Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Adolf Hitler je živ i već 73 godine živi u jednom seocetu kod rumunskog grada Kluž

Rumunija: “Bukurešt Ekspres” na naslovnoj strani donosi neverovatnu vest!

Ekskluzivno!!!Adolf Hitler je živ i već 73 godine živi u jednom seocetu kod rumunskog grada Kluž

Bukureštanski nedeljnik “Bukurešt Ekspres”, na naslovnoj strani svog poslednjeg broja objavio je šokantnu storiju u kojoj se tvrdi da je ozloglašeni nacistički vođa, Adolf Hitler, živ i da svoje dane provodi u seocetu Valunea nedaleko od grada Kluža. I ne samo to, već i da su i Čaušesku i Tito za ovo znali! Ovu storiju reporteru “Bukurešt Ekspresa” ispričao je jedan bivši agent ozloglašene tajne službe “Sekuritatea” koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman.

HITLER DOBIJA KRV DESETOGODIŠNJIH DEČAKA

Evo šta je bukureštanski nedeljnik napisao o ovom nesvakidašnjem slučaju:

“Istorija nas uči da je Adolf Hitler roden 1889. godine, a da je život okončao aktom samoubistva 30. aprila 1945. godine. Sahranjen je na tajnom mestu kako njegov grob ne bi postao svetilište mnogim i danas aktivnim nacistima širom sveta. No, da li je to bilo baš tako? Sudeći po svedočenju bivšeg agenta ‘Sekuritatee’, koji je iznošenje ove priče u javnost uslovio time da mu ne objavljujemo ime, ono što piše u istorijskim analima uopšte nije tačno! Hitler ne samo da nije izvršio samoubistvo, već je i dan danas živ i zdrav, i svoje poslednje dane provodi u seocetu Valunea nadomak Kluža. Prosta matematika govori nam da je Hitler star bezmalo 130 godina. Ovako duboku starost doživeo je zahvaljujući redovnim transfuzijama krvi mladih osoba koje je tokom svih ovih godina dobijao uz pomoć zloglasnog diktatora Čaušeskua koji je i sam pribegavao istoj metodi za produžavanje života. Verovatno se pitate otkud Hitler u Rumuniji i koji je bio Čaušeskuov motiv da pruži gostoprimstvo najvećem monstrumu koji je ikada hodao kuglom zemaljskom? Odgovor na drugo pitanje je jednostavan: novac. Naime, nacisti koji su posle Drugog svetskog rata uspeli da izbegnu ruci pravde svoj ratni plen vešto su investirali i ubrzo stvorili pozamašan kapital, koji je neštedimice pristizao na privatne račune Čaušeskua i njegove familije, u zamenu za gostoprimstvo ‘voljenom Fireru’. Agent ‘Sekuritatee’ tvrdi da je za ovaj aranžman znao i Josip Broz Tito, veliki Čaušeskuov prijatelj i pokojni predsednik nekadašnje Jugoslavije, i da je o svemu ćutao iz istih razloga kao i Čaušesku.”

TAJNI PLAN ZLOGLASNE “ODESE”

“Bukurešt Ekspres” dalje piše o tome kako je izvedena čitava akcija izvlačenja Hitlera iz Nemačke i njegovo putešestvije do Rumunije i Valunee: “Kada je Hitler 30. aprila 1945. godine navodno izvršio samoubistvo, njegov ‘leš’ je istog dana uz pomoć podmićenih savezničkih visokih oficira prebačen do luke u Hamburgu, odakle je transportovan teretnim brodom za Argentinu. Svi zaverenici koji su u ovoj operaciji učestvovali – ubijeni su netom pošto je brod sa Hitlerom isplovio iz hamburške luke. U Argentini je Hitler boravio sve do 1951. godine, kada je zbog vlažne klime koja je izrazite nepovoljno uticala na njegovu astmu, morao pod hitno da se preseli. Tada je zloglasna organizacija ‘Odesa’ koja je osnovana sa ciljem da se visoki nacistički oficiri i generali izvuku iz Evrope i spasu od Međunarodnog suda za ratne zločine, započela grozničavu potragu za pogodnom zemljom koja bi ujedno bila voljna da pruži gostoprimstvo nacističkom vođi. U opciji je bila čak i Poljska, zemlja koju je nemačka vojska pregazila, započinjući time Drugi svetski rat! Na kraju, izbor je pao na Rumuniju, koja zbog pogodne klime i Karpata predstavlja idealno boravište za obolelog Firera. Agenti ‘Odese’ sastali su se sa Čaušeskuom u Bernu, glavnom gradu Švajcarske. Čaušeskua nije bilo teško ubediti da prihvati aranžman, tim pre što mu je ‘Odesa’ još pre nego što su se sreli na privatni račun uplatila sumu koja bi u današnjim odnosima bila ravna milijardi dolara! ‘Odesa’ je od Čaušeskua tražila sledeće: da primi Firera, obezbedi mu neupadljivo mesto za život, svu potrebnu medicinsku negu, kao i redovnu, tromesečnu kompletnu zamenu krvi krvlju dečaka ne starijih od 10 godina. Naime, ovo je bio metod za produžavanje života koji je otkrio ozloglašeni doktor Jozef Mengele eksperimentišući nesrećnicima koji su bili zatočeni u Hitlerovim logorima smrti. Mlada, sveža krv dečaka koji još nisu ušli u pubertet bila je neophodna kako bi se zaustavio proces starenja, pošto takva krv u sebi nije sadržala hormon testosterona koji nepovoljno utiče na vek ćelija u ljudskom organizmu. Po rečima agenta ‘Sekuritatee’, veštačko produžavanje Hitlerovog života glavom je do pada Čaušeskua platilo preko 800 rumunskih dečaka, koji su bili smešteni u super-tajnom logoru na severu Rumunije, gde su ih hranili najkvalitetnijim namirnicama i koristili kao izvor sveže krvi za Hitlera. Deca bi ubrzo umirala zbog velike količine krvi koje su im uzimali svaka tri meseca. Prosto je nezamislivo da su Hitlerovi logori smrti postojali u srcu Evrope toliko godina po završetku Drugog svetskog rata, ali je to, na žalost, surova istina sa kojom će se svet kad-tad morati suočiti”, opominje bukureštanski nedeljnik.

HITLER ŽIVI KAO OBIČAN SELJANIN

“Pošto je Čaušesku glatko pristao na aranžman koji mu je ponudila ‘Odesa’, trebalo je organizovati transport Hitlera iz Argentine u Rumuniju. S obzirom da su sećanja na nedavno završeni rat bila još uvek sveža Hitler nikako nije smeo biti viđen van kruga najužih prijatelja i saradnika. Za podatak da je on živ znalo je ne više od dvadeset ljudi, među kojima nisu bili čak ni njegovi najbliži saradnici i generali. Operacija prebacivanja Hitlera iz Argentine u Rumuniju bila je verovatno najtajnija operacija u čitavoj istoriji. Detalje su, pored Čaušeskua, znala još samo dva agenta ‘Odese’, a plan je bio da Hitler brodom bude prebačen do luke u Kopru, odakle je preko Austrije i Mađarske trebalo da stigne u Rumuniju. Tako je i bilo: teretnim brodom, dobro sakriven u tajnu odaju u potpalublju, Hitler je stigao u Kopar, gde su ga pod okriljem noći dočekali agenti ‘Odese’ i ‘Sekuritatee’ koji su učestvovali u operaciji i uopšte nisu mogli da naslute da sprovode lično Adolfa Hitlera. Uz lažne dokumente, Hitler je kroz Austriju i Mađarsku putovao putničkim vozilom u vagonu treće klase! Pretpostavka agenata ‘Odese’ da će tako proći potpuno neopažen ispostavila se kao tačna. Posle dva dana putovanja, Hitler je stigao u Bukurešt i odmah je prebačen u ličnu rezidenciju Čaušeskua, odakle je, posle desetak dana odmora, odveden u selo Valunea u kome i dan danas živi”, tvrdi bivši agent “Sekuritatee” u svedočenju za “Bukurešt Ekspres”.

Kako list piše, Hitler je svoje dane provodio kao najobičniji seljanin – obrađivao je baštu, gajio živinu i bio miran, povučen čovek koga bi svako poželeo za komšiju. Agent “Sekuritatee” tvrdi da je svih ovih godina Hitler bio potpuno svestan onoga što je uradio tokom rata, i da nijednog trenutka nije zažalio niti se pokajao zbog onoga što je uradio. Jedino zbog čega žali jeste to što svoju ideju nije uspeo da sprovede do kraja! Ako imamo u vidu da je Hitler živ i da se nalazi u nama susednoj zemlji, kao i to da su se njegovi klonovi (o čemu je “Zona Sumraka” već pisala) pojavili u našoj zemlji, ostaje samo da se zapitamo da li postoji neki tajni plan koji u čitavu priću uključuje i prostore na kojima mi živimo? Vrlo je verovatno da odgovor na ovo pitanje nećemo morati još dugo da čekamo.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Nišlija Zlatimir Manić – Malkus, parapsiholog, hipnotizer, bioenergetičar, “borac protiv zla i nečastivih sila” upozorava i poručuje:

Građani Srbije su u kandžama crne magije!

Zlatimira Manića Malkusa mnogi u Nišu znaju kao umetnika fotografije, publicistu, novinara, parapsihologa, stručnjaka za lekovito bilje i pečurke. Za sebe kaže da je “iscelitelj opšte prakse i jedini obrazovani borac protiv crne magije”. U svojoj praksi koristi sugestiju, hipnozu,…

VALJEVSKA KAMENICA: PRIKAZANJE SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG ILI IGRA PRIRODE

I oni koji ne veruju u čuda ostaju začuđeni – čudotvorac sveti Vasilije Ostroški vaskrsao na cerovom panju

U manastiru Ostrog pretprošle jeseni dogodilo se nešto što nije zabeleženo u šezdeset poslednjih godina: presušio je izvor svete vode. Mnogi su tada bili skloni tvrdnji da je to zapravo bila opomena svetog Vasilija na neko moguće zlo ili nevolju….

AMERIKANKA PATRICIJA KADENA (62) POMOGLA POLICIJI DA PRONAĐE UBICU SVOJE KĆERKE TAKO ŠTO JOJ JE OVA DOŠLA U SAN I OTKRILA NJEGOVO IME:

Mama, moja glava je nestala!

Za Amerikanku Patriciju Kadena (62) život je izgubio svaki smisao u momentu kada je njega jedinica Rita (28) mučki ubijena. Nedelje su prolazile, a Patricija je pokušavala da nauči da živi sa tugom i bolom za koje je znala da…

Inline
Inline