dve decenije, a radila sam za njega i pre nego što je postao predsednik. Za njega mogu reći sve najlepše. Ne postoji dovoljno velika pohvala koja bi opisala tako divnog čoveka, ali ima i on svojih momenata, da se tako izrazim. Sve ove godine on spava u faraonskom kovčegu, jednostavno se zatvori i spava. U početku to me je čudilo, ali vremenom sam se navikla. Po kući ima raznih slika, a povremeno stane ispred njih i lepo se ispriča sa njima. Uglavnom su to slike baš tih faraona, a najviše stoji ispred slike Tutankamona, koja je nadomak kovčegu u kom spava. Svaki dan nam priča o njemu, dok mi tj. posluga pažljivo slušamo njegove priče. Svako jutro kada se probudi, popije neki čudan zelenkasti napitak koji je odmah pored njega na stočiću, ali nikome ne da da se približi istom, niti da ga dotakne. Svi se čudimo šta setu dešava, ali posle svakojakih istraživanja verujemo da to gospodina upravo održava u životu sve ove godine. On ni ne sluti da mi sada pričamo o ovoj temi, jer je ubeđen da njegovu tajnu neće niko otkriti.”Vladimir Putin je poslednji egipatski faraon koji ce ziveti vecno1

URANIJUM KAO GLAVNI SASTOJAK ZA VEČNI ŽIVOT

“Konačno su najbolji ruski naučnici učinili pravu stvar i dokazali besmrtnost. Njegov život se proteže čak od postojanja Egipta kako ste već čuli, cenjeni naučnik mi je sve obrazložio da ne bi došlo do bilo kakvih smetnji u projektu. Naime, u predsednikovoj krvi pronađena je velika doza uranijuma, koji je verovatno glavni sastojak koktela za život. Nama je u cilju da gospodin poživi još toliko, jer je to jedini spas za našu državu, jedino što ću mu zameriti jeste što neće napitak da podeli sa nama, ipak smo mi uz njega čitav njegov život. Ali dobro, jedan je Putin!”, završava svoje svedočenje sluškinja Putinovog dvorca.

Izgleda da se priče naučnika Ivana Sergejeva iz Moskve i Putinove lične služavke u potpunosti poklapaju, što navodi na zaključak da se radi o verodostojnim informacijama. Ovo zaista frapantno otkriće ubrzo će zasigurno uzdrmati ceo svet i izazvati svakojake reakcije širom zemaljske kugle, s obzirom da se radi o jednoj ljudskoj gromadi kakav je zaista Vladimir Putin. A povrh svega, cenjeni faraon je i veliki prijatelj naše zemlje. Podsetimo se samo ruske saradnje sa vanzemaljskim silama (o čemu smo već pisali) koje se negde daleko u vasioni i dalje bore za pomoć Srbiji.

Ostavite komentar

SHARE
1 COMMENT

LEAVE A REPLY