Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 23. do 29. decembra 2018. godine

Astrološki pregled nedelje od 23. do 29. decembra 2018. godine

Poslednja ovogodišnja nedelja razjasniće mnoge nedoumice i dileme iz prošlosti, ali, na žalost, i isprovocirati nove nesporazume sa kolegama i prijateljima. Obradovaće vas povoljne finansijske vesti, ali i pojačani izlivi nežnosti sa partnerom. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete atraktivnu privlačnu osobu.

Početak nedelje

Ukoliko ste se probudili neispavani, emotivno uznemireni, nemojte se previše opterećivati – to je posledica Punog Meseca na 0 stepeni Raka. Napetost i nervoza će tokom dana nestati, ali se potrudite da ne ulazite u ozbiljnije rasprave sa ukućanima, mogu izazvati erupciju potisnutih emocija i nezadovoljstva.

24. decembra Merkur sa 13. stepena Strelca napušta retrogradnu senku. Vreme je da odahnete i da probleme koji su vas opterećivali od 29. oktobra ( kada je ušao u Retrogradnu senku) ostavite za sobom. Pravi je trenutak da stavite tačku na pojedine situacije iz prošlosti i krenete u nove životne izazove. Potrudite se da oprostite onima koji su vas povredili. Usmerite energiju na nove planove i ciljeve. Svakako ćete osetiti veliko olakšanje.

Sredina nedelje

Ipak, potrudite se da budete strpljivi još malo. Sredina nedelje nije povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata i realizaciju ideja. Kratkotrajan nepovoljan aspekt između Merkura iz Strelca i Neptuna iz Riba može izazvati niz komplikacija i administrativnih zavrzlama, konfuzne dogovore, nedostatak važnih informacija. Izbegavajte rasprave sa kolegama, rođacima i prijateljima. Pojedine vaše izjave mogu pogrešno protumačiti, a mogu i izazvati ozbiljne nesporazume. Budite veoma oprezni sa ličnim dokumetima, novčanikom, ključevima, naočarima, mobilnim telefonom, lap topom i ostalim električnim aparatima. Takođe, neophodan je veći oprez u saobraćaju, posebno u večernjim časovima. Vodite računa gde se parkirate. Izbegavajte alkohol i smanjite cigarete.

Kraj nedelje

Krajem nedelje raspoloženje će vam popraviti odličan aspekt Venere iz Škorpije i Plutona iz Jarca. Osetićete priliv energije i inicijative. Uživaćete u izlascima i zabavi. Takođe, imaćete potrebu da više vremena provodite sa partnerom. Prijaće vam intenzivniji erotski kontakti. Ako ste slobodnog statusa, uživaćete u koketovanju i flertu. Bićete u prilici da obnovite „fatalnu“ vezu iz prošlosti, ali i da upoznate atraktivnu mlađu osobu prema kojoj ćete osetiti „magnetnu privlačnost“. Nemojte propuštati večernje izlaske, odlično ćete se zabaviti. Finansije se poboljšavaju, pravi je trenutak da se opustite.

Mesec je danas i sutra u znaku Raka. U utorak i sredu u Lavu, u četvrtak i petak u Devici, a u subotu u Vagi.

  • Piše: Zoran Delibos

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Dramatična ispovest žene koja je prekasno shvatila da ubija svojom ljubavlju:

Svojom ljubavlju sam ubila dvanaest muškaraca i dve žene!

Valentina Nikolić je fakultetski obrazovana, dobrodržeća šezdesetogodišnja žena koja pleni šarmom i inteligencijom, smirenim načinom govora i gospodskim držanjem. Trenutno živi u Beogradu, a pre nego što se nastanila u glavnom gradu, živela je u Negotinu, Leskovcu, Subotici, Novom Sadu,…

Astrološki pregled nedelje od 23. do 29. decembra 2018. godine

Poslednja ovogodišnja nedelja razjasniće mnoge nedoumice i dileme iz prošlosti, ali, na žalost, i isprovocirati nove nesporazume sa kolegama i prijateljima. Obradovaće vas povoljne finansijske vesti, ali i pojačani izlivi nežnosti sa partnerom. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete atraktivnu privlačnu…

NMSJ: Smatramo da vaš list čitaju pre svega intelektualci i ljudi koji MISLE SVOJOM GLAVOM!!!

Srbija je srce univerzuma koji pripada nama, kako u geografskom, tako i u duhovnom smislu!

Već godinama unazad, društvenim mrežama caruje onlajn udruženje (čitaj: grupa, stranica, fan klub) pod naširoko poznatim imenom “Neguj mo srbski jezik”. Od samog osnivanja, ova stranica je za vrlo kratko vreme zavladala Fejsbukom i okupila zavidan broj svojih zdušnih poštovalaca,…

Inline
Inline