Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Da li je dete sa krilima anđeo ili antihrist?!

Rođenje deteta “anđela” uoči vaskrsa u bolnici u Bratuncu izazvalo veliko interesovanje u Republici Srpskoj, ali i širom Srbije i okolnih zemalja!

Bratunac:Da li je dete sa krilima anđeo ili antihrist?!

U poslednje vreme svi samo o tome govore. Isprva tiho, ne verujući, u stilu “Jeste li čuli?”, “Da li je moguće?”, a onda sve glasnije, masovnije, sigurnije da su takva čuda moguća. A, to što se nedavno dogodilo u Bratuncu, ravno je čudu. Rodilo se dete sa krilima.

Svakih 300 godina rodi se krilato dete koje posle dvanaeste godine života odleti na nebo!

Za sada se još sve drži u tajnosti, niko ništa ne želi zvanično da izjavi, potvrdi ili pokaže neki trag koji bi potvrđivao njegovo rođenje, ali očevidaca ipak ima. Iako im etika njihovog poziva ne dozvoljava otkrivanje podataka o pacijentima, s obzirom da se radi o jedinstvenom slučaju, mogu se, tu i tamo, čuti neke pojedinosti oko rođenja “anđela”, takođe i od žena koje su u to doba ležale u bolnici, mada ih je teško pronaći i pridobiti za razgovor jer očito se boje nečega. Zbog nedostataka konkretnih dokaza – fotografija deteta, izjava lekara i same majke mnogi sumnjaju da je takvo dete uopšte i rođeno.

“MAJKA NIJE ŽELELA DA SE ODREKNE DETETA!”

Ipak… Medicinska sestra iz Vlasenice koja je upoznata sa celim tokom trudnoće ove starije prvorotke priča: “Žena je iz okoline Bratunca i godinama, skoro petnaest čeka da zatrudni. Kada se to najzad desilo, bila je presrećna. Na pregledu ultra zvukom primećeno je da sa plodom nešto nije u redu. Više je ličilo na neku životinju nego na dete, odnosno čoveka. Iako joj je predočeno i predložen prekid trudnoće, ona to nije prihvatila. Dugo je čekala na prvo dete i nije ni po koju cenu htela da ga se odrekne. ‘Neka liči i na majmuna, samo neka se rodi’ rekla je, uporna u svojim namerama da dočeka potomstvo.”

Dete sa krilima, rođeno uoči vaskrsa u bolnici u Bratuncu

Prema rečima čoveka koji je blizak rođak lekaru koji je navodno porodio ovu ženu: “On se, videvši kakvo se dete rodilo, naprosto izgubio od zaprepašćenja. Smogao je snage samo da kaže da dete kao takvo nije u njegovoj nadležnosti.”

Odmah su reagovali iz Srpske pravoslavne crkve koji su bebu preuzeli i prebacili u Beograd. Sa rođenjem muškog deteta koji je umesto ruku imao tanjušna krila upoznata je, navodno, cela patrijaršija Srpske pravoslavne crkve. Kako tvrde dobro upućeni, oni su izrazili zabrinutost da li će krila ostati bela ili će potamneti u roku od nekoliko meseci. Od toga zavisi sudbina naroda na ovom prostoru koji rođenje deteta “anđela” vezuju za vaskrsenje Isusa Hrista, jer se dete rodilo neposredno pred vaskršnje praznike, tumačeći sve kao Božiju volju i poruku. Pojava božijeg izaslanika, odnosno njegovog anđela, kako ga je narod sam prozvao, nije usamljen slučaj. “Svakih 300 godina”, tvrdi jedan sveštenik, “rodi se krilato dete koje kad navrši dvanaest godina života odleti na nebo.”

DETE ĆE NAJVEROVATNIJE ŽIVETI U MANASTIRU

Na ovim prostorima za sada se jedino pamti slučaj rođenja krilatog konja, u selu Zavidovići. Na nagovor komšija, vlasnik ždrebeta, uveren da je sam đavo u to umešan, ubio ga je odmah po rođenju. Sutra je njegova plemenita snaja pobacila dete, a godinu dana kasnije i sama je izdahnula.

S obzirom da je na Bratunačkoj opštini u proteklom ratu zabeležen najveći broj postradalih i poginulih lica (u odnosu na ukupan broj stanovnika) rođenje “anđela” simbolično je najavio bolje dane za preživele. Bar u to veruju. To što će dete, najverovatnije, živeti iza zidova nekog manastira, dobro sakriveno od očiju znatiželjnika, ne iznenađuje ih puno. “Tamo će mu biti najbolje”, kažu mnogi sa kojima smo mi iz “Zone sumraka” pričali na ovu temu. “Ono i jeste božiji sluga sa svetom misijom”. Važno je samo saznanje da se takvo dete rodilo, to je sigurno neko predskazanje, radost i ohrabrenje. Zato svaki razgovor poznatih u ovom kraju obavezno započinje pitanjem: “Jesi li čuo da se rodio anđeo?”

ŠTA KAŽE NAROD?

BILJANA BOŠKOVIĆ, apsolvent ekonomije (22): U životu se često dešava da se deca rađaju sa raznim defektima (s’ viškom prstiju, retardirana, itd.). Takve anomalije uvek imaju određeno medicinsko objašnjenje. Ali, beba sa krilima meni deluje kao čista naučna fantastika – ja u to ne verujem.

JOVO ŠKOMAC, pisac kompjuterske literature (45): Ja u takve stvari, u globalu, ne verujem, jer ako i dolazi do anomalije kod dece, ne javljaju se u takvom obliku. U to apsolutno ne verujem. Narod voli takve priče, i sigurno da će ih biti još.

BOŽIDAR KECMAN, apsolvent filologije (29): Po meni je to dobar znak, znak da ljudska rasa evoluira u nešto bolje i lepše. Čestitam srećnim roditeljima, i drago mi je što su ponovo prostorije naše domovine kolevka napretka.

JELENA ZAGORČIĆ, službenik (44): Ako je to stvarno istina, mislim da je u pitanju Božji dar, kao da je poslat za spasenje naroda. Rođena sam 27.10, na Svetu Petku, i u životu mi se često dešava da mi se snovi obistinjuju, tako da sam sklona da verujem da postoji neka jača sila koja nas vodi.

JELENA ŠESTAN, trgovac (29): Kao majci, prvo mi je upalo u oči da majka tog deteta s krilima dugo nije mogla da zatrudni, pa sam sklona da poverujem da je u pitanju ili genetski ili hormonski poremećaj, a ne neki znak.

NEBOJŠA JOVANOVIĆ, učenik (17): Ja mislim da je to dete sa krilima Božiji znak, tj. kazna zbog ratova i svih strahota koje su se dešavale na tim prostorima. Možda je to posledica raznih bojnih otrova koji su upotrebljivani u ratovima na prostorima bivše Jugoslavije.

ŠTA KAŽU VIDOVNJACI?

Nada Knežević predvidela rođenje deteta sa krilima!

Jasnovidac, Nada Knežević, predvidela je ovaj događaj pre dve godine, u decembru. Tada je izjavila za jedan nedeljnik: “Za dve godine, negde u svetu rodiće se vrlo čudno žensko dete, potpuno naobjašnjivo za naučnike”.

“Ova beba će biti kratkog života, međutim, negde u svetu rodiće se još jedno slično, za naučnike neobjašnjivo dete, ono će dugo živeti. U budućnosti će se u svetu rađati sve vise dece sa anomalijama potpuno neobjašnjivim, to je posledica promenjenih uslova u sredini u kojoj živimo, hrane koju jedemo…”, kaže Nada Knežević.

Nada Nikolić, agencija “Treće oko”: To je poruka od Boga: Narode, okreni se crkvi i radu!

O slučaju “krilatog deteta” pitali smo i gospođu Nadu Nikolić iz agencije “3. oko”: “Čitala sam o navedenom slučaju u magazine ‘SVET’. Neki su vest doživeli sa nevericom, a mnogi su komentarisali da je to posledica hemijskog oružja, koje se koristilo na prostorima bivše Bosne i Hercegovine. Ja sam prorok, ali i vernica i ne slažem se ni sa jednim od ovih stavova.

Mislim da je slučaj povezan sa porukom Boga. Sva događanja prethodnih godina, na neki način su ‘obezglavili’ srpski narod. Rat, neimaština, neizvesnost, mnogo omladine se usmerilo u kafane na piće, drogue i besmislen život. To se nije slučajno desilo na prostorima koja su bila zahvaćena ratom. Bog nam ‘kaže’, ali šta? To će pokazati vreme. Nadam se da neće biti zlo. Drugim rečima: NARODE, okreni se crkvi i radu, a ne utopiji, kocki i porocima.

Po mom mišljenju, dete će preživeti uz božiju pomoć. Za slične slučajeve nisam do sada čula. Znam da se dešavalo da se rodi dete u obliku ribe.

Što se tiče hirurškog odstranivanja, smatram da to ne bi trebalo činiti. To bi bilo huljenje na Boga!”

Proročica Vesna Versaće: Kategorički tvrdim da to nije tačno!


Kategorički tvrdim da informacija da se rodilo dete sa krilima nije tačna. Apsolutno je netačno. To je trač i izmišljotina. Moguće da se dete rodilo sa anomalijom kao što se i dešavalo da se dete rodi, na primer, sa zečijom usnom. To nema nikakve veze sa srpskim narodom. Laž i prevara je da za to zna naš Patrijarh. Sve je to naduvano. Još jednom kategorički tvrdim da to nije istina. Doduše, videla sam takve slučajeve, ali samo na filmu.

Vidovita Karpatska Marina: To dete je dečak, belog tena, crne kose i jarko crvenih usana!

Ja sam proročica Karpatska Marina. U magazinu “Svet” pročitala sam tekst o bebi koja je rođena sa krilima. U mojim snovima često se javlja Arhanđel Mihailo. Tako je bilo i pre objavljivanja ove vesti, dok još nisam znala o pomenutom događaju. U moje snove došao je svetac i rekao: “Marina, pogledaj svoje bele ruke”. Kada sam bacila pogled na mišiće, bile su napete i sa mnogo vena, kao da kroz njih teku reke. Tada mi je Arhanđel Mihailo objasnio: “U tvojim venama teče jaka srpska krv”. Posle toga me poljubio svojim jarko crvenim usnama. Tada mi je dao do znanja da će se pojaviti dete kao upozorenje za dalja zbivanja na našim prostorima. Pošto sam pročitala vest o rođenju deteta sa krilima u Bratuncu, “stvari” su mi postale jasnije. Setila sam se Adolfa Hitlera. Možda će vam izgledati čudno, ali uz sve strahote koje je prouzrokovao, smatram da je on kao veliki katolik u nekom svom magnovenju, bio svestan mogućnosti da žene sa demonima dobiju dete, koje je obično rođeno sa nekim specifičnim obeležjima, manama. Otuda njegov poriv da uništava sve ljude sa nedostacima, jer je njegova deviza bila, da zlo seme ne treba sejati. Naravno, nije pravio razliku između prirodnih pojava i demonskih.

Međutim, ovo dete nije đavolji izdanak. On je produžena ruka Arhanđela Mihaila i nije slučajno rođeno u Bratuncu. U mojim vizijama to mesto vidim kao neku graničnu zonu, koja je srpska teritorija.

Dete rođeno sa krilima je dečak, belog tena, crne kose, i jarko crvenih usana. Krila su boje mesa i nipošto se ne smeju hiruški odstranjivati. Detetov život će biti veoma kratak. Njegovo pojavljivanje je samo upozorenje, ali na dobro. Ako budemo naučili da tumačimo “znakove” i da se vladamo prema njima, krenuće nam nabolje. Ovo je jedna od takvih poruka, a ja je tumačim da će Srbija “ući” u svet i naši prostori će se stabilizovati.

Snovi Karpatske Marine su, obično, predskazanja. Tako se u njenim snovima pojavio rumunski kralj Mihalj. Na to je Marina dodala da će on ponovo biti kralj Rumunije.

Zatim je vidovnjakinja komentarisala događaje o vukodlacima, vampirima i vilama sa Dunava. Dok su sveće dogorevale u njenoj agenciji “Pentagram” , plave oči su joj se sve više širile dok je pričala kako se napaja snagom kada ode na Dunav, niz čiji tok igraju kolo dobre i zle vile. Saznali smo ponešto i o sudbinama ljudi koji dolaze kod Klare, a kojima je pomogla u njihovim nevoljama. Na kraju je dodala:

“Oduševljena sam časopisom ‘ZONA SUMRAKA’. Takvog časopisa nije bilo od prestanka izlaženja ‘Tajni’. Pratim vaše reportaže i priče. Mnoge od njih su već viđene u snovima KARPATSKE MARINE”.

  • Piše: Mirjana Mićić

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

MEDICINSKO ČUDO: U BAROVIMA I RESTORANIMA NE MOŽE DA DOBIJE ČAŠU VINA!

Devojčica koja ima 37 godina, u poslednjih 29 godina nije nimalo ostarila!!!

Majušna Koni Meklink izgleda kao učenica osnovne škole, ali ona je zapravo 37-godišnja žena i medicinsko čudo. U poslednjih 29 godina Koni nimalo nije ostarila u bilo kom pogledu! Njena koža je i dalje nežna i bez bora, a na…

ČUDO U CRKVI SVETOG ARHANGELA GAVRILA U GORNJIM JARUŠICAMA!

Lik svetog Arhangela Gavrila se pojavio na crkvenom zvoniku!

Od Đurđevdana, prošle godine, meštani četiri šumadijska sela: Gornjih i Donjih Jarušica, Velikog Krčmara i Boraca, uz razna tumačenja prepričavaju događaj u njihovoj crkvi. Vest o nasvakidašnjoj pojavi kao povetarac se širila i u ostale krajeve Šumadije. Tog dana, na…

VELIKA PLANA: DREVNA MITOLOŠKA BIĆA – NAPRAĆENI DEMONI!

U pustim besanim noćima vlaški vodeni demoni haraju Velikom Planom!

Često je nejasan, a u Srpskom mitološkom rečniku izostavljen pojam “naprata”. Priča koja nam je skrenuta pažnju i usmerila nas na traganje za tumačenjem ove vrste natprirodne sile demonskog porekla, zabeležena je u selu Donja Livadica kod Velike Plane. Sveti…

Inline
Inline