Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

U predstojećoj nedelji ispraćamo planetarno veoma izazovnu i napetu 2018. godinu i sa optimizmom i nadom dočekujemo novu 2019. godinu. Zvede obećavaju bolje dane, više energije, radosti, putovanja, poboljšanje finansija, nove ljubavi.

Prva polovina nedelje

Početak nove nedelje je istovremeno i sam kraj godine. Mnogi od vas će osetiti konjukciju Sunca i Saturna u znaku Jarca. Poslednji dan u godini ćete provesti radno i angažovano. Imaćete potrebu da se pozabavite zaostalim poslovnim i kućnim obavezama. Na žalost, nećete moći u potpunosti da se opustite. Imaćete osećaj odgovornosti i dužnosti i neće vam polaziti za rukom da se u potpunosti prepustite prazničnoj atmosferi. Pratiće vas melanholija i seta. Evociraćete uspomene na neke srećnije periode i na pojedine drage ljudi koji vam nedostaju jer nisu više deo vaše svakodnevice. Trudite se da ne ulazite u rasprave sa autoritetima i starijim članovima porodice, zastupate suprotstavljene stavove.

Mnogi od vas će odlučiti da doček Nove godine provedu u užem krugu porodice ili sa najbližim prijateljima. Prijaće vam intimna atmosfera i tradicionalna hrana. Ukoliko se, pak, odlučite za doček na trgu ili u restoranu, nemojte preterivati sa alkoholom i ne raspravljajte se sa nepoznatim osobama. Mars na poslednjem stepenu Riba može prouzrokovati ozbiljne nesporazume.

Ipak, u ranim jutarnjim časovima Mars ulazi u svoje sedište – u znak Ovna. U novu godinu ćete ući sa potpuno novom energijom i inicijativom. Imaćete utisak da ste se probudili posle dužeg sna. Budite oprezniji u saobraćaju, kontrole će biti pojačane. Takođe, budite veoma oprezni i sa oštrim predmetima i vatrom.

2. januara Uran sa 28. stepena Ovna kreće direktan hod. Imaćete jasnije vizije i ideje. Osetićete rasterećenje i smanjenu napetost. Ostavićete iza sebe turbulentan period koji je doneo puno neočekivanih preokreta i nezgodnih situacija na koje niste mogli da utičete. 6. marta Uran će ući u Bika.

Druga polovina nedelje

Druga polovina nedelje donosi dobro raspoloženje. Merkur na kraju Strelca će obrazovati odličan aspekt prema Uranu iz Ovna. Uživaćete u izlascima i odličnoj zabavi. Bićete otvoreni za nove predloge i ideje. Ali i za kontakte i poznanstva, pre svega sa osobama iz inostranstva. Mlađi članovi porodice će vas obradovati pozitivnim vestima. Ako vam se ukaže prilika za iznenadno neplanirano putovanje, nemojte je propustiti, upoznaćete interesantnu osobu i započeti novo prijateljstvo.

Sunce iz Jarca obrazovaće odličan aspekt prema Neptunu iz Riba. Do izražaja će dolaziti vaša intuicija i kreativnost. Pravi je trenutak da prevaziđete nesporazume sa starijim osobama iz neposrednog okruženja.

Sam kraj nedelje će obeležiti Mlad Mesec u znaku Jarca, ali i ulazak Merkura u znak Jarca. Imaćete potrebu da se vratite tekućim poslovnim obavezama. Bićete odlično organizovani, disciplinovani i efikasni. Pravi je trenutak da obnovite poslovnu saradnju sa nekadašnjim kolegama.

Danas je Mesec u znaku Vage. U ponedeljak i utorak će boraviti u u Škorpiji, u sredu, četvrtak i petak u Strelcu, a u subotu u Jarcu.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Ispovest Radomana Mlađenovića, vojnog pilota, književnika, publiciste, pesnika i parapsihologa iz Niša, koga je Vojska Jugoslavije penzionisala u četrdesetoj godini života zbog – bliskog susreta sa “vanzemaljcem”!

Vojni pilot iz Niša penzionisan zbog bliskog susreta sa vanzemaljcem!

Radoman Mlađenović rođen je na Vidovdan 1963. u selu Krstac, opština Sjenica. Po završetku gimnazije postaje diploma Vojno Vazduhoplovne Akademije, završava za pilota 1985. u Zadru. Četiri godine kasnije diplomira žurnalistiku u Zagrebu. Studirao je psihologiju četiri godine, ali zbog…

Misterija laserskih snopova nad Gardošem!

Vanzemaljci i NLO viđeni iznad Zemuna nad Gardošem!

Slučaj Natalije Radić iz Zemuna potvrđuje da su vanzemaljci krajem novembra prošle godine “operisali” nad ovim delom Srbije Oko 21 čas i 30 minuta, 30. novembra prošle godine, u svojoj vikendici u Gardošu, Natalija Radić, službenica iz Zemuna, koja se…

SENZACIONALNO: NEČASTIVE SILE NA PROTESTU “1 OD 5 MILIONA”!

Vampir napada demonstrante – ugrižene dve žene, preti epidemija!!!

Sada već tradicionalni protesti na ulicama širom Srbije zasigurno će ostati upamćeni u novijoj srpskoj istoriji. I dok hiljade građana Srbije mirnim šetnjama iskazuju svoje nezadovoljstvo i bunt, paranormalne pojave se među širokim narodnim masama već uveliko pojavljuju, “koristeći gužvu”….

Inline
Inline