Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

U predstojećoj nedelji ispraćamo planetarno veoma izazovnu i napetu 2018. godinu i sa optimizmom i nadom dočekujemo novu 2019. godinu. Zvede obećavaju bolje dane, više energije, radosti, putovanja, poboljšanje finansija, nove ljubavi.

Prva polovina nedelje

Početak nove nedelje je istovremeno i sam kraj godine. Mnogi od vas će osetiti konjukciju Sunca i Saturna u znaku Jarca. Poslednji dan u godini ćete provesti radno i angažovano. Imaćete potrebu da se pozabavite zaostalim poslovnim i kućnim obavezama. Na žalost, nećete moći u potpunosti da se opustite. Imaćete osećaj odgovornosti i dužnosti i neće vam polaziti za rukom da se u potpunosti prepustite prazničnoj atmosferi. Pratiće vas melanholija i seta. Evociraćete uspomene na neke srećnije periode i na pojedine drage ljudi koji vam nedostaju jer nisu više deo vaše svakodnevice. Trudite se da ne ulazite u rasprave sa autoritetima i starijim članovima porodice, zastupate suprotstavljene stavove.

Mnogi od vas će odlučiti da doček Nove godine provedu u užem krugu porodice ili sa najbližim prijateljima. Prijaće vam intimna atmosfera i tradicionalna hrana. Ukoliko se, pak, odlučite za doček na trgu ili u restoranu, nemojte preterivati sa alkoholom i ne raspravljajte se sa nepoznatim osobama. Mars na poslednjem stepenu Riba može prouzrokovati ozbiljne nesporazume.

Ipak, u ranim jutarnjim časovima Mars ulazi u svoje sedište – u znak Ovna. U novu godinu ćete ući sa potpuno novom energijom i inicijativom. Imaćete utisak da ste se probudili posle dužeg sna. Budite oprezniji u saobraćaju, kontrole će biti pojačane. Takođe, budite veoma oprezni i sa oštrim predmetima i vatrom.

2. januara Uran sa 28. stepena Ovna kreće direktan hod. Imaćete jasnije vizije i ideje. Osetićete rasterećenje i smanjenu napetost. Ostavićete iza sebe turbulentan period koji je doneo puno neočekivanih preokreta i nezgodnih situacija na koje niste mogli da utičete. 6. marta Uran će ući u Bika.

Druga polovina nedelje

Druga polovina nedelje donosi dobro raspoloženje. Merkur na kraju Strelca će obrazovati odličan aspekt prema Uranu iz Ovna. Uživaćete u izlascima i odličnoj zabavi. Bićete otvoreni za nove predloge i ideje. Ali i za kontakte i poznanstva, pre svega sa osobama iz inostranstva. Mlađi članovi porodice će vas obradovati pozitivnim vestima. Ako vam se ukaže prilika za iznenadno neplanirano putovanje, nemojte je propustiti, upoznaćete interesantnu osobu i započeti novo prijateljstvo.

Sunce iz Jarca obrazovaće odličan aspekt prema Neptunu iz Riba. Do izražaja će dolaziti vaša intuicija i kreativnost. Pravi je trenutak da prevaziđete nesporazume sa starijim osobama iz neposrednog okruženja.

Sam kraj nedelje će obeležiti Mlad Mesec u znaku Jarca, ali i ulazak Merkura u znak Jarca. Imaćete potrebu da se vratite tekućim poslovnim obavezama. Bićete odlično organizovani, disciplinovani i efikasni. Pravi je trenutak da obnovite poslovnu saradnju sa nekadašnjim kolegama.

Danas je Mesec u znaku Vage. U ponedeljak i utorak će boraviti u u Škorpiji, u sredu, četvrtak i petak u Strelcu, a u subotu u Jarcu.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

“Ukleti” salaš na severu Bačke

Humani duh poklonio izbegličkoj porodici zlatnike!

Posle nemilih događaja na prostorima bivše Jugoslavije, rata i stradanja, mnoge porodice iz Bosne i Hercegovine bile su primorane da izbegnu i potraže nadu i novi početak na prostorima Vojvodine, čiji su stanovnici uvek prihvatali ljude u nevolji. Tako je…

BRAĆA BLIZANCI DARKO I DEJAN ILIĆ IZ NIŠA SU IDENTIČNI KLONOVI ADOLFA HITLERA – OBOJICA SE PONAŠAJU SUROVO I ČEŠLJAJU KOSU U STRANU!

Moji usvojeni sinovi su klonovi Adolfa Hitlera!

Gospođa Sofija Ilić iz Niša u potresnoj i bizarnoj priči iznosi svoje strahovanje da su blizanci Darko i Dejan koje je pre 10 godina zajedno sa svojim tadašnjim suprugom Stojanom usvojila u jednom bečkom sirotištu – klonovi nacističkog vođe Adolfa…

ŠOKANTAN DOKAZ DA JE ĐAVO HODAO ZEMLJOM U LJUDSKOM OBLIČJU

Mumija satane pronađena u Meksiku!

Šesto godina stara mumija, pronađena ispod ruševina crkve u Meksiku, nema u potpunosti ljudsko obličje, tvrde arheolozi koji još uvek veruju da mumificirano telo predstavlja samog satanu!Eksperti predviđaju da će se satana vratiti na Zemlju posle 2000. godine! Ova figura…

  • Vaša reklama ovde?

    Marketing
Inline
Inline