Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 6. do 12. januara 2019. godine

Astrološki pregled nedelje od 6. do 12. januara 2019. godine

Božić ćete provesti u dobrom raspoloženju. Uživaćete u porodičnoj atmosferi. Osetićete nalet optimizma i nade u bolje sutra. Ipak, prvi radni dan donosi napetost, nervozu i nesporazume sa kolegama. Krajem nedelje budite oprezniji sa novcem, nemojte ulaziti u ozbiljnije investicije i trgovinu.

Početak nedelje

Mlad Mesec na 15. stepenu Jarca, ali i delimično pomračenje Sunca, podsticaće nove poslovne ideje i preduzetnički duh. Sunce i Mesec će obrazovati odličan aspekt prema Neptunu u Ribama. Vaša intuitivnost i kreativnost će dolaziti do punog izražaja. Imaćete potrebu da unapredite profesionalni status. Ozbiljniju pomoć i podršku možete očekivati od iskusnijih kolega i prijatelja. Ukoliko imate potrebu da pokrenete samostalni posao, kontaktirajte nekadašnje saradnike, daće vam odlične smernice. Ipak, zbog delimičnog pomračenja Sunca, svi vi koji pripadate kardinalnim znacima – Ovan, Rak, Vaga i Jarac, ili imate Ascedent (podznak), ili neku ličnu planetu u istim, možete očekivati napetost i nervozu. Izbegavajte rasprave sa ukućanima na „stare teme“.

7. januara Venera ulazi u Strelca. Obradovaće nas dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom. Uživaćete u šali i zabavi. Bićete otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Imaćete potrebu za putovanjima. Pripremite se za uzbudljive ljubavne susrete. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete harizmatičnu atraktivnu osobu, a možete otpočeti i emotivnu vezu, posebno u drugoj polovini januara. Iskoristite benefite Venere u Strelcu i konjukcije koju će obrazovati sa Jupiterom. Venera će u Strelcu boraviti do 3. februara. Sa novcem budite pažljiviji, nemojte ga nesmotreno trošiti na luksuzne i preskupe stvari. Trudite se da budete racionalni. Period je odličan za putovanja i kontakte sa strancima.

Sredina nedelje

Sredina nedelje donosi napetost i nervozu. Nezgodan aspekt Merkura iz Jarca i Marsa iz Ovna podsticaće nesporazume sa kolegama i saradnicima. Nedostajaće tolerancije u komunikaciji, strpljenja da se pojedini poslovi iz prošlosti završe, ali i nedostatak koncentracije i pažnje. Imaćete „kratak fitilj“. Budite veoma oprezni u saobraćaju. Poštujte propise, sporije vozite i izbegavajte rasprave sa uniformisanim licima i nepoznatim mlađim muškim usobama, lako mogu prerasti u ozbiljne incidente. Takođe, neophodna je veća pažnja sa oštrim i metalnim predmetima, možete se poseći, ili povrediti.

Kraj nedelje

Krajem nedelje osetićete jak priliv energije. Bićete raspoloženi za posao. Imaćete potrebu da pojedine zaostale obaveze „dovedete do kraja“, ali će vam nedostajati fleksibilnosti. Nećete pristajati na kompromis i nametanje stavova drugih. Izbegavajte rasprave sa osobama koje simbolišu autoritete, kao i sa starijim muškim članovima porodice.

Mesec je danas u znaku Jarca. U ponedeljak, utorak i sredu u Vodoliji, u četvrtak i petak u Ribama, a u subotu u Ovnu.

  • Piše: Zoran Delibos

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

NASTAVAK ISPOVESTI BIVŠEG OFICIRA KOS-A KOJI OTKRIVA: GDE SU TAJNE BAZE VANZEMALJACA U SRBIJI

Na Kosovu se nalaze čak 4 tajne baze vanzemaljaca!!!

U prethodnim brojevima “Zone sumraka” objavili smo ekskluzivnu priču Ranka Stojanovića, penzionisanog službenika bivšeg KOS-a, koji je izneo dokumentovane dokaze o saradnju vlasti bivše SFRJ na čelu sa drugom Titom i vanzemaljske civilizacije, koja je posle više hiljada godina traganja…

Beogradski isterivač đavola koji “operiše” po autobusima GSP-a: “Sveta Petka nije lepa kao Kasandra!”

Dragan Otašević Kale tvrdi za sebe da je Božji čovek, čija je misija da dovede raj na zemlju!

Dragan Otašević Kale, pesnik, pevač, novinar, ali pre svega prorok priča o tome kako je postao besmrtan, kako bira koga će da spase, o tome koliko je koji svetac lep, o svojim misijama po gradskom prevozu i ekskluzivno za “Zonu…

SENZACIONALNO: Ranko Stojanovic iz Banjaluke, bivši oficir KOS-a, tvrdi da su jugoslovenske vlasti imale 7 kontakata sa vanzemaljcima!!!

Vlasti SFRJ su imale 7 susreta sa vanzemaljcima, mahom na teritoriji Srbije!

Ranko Stojanović, penzionisani oficir nekadašnjeg KOS-a, rodom iz Podravske Slatine, sada kao izbeglica živi u Banjaluci gde je našim reporterima izneo senzacionalnu tvrdnju: Serija koju je televizija “Pink” svakog radnog dana od 23 časa prikazivala na svom programu prava je…

Inline
Inline