SHARE

Vest koja je dobila najveći odjek od početka ove godine svakako jeste ona koja glasi: “Vučić sprečio rat na Kosovu”. Ono što je manje poznato jeste pozadina ove tvrdnje, koja, na neki način, ipak jeste tačna, ali ne onako kako su to Srbima prezentovali ovdašnji mediji.

Javna je tajna da masoni upravljaju celim svetom, sekte caruju u svim državama i vode kolo, a državnici i pošten narod, nemoćni da se izbore sa novim svetskim poretkom u kom vladaju seks, smrt, droga i manipulacije – pomoć traže u onostranom.

Svi veliki predsednici, kako u svetu, tako i kod nas, od Tita preko Slobe do Tadića imali su bliske veze i tajne seanse sa paranoralnim bićima i znamenitim prorocima. Kako u našoj zemlji bar njih ne manjka, ovaj fenomen nije zaobišao ni aktuelnog nam predsednika – gospodina Aleksandra Vučića.

PAPAGAJ TEČNO GOVORI SRPSKI

Redakcija “Zone sumraka” već je pisala o njegovim tajnim susretima sa vanzemaljskim svetom i bićima sa planete Mars, ali o tome ste već upoznati ukoliko ste redovni čitalac našeg magazina. Naime, predsednik Aleksandar Vučić u prostorijama svojih kabineta u Beogradu uzgaja u kavezu jednu čudesnu pticu, papagaja iz familije Nimfa koji ima zaprepašćujuće sposobnosti.

NERASKIDIVA VEZA: Predsednik Aleksandar Vučić sa svojim vidovitim mezimcem
NERASKIDIVA VEZA: Predsednik Aleksandar Vučić sa svojim vidovitim mezimcem

Njegova ptica rođena je u Nemačkoj, čiji je vlasnik bio jedan svetski poznati mađioničar, poreklom Srbin. Samim tim što ju je u prvim mesecima života uzgajao čovek koji se bavi magijom, papagaj je od rođenja naučen da tečno govori naš jezik. Ova činjenica i nije toliko neobična, jer je to česta pojava da papagaji govore. Međutim, ono što je posebno kod ove male životinjice jesu njene paranormalne sposbnosti!

Iz izvora bliskih predsedniku, saznajemo da papagaj svakodnevno izveštava Vučićevu sekretaricu o događanjima koji slede u Srbiji, a ponekad razgovara i sa mrtvima. Te tako našeg predsednika svako jutro na radnom stolu čeka detaljan izveštaj o proročkim predviđanjima njegovog papagaja. Tako da je to, izmeđuostalog, bio i jedan od ključnih razloga njegovog odlaska na Kosovo.

RAZGOVORI SA MRTVIMA U VLADI SRBIJE

“Za početak, molila bih Vas da moje ime ne spominjete u vašem cenjenom časopisu” – započinje svoju priču izvor blizak predsedniku, “jer ne bih želela da ugrozim svoj položaj niti da izazovem publicitet kod papagaja, jer to može da izazove kontraefekat kada su njegove natprirodne sposobnosti u pitanju.”

I NA DUPE BI PROGOVORIO: Mali prorok često priča sa mrtvima
I NA DUPE BI PROGOVORIO: Mali prorok često priča sa mrtvima

Složili smo se sa našom sagovornicom i pažljivo saslušali njeno izlaganje: “On je zaista nesvakidašnja ptica. Može jasno da vidi prošlost i budućnost, a sa mrtvima razgovara kao ja sa Vama sada. Uglavnom mu se javljaju slavni pokojnici, nabrojaću na primer Tita, Ivana Stambolića, Slobodana Miloševića, Boris Jeljcin… I oni ga izveštavaju o svemu. Još pre tragedije na Kosovu, o kojoj sada ne bih govorila, papagaj čije ime neću otkrivati je predvideo da se na Kosovu sprema puč. Zveckanja oružjem je tamo uvek bilo, ali ne kao sada. Naš ljubimac mi je rekao da se naš narod na Kosovu oseća zapostavljeno i otuđeno, plaši se da je zaboravljen od Srbije i da će, ako se nešto ne preduzme, biti rata”, kaže naš izvor.

“Podstaknut tom činjenicom, gospodin Vučić je odlučio da iskaže svu svoju ljubav prema Srbima na Kosovu, a samim tim je sprečio rat do kog bi vrlo brzo došlo da nije reagovao, a reagovao je zahvaljujući našem malom proroku iz kaveza”, završava naša sagovornica.

Iz svega ovoga možemo da zaključimo da za naš narod nema razloga za strah od nemaštine ili rata, jer dok nam je vidovite ptice koja upozorava predsednika o predstojećim događajima, on će uvek da bude spreman u svojoj svevišnjoj misiji da spase dobre ljude i spreči propast i razaranje.

Ostavite komentar

SHARE
NO COMMENTS

LEAVE A REPLY