Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 23. do 29. decembra 2018. godine

Astrološki pregled nedelje od 23. do 29. decembra 2018. godine

Poslednja ovogodišnja nedelja razjasniće mnoge nedoumice i dileme iz prošlosti, ali, na žalost, i isprovocirati nove nesporazume sa kolegama i prijateljima. Obradovaće vas povoljne finansijske vesti, ali i pojačani izlivi nežnosti sa partnerom. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete atraktivnu privlačnu osobu.

Početak nedelje

Ukoliko ste se probudili neispavani, emotivno uznemireni, nemojte se previše opterećivati – to je posledica Punog Meseca na 0 stepeni Raka. Napetost i nervoza će tokom dana nestati, ali se potrudite da ne ulazite u ozbiljnije rasprave sa ukućanima, mogu izazvati erupciju potisnutih emocija i nezadovoljstva.

24. decembra Merkur sa 13. stepena Strelca napušta retrogradnu senku. Vreme je da odahnete i da probleme koji su vas opterećivali od 29. oktobra ( kada je ušao u Retrogradnu senku) ostavite za sobom. Pravi je trenutak da stavite tačku na pojedine situacije iz prošlosti i krenete u nove životne izazove. Potrudite se da oprostite onima koji su vas povredili. Usmerite energiju na nove planove i ciljeve. Svakako ćete osetiti veliko olakšanje.

Sredina nedelje

Ipak, potrudite se da budete strpljivi još malo. Sredina nedelje nije povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata i realizaciju ideja. Kratkotrajan nepovoljan aspekt između Merkura iz Strelca i Neptuna iz Riba može izazvati niz komplikacija i administrativnih zavrzlama, konfuzne dogovore, nedostatak važnih informacija. Izbegavajte rasprave sa kolegama, rođacima i prijateljima. Pojedine vaše izjave mogu pogrešno protumačiti, a mogu i izazvati ozbiljne nesporazume. Budite veoma oprezni sa ličnim dokumetima, novčanikom, ključevima, naočarima, mobilnim telefonom, lap topom i ostalim električnim aparatima. Takođe, neophodan je veći oprez u saobraćaju, posebno u večernjim časovima. Vodite računa gde se parkirate. Izbegavajte alkohol i smanjite cigarete.

Kraj nedelje

Krajem nedelje raspoloženje će vam popraviti odličan aspekt Venere iz Škorpije i Plutona iz Jarca. Osetićete priliv energije i inicijative. Uživaćete u izlascima i zabavi. Takođe, imaćete potrebu da više vremena provodite sa partnerom. Prijaće vam intenzivniji erotski kontakti. Ako ste slobodnog statusa, uživaćete u koketovanju i flertu. Bićete u prilici da obnovite „fatalnu“ vezu iz prošlosti, ali i da upoznate atraktivnu mlađu osobu prema kojoj ćete osetiti „magnetnu privlačnost“. Nemojte propuštati večernje izlaske, odlično ćete se zabaviti. Finansije se poboljšavaju, pravi je trenutak da se opustite.

Mesec je danas i sutra u znaku Raka. U utorak i sredu u Lavu, u četvrtak i petak u Devici, a u subotu u Vagi.

  • Piše: Zoran Delibos

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

MOKRA GORA: KISELA VODA LEČI OBOLELE OČI

Vile su prenele svoju moć na izvor i učinile ga čudotvornim!

Voda sa izvora “Bele vode” u Mokroj gori, koja se pokazala lekovitom kod lečenja očnih oboljenja, izazvala je veliko interesovanje ljudi koji traže sebi lek pošto zvanična medicina u njihovim slučajevima nije bila dovoljno efikasna. U Mokroj gori se, pored…

Srpski vitez ni posle šest vekova nije našao svoj mir!

Zbog sve alarmantnije situacije, duh Marka Kraljevića ponovo jaše granicom Kosova!!!

Sablasni konjanik, koga su mnogi meštani pograničnog dela Srbije prema Kosovu videli u više navrata, za sada predstavlja najveću misteriju u Toplici. Priču o sablasnom konjaniku koji noću jaše granicom Kosova ne samo da prepričavaju meštani tih sela već nam…

VERUJU DA ĆE IH ANĐELI ODNETI NA NEBO PRE UDARA KOMETE! Marijana Elezović (34), bivša članica sekte “Deca sudnjeg dana”, otkriva strašni plan:

Članovi sekte “Deca sudnjeg dana” planiraju da izvrše kolektivno samoubistvo na Kalemegdanu!

Tog 9. decembra monotoniju zimskog prepodneva u našoj redakciji prekinuo je oštar zvuk telefona. Podigao sam slušalicu očekujući još nekog zainteresovanog za “dan D”, odnosno za ono što će nam se desiti 31. januara kada mrak pokrije “pola Evrope”. “Da…

Inline
Inline