Loading...
Naslovna  >  Astrologija i proročanstva  >  Astrološki pregled nedelje od 6. do 12. januara 2019. godine

Astrološki pregled nedelje od 6. do 12. januara 2019. godine

Božić ćete provesti u dobrom raspoloženju. Uživaćete u porodičnoj atmosferi. Osetićete nalet optimizma i nade u bolje sutra. Ipak, prvi radni dan donosi napetost, nervozu i nesporazume sa kolegama. Krajem nedelje budite oprezniji sa novcem, nemojte ulaziti u ozbiljnije investicije i trgovinu.

Početak nedelje

Mlad Mesec na 15. stepenu Jarca, ali i delimično pomračenje Sunca, podsticaće nove poslovne ideje i preduzetnički duh. Sunce i Mesec će obrazovati odličan aspekt prema Neptunu u Ribama. Vaša intuitivnost i kreativnost će dolaziti do punog izražaja. Imaćete potrebu da unapredite profesionalni status. Ozbiljniju pomoć i podršku možete očekivati od iskusnijih kolega i prijatelja. Ukoliko imate potrebu da pokrenete samostalni posao, kontaktirajte nekadašnje saradnike, daće vam odlične smernice. Ipak, zbog delimičnog pomračenja Sunca, svi vi koji pripadate kardinalnim znacima – Ovan, Rak, Vaga i Jarac, ili imate Ascedent (podznak), ili neku ličnu planetu u istim, možete očekivati napetost i nervozu. Izbegavajte rasprave sa ukućanima na „stare teme“.

7. januara Venera ulazi u Strelca. Obradovaće nas dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom. Uživaćete u šali i zabavi. Bićete otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Imaćete potrebu za putovanjima. Pripremite se za uzbudljive ljubavne susrete. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete harizmatičnu atraktivnu osobu, a možete otpočeti i emotivnu vezu, posebno u drugoj polovini januara. Iskoristite benefite Venere u Strelcu i konjukcije koju će obrazovati sa Jupiterom. Venera će u Strelcu boraviti do 3. februara. Sa novcem budite pažljiviji, nemojte ga nesmotreno trošiti na luksuzne i preskupe stvari. Trudite se da budete racionalni. Period je odličan za putovanja i kontakte sa strancima.

Sredina nedelje

Sredina nedelje donosi napetost i nervozu. Nezgodan aspekt Merkura iz Jarca i Marsa iz Ovna podsticaće nesporazume sa kolegama i saradnicima. Nedostajaće tolerancije u komunikaciji, strpljenja da se pojedini poslovi iz prošlosti završe, ali i nedostatak koncentracije i pažnje. Imaćete „kratak fitilj“. Budite veoma oprezni u saobraćaju. Poštujte propise, sporije vozite i izbegavajte rasprave sa uniformisanim licima i nepoznatim mlađim muškim usobama, lako mogu prerasti u ozbiljne incidente. Takođe, neophodna je veća pažnja sa oštrim i metalnim predmetima, možete se poseći, ili povrediti.

Kraj nedelje

Krajem nedelje osetićete jak priliv energije. Bićete raspoloženi za posao. Imaćete potrebu da pojedine zaostale obaveze „dovedete do kraja“, ali će vam nedostajati fleksibilnosti. Nećete pristajati na kompromis i nametanje stavova drugih. Izbegavajte rasprave sa osobama koje simbolišu autoritete, kao i sa starijim muškim članovima porodice.

Mesec je danas u znaku Jarca. U ponedeljak, utorak i sredu u Vodoliji, u četvrtak i petak u Ribama, a u subotu u Ovnu.

  • Piše: Zoran Delibos

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

“Ukleti” salaš na severu Bačke

Humani duh poklonio izbegličkoj porodici zlatnike!

Posle nemilih događaja na prostorima bivše Jugoslavije, rata i stradanja, mnoge porodice iz Bosne i Hercegovine bile su primorane da izbegnu i potraže nadu i novi početak na prostorima Vojvodine, čiji su stanovnici uvek prihvatali ljude u nevolji. Tako je…

Pitali smo poznate vidovnjake šta nas čeka u 2019.

Proroci otkrivaju šta će nam se dešavati u narednoj 2019. godini – početak sreće ili početak kraja?

Pitali smo naše najpoznatije proroke i vidovnjake, ekstrasense, čitače sudbine, parapsihologe i jasnovidce šta čeka Srbiju, Kosovo, okolne zemlje i, uopšte, čitav svet u narednoj 2019. godini. Iako se većina njihovih proročanstva, za neka opšta pitanja, jasno podudaraju, ostavljamo vama…

Jedno drvo u ataru sela Oparić već decenijama izaziva jezu kod okolnog stanovništva!

Ukleto drvo u srcu Šumadije!

Ima mnogo pitanja na koja savremena nauka, naoružana svim ljudskim znanjem, knjigama i kompjuterima, ipak ne može da odgovori. Ona su na prvi pogled jednostavna, ali u suštini ipak teška, jer se rađaju na samim granicama materijalističke slike sveta, koja…

Inline
Inline