Loading...
Naslovna  >  NLO i vanzemaljci  >  Vojni pilot iz Niša penzionisan zbog bliskog susreta sa vanzemaljcem!

Ispovest Radomana Mlađenovića, vojnog pilota, književnika, publiciste, pesnika i parapsihologa iz Niša, koga je Vojska Jugoslavije penzionisala u četrdesetoj godini života zbog – bliskog susreta sa “vanzemaljcem”!

Vojni pilot iz Niša penzionisan zbog bliskog susreta sa vanzemaljcem!

Radoman Mlađenović rođen je na Vidovdan 1963. u selu Krstac, opština Sjenica. Po završetku gimnazije postaje diploma Vojno Vazduhoplovne Akademije, završava za pilota 1985. u Zadru. Četiri godine kasnije diplomira žurnalistiku u Zagrebu. Studirao je psihologiju četiri godine, ali zbog bolesti supruge nikada nije diplomirao. U međuvremenu, napreduje u struci, doduše, usporeno zbog (što je tada bilo neprihvatljivo) naprednih ideja. Komandnoštabnu Akademiju RV i PVO zavšrio je 1999. u Centru visokih vojnih škola Banjica u Beogradu. Postaje komandant čuvenog Drugog raketnog diviziona PVO u Karlovcu. Odlikovan je najvišim odlikovanjima. Najviše je objavljivao u karlovačkom “Svijetlu” i zagrebačkim časopisima (poezija, proza, feljtonistika, eseji). Danas je u penziji, piše, živi i saoseća sa svojim narodom u Nišu.

Komande su se zatresle i u pilotskoj kabini se odjednom stvorilo vanzemaljsko biće, kovrdžave kose i krupnih plavih očiju!

Parapsihologijom se bavi iz čisto, kako kaže, humanih razloga, nikada za novac i nikako profesionalno. Susret sa “nepoznatim”, kako iz poštovanja zove biće koje mu se ukazalo, pomoglo mu i danas se ukazuje, imao je još u ranom detinjstvu. “Nepoznati” ga je spasao sigurne smrti više puta, posebno dok je leteo nad Jadranom 1985. i kada je imao udes godinu dana kasnije…

Gospodine Mlađenoviću Vi ste, kao pilot, imali bliske susrete sa onostranim, tačnije sa bićem koje dolazi iz neke druge dimenzije.

O tome sam već pričao u nekim feljtonima i to je tačno. Trenutno, sa prijateljima pogađam sportsku prognozu i bingo brojeve. Normalno, uspeh je potpun. Ja to ne radim zbog sebe već da bi uveseljavao druge i pokušao da im pomognem. Znate, parapsihološka moć predviđanja ne može uvek da se sakrije. Još 1985. govorio sam najodgovornijim u bivšoj SFRJ da nam preti prava katastrofa.

Ipak, da se vratimo na Vaša parapsihološko iskustvo sa onostranim.

U GODINI PRVOG SUSRETA SA “NEPOZNATIM”: Radoman Mlađenović

Moje prvo iskustvo bilo je na jednom letu 1996. godine. Leteo sam na avionu 522 od 600 ks i osetio sam, dok sam bio nad morem da naglo gubim visinu. To je bio avion velike snage. Instrumenti su pokazivali da je sve normalno. Međutim, ja sam ipak gubio visinu, čak sam i penušanje talasa video. To nikada neću zaboraviti. Od aerodroma sam bio udaljen oko 80 km, a od kopna od 200 m. Odjednom sam video bljesak i to nepoznato lice, kako vi kažete vanzemaljsko. To lice je imalo kovrdžavu kosu, bradu, krupne plave oči, nežne prste, blažen pogled.

Da li je “Nepoznati” sedeo u kabini ili je bio negde napolju?

Avion kojim sam upravljao bio je jednosed. U samom prostoru kabine osetio sam i video osobu, čoveka pored sebe. To se, jednostavno, dogodilo. Zatresli su se instrumenti i pojavio se on, “Nepoznati”.

Jeste li osećali strah?

Kada sam, po mojom proceni, bio oko 200 m iznad mora, razmišljao sam samo kako da se što bezbednije spustim. Nad morem je bilo tiho. Odjednom, kad uđoh u kopneni deo, munje i kiša. Gromovi prašte i ukrštaju se oko mog aviona. Ne, nije me bilo strah. Nijednog pilota ne bi bilo strah. Pilot je smiren i profesionalan do kraja, pa makar bio suočen i sa samom smrću!

Zašto ste to biće u svojoj kabini nazvali “Nepoznati”?

Ja ne mogu da lice uporediti ni sa jednim drugim. On možda podseća na Sina Božijeg, kakvog znamo sa ikona i iz Biblije. “Nepoznati” je nosio, takođe, sandale od plute, ali smatram da to nije bio Isus Hrist. Rekao mi je doslovce: “TVIOJE NIJE DA HODAŠ NEBOM!” Tog trenutka sam se setio da sam ga sretao još kao dete, na mom rodnom Pešteru. Ta sećanja datiraju od moje pete godine života. Tada je bio živ i moj brat blizanac. Bili smo identični, kao jaje jajetu. I od tada, dakle, od moje pete godine, do događaja u avionu nisam video “Nepoznatog”.

Uglavnom, posle njegovog obraćanja bio sam potpuno smiren i spokojan. “Nepoznati” se još jednom javio pre nego što sam sleteo. Interesantno je reći da mi je, kasnije, komandant eskadrile rekao da se moj avion potpuno izgubio sa radara. Sećam se tih reči i uplašenog komandanta. Ja sam bio “gola voda”. Pošteno rečeno, nisam smeo o tom događaju da pričam nikome. Mislili bi svi da sam poludeo. Iz straha da ne uvredim biće koje mi je pomoglo, nazvao sam ga “Nepoznati”.

“NIKOME NISAM SMEO DA PRIČAM, MISLILI BI DA SAM POLUDEO”: Mlađenović, 20 godina kasnije, sa unukom Jelenom

On Vam je tada spasao život. Šta je bilo posle?

Kada sam leteo sa kolegom, radi se takođe o noćnom letu, ali 2000. godine, pri ateriranju aviona, kljun je, iz neobjašnjivih razloga, zaparao pistu i avion se prevrnuo. Postojala je opasnost da se letelica zapali i eksplodira i onda sam ugledao sandale od plute i noge “Nepoznatog”. Kao što rekoh, avion je ležao naopačke. “Nepoznati” je razbio jako debelo pleksiglas staklo i pomogao meni i mom kolegi da izađemo iz aviona. Ubrzo je avion eksplodirao… Moj kolega ga nije video. Njega mogu samo ja da vidim.

Kako sada stupate u kontakt sa “Nepoznatim”?

Sva moja predskazanja javljaju se u snovima ili na javi. Samo da kažem, “Nepoznati” mi se javio pred krstarenje na brodu “Galeb” i pred sam početak bolesti moje supruge. Nju su lekari bili otpisali, ali, hvala Bogu ona je ozdravila i to je pravo čudo.

Međutim, mojoj Srbiji i srpskom narodu nije bilo pomoći. Ja sam pred poslednje izbore poslao pismo, preko jednog dnevnog lista i u njemu zamolio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se povuče i podnese ostavku. Iz meni neobjašnjivih razloga to pismo nije objavljeno. Lepo sam rekao u tom pismu šta će da se dogodi. Da me je poslušao, do ovog katastrofalnog stanja ne bi došlo. Svaki predsednik ili premijer jedne države treba da zna da li je u milosti i volji Boga i naroda. Nažalost, Srbi su u još jednom kritičnom periodu, u periodu tame i ja kao parapsiholog odgovorno kažem: NA ISTOKU NE IZLAZI SUNCE! Srbija je sada tamo gde je nigde, a ja kao sin ove majke Srbije podvlačim i poručujem da generali nekad moraju da saslušaju i razumeju običnog vojnika, jer Bog ne priznaje funkcije. Biti čovek i spasiti dušu može svako ma gde bio i ma šta radio. Samo tako se izlazi na put spasenja, a sam put je dug i mukotrpan. Srbija je sada nigde, a zadatak svih nas je da našu majku Srbiju izvedemo na put za negde. Ja moram da pomažem ljudima, jer je to moj zadatak. Platu za to daće mi onaj koji mi je poslao “NEPOZNATOG”. Jedan je život i jedna je šansa da se ne upropasti sve što je bilo, što jeste i što će biti…

  • Piše: Dejan Stanković

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

NESREĆNIK OD 73 LETA PREŽIVEO STRUJNI UDAR, ODGRIŽENE PRSTE I PENIS, SLOMLJENU NOGU I PLJUVAČKU U LICE!

Baku i unuku opseo demon iz televizora!

Poznati su nam razni slučajevi obuzimanja od strane demona i nečastivih duhova, a jedan takav slučaj dogodio se u jednom malom mestu u opštini Čačak – Mrčajevcima. Naime, baku Kristinu Pavković i unuku Tijanu obuzeo je demon iz televizora, a…

BIVŠI AGENT AMERIČKE VLADE IZNEO ŠOKANTNO PRIZNANJE:

Po nalogu CIA-e, ubio sam tri vanzemaljca i sada, na izmaku života – proganja me savest!

Sudeći po sve učestalijim posetama bića iz svemira, različitim iskustvima koja Zemljani doživljavaju prilikom ovih susreta, svet je konačno spreman da prihvati istinu da nismo jedini žitelji vasione. To što se u poslednjih nekoliko godina otvoreno, slobodno iznose događaji o…

SREMSKA KAMENICA: PROKLETSTVO ZGRADE SREDNJE MILICIJSKE ŠKOLE

Tajna groblja isluženih ljubavnika okrutne imperatorke Marije Terezije, koja je obožavala seks!

Zgrada u kojoj se nalazi Srednja škola unutrašnjih poslova izgrađena je u XVIII veku kada i Petrovaradinska tvrđava. Služila je kao kasarna austro-ugarske vojske, a njen tvorac bila je Marija Terezija. Obnovljena je 1847. godine za potrebe školovanja vojnih i…

Inline
Inline