Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

U predstojećoj nedelji ispraćamo planetarno veoma izazovnu i napetu 2018. godinu i sa optimizmom i nadom dočekujemo novu 2019. godinu. Zvede obećavaju bolje dane, više energije, radosti, putovanja, poboljšanje finansija, nove ljubavi.

Prva polovina nedelje

Početak nove nedelje je istovremeno i sam kraj godine. Mnogi od vas će osetiti konjukciju Sunca i Saturna u znaku Jarca. Poslednji dan u godini ćete provesti radno i angažovano. Imaćete potrebu da se pozabavite zaostalim poslovnim i kućnim obavezama. Na žalost, nećete moći u potpunosti da se opustite. Imaćete osećaj odgovornosti i dužnosti i neće vam polaziti za rukom da se u potpunosti prepustite prazničnoj atmosferi. Pratiće vas melanholija i seta. Evociraćete uspomene na neke srećnije periode i na pojedine drage ljudi koji vam nedostaju jer nisu više deo vaše svakodnevice. Trudite se da ne ulazite u rasprave sa autoritetima i starijim članovima porodice, zastupate suprotstavljene stavove.

Mnogi od vas će odlučiti da doček Nove godine provedu u užem krugu porodice ili sa najbližim prijateljima. Prijaće vam intimna atmosfera i tradicionalna hrana. Ukoliko se, pak, odlučite za doček na trgu ili u restoranu, nemojte preterivati sa alkoholom i ne raspravljajte se sa nepoznatim osobama. Mars na poslednjem stepenu Riba može prouzrokovati ozbiljne nesporazume.

Ipak, u ranim jutarnjim časovima Mars ulazi u svoje sedište – u znak Ovna. U novu godinu ćete ući sa potpuno novom energijom i inicijativom. Imaćete utisak da ste se probudili posle dužeg sna. Budite oprezniji u saobraćaju, kontrole će biti pojačane. Takođe, budite veoma oprezni i sa oštrim predmetima i vatrom.

2. januara Uran sa 28. stepena Ovna kreće direktan hod. Imaćete jasnije vizije i ideje. Osetićete rasterećenje i smanjenu napetost. Ostavićete iza sebe turbulentan period koji je doneo puno neočekivanih preokreta i nezgodnih situacija na koje niste mogli da utičete. 6. marta Uran će ući u Bika.

Druga polovina nedelje

Druga polovina nedelje donosi dobro raspoloženje. Merkur na kraju Strelca će obrazovati odličan aspekt prema Uranu iz Ovna. Uživaćete u izlascima i odličnoj zabavi. Bićete otvoreni za nove predloge i ideje. Ali i za kontakte i poznanstva, pre svega sa osobama iz inostranstva. Mlađi članovi porodice će vas obradovati pozitivnim vestima. Ako vam se ukaže prilika za iznenadno neplanirano putovanje, nemojte je propustiti, upoznaćete interesantnu osobu i započeti novo prijateljstvo.

Sunce iz Jarca obrazovaće odličan aspekt prema Neptunu iz Riba. Do izražaja će dolaziti vaša intuicija i kreativnost. Pravi je trenutak da prevaziđete nesporazume sa starijim osobama iz neposrednog okruženja.

Sam kraj nedelje će obeležiti Mlad Mesec u znaku Jarca, ali i ulazak Merkura u znak Jarca. Imaćete potrebu da se vratite tekućim poslovnim obavezama. Bićete odlično organizovani, disciplinovani i efikasni. Pravi je trenutak da obnovite poslovnu saradnju sa nekadašnjim kolegama.

Danas je Mesec u znaku Vage. U ponedeljak i utorak će boraviti u u Škorpiji, u sredu, četvrtak i petak u Strelcu, a u subotu u Jarcu.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

OBEZGLAVLJENA TELA TERORISTA LEŽALA SU RAZBACANA PO PIJACI

Duh sa likom cara Dušana Silnog usmrtio devet terorista OVK i tri vojnika KFOR-a!

Iako je separatistička Oslobodilačka vojska Kosova trebalo da bude razoružana do 19. novembra, već je i vrapcima na grani jasno da od toga nema ništa jer međunarodne “mirovne snage” ne samo da ništa ne rade kako bi razoružale teroriste, već…

SENZACIONALNO: Ranko Stojanovic iz Banjaluke, bivši oficir KOS-a, tvrdi da su jugoslovenske vlasti imale 7 kontakata sa vanzemaljcima!!!

Vlasti SFRJ su imale 7 susreta sa vanzemaljcima, mahom na teritoriji Srbije!

Ranko Stojanović, penzionisani oficir nekadašnjeg KOS-a, rodom iz Podravske Slatine, sada kao izbeglica živi u Banjaluci gde je našim reporterima izneo senzacionalnu tvrdnju: Serija koju je televizija “Pink” svakog radnog dana od 23 časa prikazivala na svom programu prava je…

Potresna ispovest Iločanke Rade Čekin koja je na obroncima Fruške Gore bila silovana od strane nauci do sada nepoznatog stvorenja:

Silovalo me je čudovišno biće u šumama Fruške gore – a ja ne smem da pobacim!

Storija koju ćete pročitati u narednim redovima, potkrepljena neoborivim medicinskim dokazima, šokirala je i bez daha ostavila čitavu redakciju “Zone sumraka”. A kako i ne bi, kada je reč o slučaju nezabeleženom na ovim prostorima, a verovatno i u čitavom…

Inline
Inline