Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Elvis Prisli je živ – bio je u mojoj kancelariji i tražio socijalnu zaštitu!

Službenica jednog vladinog ofisa u SAD poslata je na psihijatrijsko posmatranje zbog tvrdnje:

Elvis Prisli je živ – bio je u mojoj kancelariji i tražio socijalnu zaštitu!

OVAKO IZGLEDA DANAS: Elvis Prisli u svojoj 84. godini

Nedavno je američka javnost obaveštena o slučaju jedne vladine službenice upućene na psihijatrijsko posmatranje zbog tvrdnje da je Elvis Prisli lično ušetao u njenu kancelariju i zatražio socijalnu zaštitu!

Tridesetjednogodišnja žena je istog momenta kada je srela poznatog pevača pohitala u kancelariju svog nadređenog. Uzbuđenim glasom ali potpuno ubeđena u ono što govori, ona je tvrdila da joj je stranka, proćelavi srednjovečni muškarac, pokazao krštenicu sa imenom Elvis Aron Prisli i datumom od januara 1935. godine.

“Rekao mi je da je navršio 84. godinu života i da ima pravo na socijalnu zaštitu, tačnije, na starosnu penziju”, kaže ova službenica.

Prema zvaničnim podacima, kralj roka je preminuo 1977. godine, ali su se od tada često javljali značajni dokazi da je smrt bila lažirana i da je pevač sve ove godine živeo u dobrovoljnoj “ilegali”.

Međutim, čak i njegovi najverniji obožavaoci, koji su najviše doprineli da se kreira i godinama održava legenda, izražavaju sumnju u priču ove žene.

“Kralj je proveo poslednjih 40 godina u veštom skrivanju. Zametnuo je svaki trag svog postojanja i to mu je očigledno odgovaralo. Osim toga, bogatstvo mu je obezbedilo i novčanu lagodnost i zašto bi odjednom rizikovao svoju ‘ilegalu’ zbog bedne socijalne zaštite?”, pita se jedan biograf.

OVAKO JE BILO NEKADA: Prisli u vreme vrhunca svoje karijere

ELVIS MI SE LJUBAZNO ZAHVALIO

Ipak, krunski svedok Elvisovog povratka u javnost, majka troje dece i bez prethodne istorije mentalnih oboljenja, insistira da je srela legendu roka.

“Čim je ušao u moju kancelariju, imala sam utisak da ga znam od ranije, delovao je tako poznato. Nisam odmah mogla da ga ‘smestim’, ali kada je izgovorio svoje ime, gotovo sam se onesvestila. Zdrav razum mi je govorio da to svakako ne može biti istina, da je u pitanju neki šaljivdžija, no vrlo brzo me je uverio u svoj identitet. Pokazao mi je brojna dokumenta uključujući i radnu istoriju na osnovu koje je i zahtevao socijalnu zaštitu. Svi ti papiri, njegov fizički izgled, ali najviše ono ‘nešto’ što ga je okruživalo, njegova harizma, potpuno su me ubedili da ispred mene stoji niko drugi nego sam Elvis Prisli”, ubeđeno kaže ova žena.

Pošto je izneo svoje zahteve, Elvis se ljubazno zahvalio službenici i izašao je iz kancelarije bez ikakvih suvišnih reči i gestova, baš kao i svaki obični građanin. Uzbuđena žena je odjurila u šefovu kancelariju i ispričala šta joj se dogodilo. Pretpostavljeni nije bio njenog mišljenja, nije uvažio njeno ushićenje, gotovo histerično raspoloženje, i službenica je dobila slobodan dan “da se smiri i povrati psihičku ravnotežu”. Obaveštena je i psihijatrijska služba te se “jedan dan odmora” produžio u višenedeljno kliničko posmatranje.

DOKAZ VERODOSTOJNOSTI SLUŽBENIČINOG SVEDOČENJA: Dokument iz socijalzne službe

TRI VERZIJE

Ipak, dokaz da ova priča nije izazvala jednostranu reakciju, komentar da je sve bila samo fantazija, predstavlja i akcija policijskih organa koji su počeli ponovo da ispituju slučaj “Prisli”.

Dok se stvar detaljno ne istraži i dok se ne dođe do konačnog rešenja, ostaju tri mogućnosti za razmišljanje.

Pošto se radi o Americi, lako je moguće da je neki dokoličar, željan publiciteta “ušao u lik” Elvisa, procenivši da je baš sada pravo vreme za to i smislio da preko šaltera socijalne službe uđe u legendu.

Službenica je, verovatno, sasvim uračunljiva, mentalno zdrava osoba, rešila da na isti način sebi obezbedi mesto među “zvezdama”.

Treća mogućnost, mada ne i manje verovatna, jeste da je ostarelom Prisliju dosadio povučen, tajni život pa je odlučio da na mala vrata i na duhovit način ostvari svoj “comeback”.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

FRUŠKA GORA: DA LI BIG FOOT ŽIVI U VOJVODINI?

Videli smo najneverovatnije stvorenje za koje smo mislili da postoji samo na filmu – vojvođanskog Big Foot-a!!!

Jedina planina u Vojvodini, Fruška gora, poznata je kako po svojim prelepim izletištima tako i po četrnaest manastira. No, malo ko je mogao da pretpostavi da se u brdima Fruške gore krije jedno zaista neobično i jedinstveno stvorenje. Redakciji “Zone…

NASTAVAK ISPOVESTI BIVŠEG OFICIRA KOS-A KOJI OTKRIVA: GDE SU TAJNE BAZE VANZEMALJACA U SRBIJI

Na Kosovu se nalaze čak 4 tajne baze vanzemaljaca!!!

U prethodnim brojevima “Zone sumraka” objavili smo ekskluzivnu priču Ranka Stojanovića, penzionisanog službenika bivšeg KOS-a, koji je izneo dokumentovane dokaze o saradnju vlasti bivše SFRJ na čelu sa drugom Titom i vanzemaljske civilizacije, koja je posle više hiljada godina traganja…

Najmoćnije oružje na svetu, vekovima unapređivano i modernizovano – moćnije čak i od atomske bombe, stiže u Srbiju!

Kinezi poslali Srbiji tajno oružje iz vremena dinastije Ming!

Posle bombardovanje kineske ambasade 1999. godine u Beogradu od strane NATO agresora, mnoge stvari više nisu iste kao što su nekada bile. Tadašnjim napadom na kinesku teritoriju i ubistvom troje kineskih državljana, NATO agresor je primorao Kinu da se mnogo…

Inline
Inline