Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Đavolja mačka ugledala svet u Zrenjaninu – ispušta stravične krike i ponaša se kao Sotonin sluga!!!

ČUDOVIŠNO STVORENJE ROĐENO U DOMU ĐORĐA KOSTIĆA KAO JEDINO MAČE (ŠTO JE VELIKA RETKOST) PERSIJSKE MAČKE MIMI – ISPUŠTA KRIKE NALIK ĐAVOLJEM SMEHU IZ HOROR FILMOVA

STRAVIČNO:Đavolja mačka ugledala svet u Zrenjaninu – ispušta stravične krike i ponaša se kao Sotonin sluga!!!

Kako se bliži 2020. godina i, po mnogim tumačima Biblije, ponovni Isusov dolazak i smak sveta, bizarni i čudni događaji nižu se jedan za drugim. Tako je nedavno u Zrenjaninu, u domu poznatog uzgajivača persijskih mačaka Đorđa Kostića, pod čudnim okolnostima, na svet došlo mače koje izgleda i ponaša se kao da je sam sluga Sotonin, što najverovatnije i jeste.

U domu Kostića tradicija gajenja persijskih mačaka duga je bezmalo 25 godina. Mačke koje su izašle iz ovog uzgajališta pobrale su brojne nagrade na domaćim i svetskim takmičenjima, pre svega zahvaljujući strpljenju, vremenu i ljubavi koju Đorđe i njegova porodica poklanjaju svojim mezimcima. “Uzgojem persijskih mačaka počeo sam da se bavim sasvim slučajno”, započinje priču Đorđe i nastavlja: “Kada je moja ćerka Tijana punila četiri godine, poželela je da za rođendan dobije macu. Mi smo joj tu želju ispunili i kupili persijsko mače. Tijana je bila oduševljena, a ubrzo smo i svi ostali u porodici zavoleli Kiki. Kada je Kiki malo porasla, pomislili smo da bi bilo lepo kada bi imala mačiće pa sam ja preko oglasa pronašao jednog persijskog mačora slobodnog za parenje i nedugo zatim je naš dom odzvanjao od mjaukanja malih mačića. Moj prijatelj sa posla mi je savetovao da krenem sa ozbiljnim uzgojem persijskih mačaka, pošto ove mačke sa pedigreom dostižu cenu i do 500 evra. Kako sam imao uslova za njihovo odgajanje, odlučio sam da prihvatim prijateljev savet i od tada se, dakle gotovo četvrt veka, bavim uzgojem persijskih mačaka i to prilično uspešno”, priseća se Đorđe svojih početaka u ovom zahvalnom “poslu”.

“BOLNO JE MJAUKALA, DOK JOJ JE PENA IŠLA NA USTA!”

“Kiki je bila naša prva mačka i dala je šesnaest generacija potomaka. Vremenom se naša mačja ‘ergela’ širila, ali smo uvek imali bar jednog Kikicinog potomka. Upravo je njena prapraunuka donela na svet ovo đavoljsko mače! Kako se to desilo – za to zaista nemam racionalno objašnjenje. Sve mačke parim sa strogo probranim mačorima sa pedigreom, a hrana, koju moje mačke dobijaju, isključivo je najkvalitetnija uvozna hrana iz Mađarske i Nemačke. O nivou higijene u boksovima da i ne govorim – uostalom, vidite i sami”, kaže Đorđe, pokazujući nam boksove za mačke koji se nalaze u zidanoj zgradi u dvorištu. I zaista, zgrada u kojoj se nalaze mačke je više nego čista i uredna. Prostorija je klimatizovana i podešena je optimalna temperatura i vlažnost vazduha. “Dakle, slobodno mogu da isključim neki od spoljnih uticaja koji bi mogli prouzrokovati rođenje ovako monstruoznog mačeta, tim pre što je mačka Mimi, koja ga je omacila, pre toga na svet donela četiri generacije mačića kojima nije bilo mane. Da se nešto čudno dešava, primetio sam nedugo pošto je mačka zanela. Naime, u svakom boksu za mačke koje očekuju mlade držim po dve mačke. U boksu u kome se nalazila Mimi bila je još jedna mlada mačka, koja je trebalo prvi put da se omaci. Posle dve nedelje otkako sam ih zajedno stavio u boks, mlada mačka je počela jako čudno da se ponaša. Zavukla bi se u ćošak i kad god bi Mimi pokušala da joj se približi, frktala je i panično bežala od nje. Onda sam u Mimin boks stavio drugu mačku, ali se i ona ponašala isto kao i prethodna, pa sam na kraju morao da ostavim Mimi samu jer je bilo očigledno da nijedna mačka ne želi da sa njom deli prostor. Sve to mi je bilo veoma čudno, pa sam pažljivo počeo da posmatram Mimi. Jedne noći sam otišao do njenog boksa i video nešto što nikada ranije nisam video niti pomislio da je moguće – Mimi je ležala na boku i čudno, bolno mjaukala dok joj je pena išla na usta, a njen stomak se nadimao i spuštao kao da ga je neko iznutra snažno udarao. Posmatrao sam zapanjeno ovaj prizor neko vreme, a onda se sve iznenada smirilo kao da se ništa nije dogodilo. Mimi je ustala, otišla do posude sa hranom i slatko se najela. Ja sam je ipak odmah ujutro odveo kod veterinara, koji ju je pregledao i rekao da je sa njom sve u redu, te da je najverovatnije imala grčeve.”

NISU BILI SAMO GRČEVI…

Đorđe je smatrao da tu ima još nešto osim običnih grčeva. Na žalost, ubrzo se ispostavilo da je bio u pravu. “Kako je vreme prolazilo, Mimi je postala agresivna i frktala na svakog ko se približi njenom boksu. I ostale mačke su postale uznemirene i nervozne, a ona mačka koja je u početku bila u boksu sa Mimi, na svet je donela mrtve mačiće. I onda, prvog januara, tačno u ponoć, svi u kući smo, kao po komandi – skočili. Iz Miminog boksa dopiralo je jezivo, zastrašujuće cičanje. Prizor koji smo zatekli bio je stravičan: Mimi je ležala rasporenog stomaka, sva u krvi, u samrtnom ropcu, a pored nje se nalazilo ovo mače”, kaže nam Đorđe pokazujući nam đavolje mače koje i dan-danas obitava u njegovom domu. “Osim njega nije bilo drugih mačića, što me je navelo na zaključak da je đavolje mače prvo požderalo svoju braću i sestre, a kada je došlo vreme da ugleda svet, izgrizlo je Miminu utrobu i izašlo napolje! Šokirani prizorom, u prvom trenutku nismo znali šta da radimo. Ja sam otišao po lopatu u nameri da utamanim đavoljeg stvora na licu mesta, ali, kada sam zamahnuo prema njemu, kao da mi je neka nevidljiva sila zadržala ruku. Pokušavao sam još nekoliko puta, ali je bilo očigledno da je ovo mače zaštićeno od strane sile koja svakako ne pripada ovom svetu. Žena i deca su insistirali da se rešimo mačeta pod hitno, pa sam pokušao da ga uzmem i odnesem van kuće. Ali, čim sam ga uzeo, ujelo me je tako jako da ću to pamtiti do kraja života. Stoga sam obukao zaštitne rukavice i uzeo mače, odvezao ga van grada i na jednoj njivi izbacio iz kola. Mislio sam da sam ga se rešio zauvek, ali grdno sam se prevario. Kada sam se vratio kući, đavolje mače me je dočekalo na kapiji! Nisam mogao da verujem svojim očima. Mače se vratilo brže nego ja kolima! Opet sam ga odvezao van grada i opet se ista priča ponovila! Uz pomoć onozemaljskih sila, mače se uvek vraćalo neverovatnom brzinom. Odustali smo od pokušaja da ga se rešimo, ali smo zato odlučili da ga ne hranimo pa da vidimo da li će možda uginuti ili otići negde u potragu za hranom. Ni od toga ništa – mače je odlazilo od kuće i uvek se vraćalo, tako da smo zaključili da na nekom mestu pronalazi hranu, mada mi nikako nije jasno kako je moguće da tako mlado mače samostalno lunja naokolo i snalazi se. Ali, više je nego očigledno da tu nisu čista posla…”, zaključuje Đorde Kostić, protiv svoje volje vlasnik đavolskog mačeta.

Rođenjem đavoljeg mačeta Kostići nisu izgubili samo mačku Mimi, već su i ostale mačke u odgajalištu doživele zlu sudbinu – počele su da oboljevaju, rađaju mrtve mačiće, odbijaju hranu i histerično mjauču po čitavu noć. Kakva je to zla sudbina zadesila dom Kostića i ima li nekog rešenja za ovaj problem, još uvek se ne zna i tek ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati.

  • Piše: Kristijan Malić

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

KOLIKO SU SUJEVERNE I U ŠTA VERUJU ESTRADNE ZVEZDE

Od šoljice do krsta i vampira!!!

Bio bogat ili siromašan sudbina će uvek pronaći mestašce gde je svaki čovek škakljiv. U svetu znanih, javnih i slavnih, vrlo je aktuelna mistika graničnih područja nauke. Estradni asovi, naivni, labilni, stabilni samo kada su puni love, posesivni, gotovo da…

VELIKA PLANA: DREVNA MITOLOŠKA BIĆA – NAPRAĆENI DEMONI!

U pustim besanim noćima vlaški vodeni demoni haraju Velikom Planom!

Često je nejasan, a u Srpskom mitološkom rečniku izostavljen pojam “naprata”. Priča koja nam je skrenuta pažnju i usmerila nas na traganje za tumačenjem ove vrste natprirodne sile demonskog porekla, zabeležena je u selu Donja Livadica kod Velike Plane. Sveti…

Posetilac se pretvorio u vukodlaka tokom predstave u madridskom planetarijumu!

Svetla su se pogasila. U sali je zavladao mrkli mrak i postalo je hladno. Publika se umirila, neki čudan sladunjav miris je počeo da se širi. Onda se ukazao Mesec na crnom platnu i začulo se jezivo zavijanje”, priseća se…

Inline
Inline