Loading...
Naslovna  >  Neobični ljudi i događaji  >  Devojčica koja ima 37 godina, u poslednjih 29 godina nije nimalo ostarila!!!

MEDICINSKO ČUDO: U BAROVIMA I RESTORANIMA NE MOŽE DA DOBIJE ČAŠU VINA!

Devojčica koja ima 37 godina, u poslednjih 29 godina nije nimalo ostarila!!!

U BAROVIMA I RESTORANIMA NE MOŽE DA DOBIJE ČAŠU VINA: Kada pokaže ličnu kartu, konobari joj se samo nasmeju

Majušna Koni Meklink izgleda kao učenica osnovne škole, ali ona je zapravo 37-godišnja žena i medicinsko čudo. U poslednjih 29 godina Koni nimalo nije ostarila u bilo kom pogledu!

Njena koža je i dalje nežna i bez bora, a na vitalnim organima – jetri, plućima i srcu nema tragova starenja.

“Radi se o ‘devojčici’, čija je inteligencija i zrelost na nivou žene srednjih godina, ali je njeno telo prestalo da se razvija u doba kad je imala osam godina”, kaže jedan poznati gerontolog koji je nedavno detaljno pregledao Koni Meklink. “Većina ljudi, pogotovo Amerikanaca, dala bi čitavo bogatstvo za plastične operacije u želji da imaju izgled kao Koni. Ipak, ovde se isključivo radi o genetici.”

U POČETKU SU JE POLICAJCI STALNO ZAUSTAVLJALI: Sada su se već navikli da vide “dete” za volanom

Naravno, to je samo jedna strana medalje. Koni je imala velikih neprijatnosti zbog svog izgleda devojčice, počev od srednje škole, pa na koledžu i sada na poslu. Koni inače radi kao kompjuterski programer u jednoj firmi u Pitsburgu.

“Zaista je teško da steknete ugled u poslovnom svetu kada izgledate kao neko ko bi trebalo da se igra lutkama”, kaže Koni koja je visoka jedva 145 cm.

Koni je rođena 12. januara 1982. godine kao treće dete u porodici.

IMA POTREBE KAO I SVAKA DRUGA NORMALNA ŽENA: Koni je nedavno našla partnera, ali vezu čuvaju u tajnosti

“Moja dva brata su normalno rasla i razvijala se. Ja sam izuzetak u celoj familiji. U školi sam često bila predmet grubih šala i podsmevanja. U toku srednje škole drugovi su znali da me uhvate za ruku kada smo prelazili ulicu, pretvarajući se da sam ja njihova mlađa sestra koju su poveli u šetnju”, kaže Koni.

Ljubavni život gotovo nije ni imala. Nikog nije privlačila žena-dete.

“Mogu da razumem muški svet. Jasno je da niko ne želi da ga vide sa mnom. Teško mi je jer, bez obzira na izgled, ja imam potrebe odrasle žene. Ipak, mogu da ih razumem.”

Nedavno se ipak našao muškarac koji je imao razumevanja za njenu specifičnu ličnost. Međutim, njihova veza opterećena je brojnim ograničenjima.

“Ne izlazimo na javna mesta, pogotovo ne u barove i restorane. Doživeli smo dosta neprijatnosti jer niko ne želi da mi natoči alkoholno piće. Čak i kada pokažem svoju ličnu kartu sa datumom rođenja, svi mi se nasmeju u lice”, kaže Koni.

USPEŠNA POSLOVNA ŽENA: Koni radi kao kompjuterski programer

Takođe joj i upravljanje automobilom, čak i nakon velikih muka da joj dozvole da polaže i dobije vozačku dozvolu, stvara neopisive probleme. Tokom prve godine njenog šoferskog staža gotovo svakodnevno se dešavalo da je zaustavlja saobraćajna policija. Sada su se navikli na nju i većina policajaca je poznaje.

“Moj život je ispunjen neprijatnostima. Od jutra do večeri stalno moram da objašnjavam zašto izgledam ovako”, kaže Koni.

Eksperti za gerontologiju, čak i nakon detaljnih ispitivanja, u ovom slučaju ostaju bez odgovora.

“Ova žena je iz nekih, nama nepoznatih razloga, prestala da raste, tačnije da stari. Sem u fizičkom, u svakom drugom smislu ona je normalna osoba”, kaže jedan specijalista. “Pratimo je već skoro tri decenije i pokušaćemo da na taj način otkrijemo tajnu zaustavljanja starenja, što bi bilo epohalno.”

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

DEČACI SU VIĐENI NA AERODROMU SURČIN I U NOVOSADSKOJ SINAGOGI, A NJIHOVA POMAJKA SOFIJA ILIĆ TVRDI DA SU JE POZVALI TELEFONOM I NAJAVILI SVOJ POVRATAK U NIŠ!

Hitlerovi klonovi vratili se u Srbiju – braća Dejan i Darko Ilić ispljuvali novosadsku sinagogu!

Protekle nedelje Redakciji “Zone sumraka” javila se Sofija Ilić iz Niša, majka blizanaca Dejana i Darka za koje se sumnja da su klonovi nacističkog zločinca Adolfa Hitlera, sa tvrdnjom da su klonovi-blizanci najavili svoj povratak u Srbiju. Istovremeno – stižu…

VERUJU DA ĆE IH ANĐELI ODNETI NA NEBO PRE UDARA KOMETE! Marijana Elezović (34), bivša članica sekte “Deca sudnjeg dana”, otkriva strašni plan:

Članovi sekte “Deca sudnjeg dana” planiraju da izvrše kolektivno samoubistvo na Kalemegdanu!

Tog 9. decembra monotoniju zimskog prepodneva u našoj redakciji prekinuo je oštar zvuk telefona. Podigao sam slušalicu očekujući još nekog zainteresovanog za “dan D”, odnosno za ono što će nam se desiti 31. januara kada mrak pokrije “pola Evrope”. “Da…

Službenica jednog vladinog ofisa u SAD poslata je na psihijatrijsko posmatranje zbog tvrdnje:

Elvis Prisli je živ – bio je u mojoj kancelariji i tražio socijalnu zaštitu!

Nedavno je američka javnost obaveštena o slučaju jedne vladine službenice upućene na psihijatrijsko posmatranje zbog tvrdnje da je Elvis Prisli lično ušetao u njenu kancelariju i zatražio socijalnu zaštitu! Tridesetjednogodišnja žena je istog momenta kada je srela poznatog pevača pohitala…

Inline
Inline