Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Gorile naoružane otetim oružjem terorišu Afriku!

OČEVICI IZVEŠTAVAJU O UŽASU KAKAV “CRNI KONTINENT” NE PAMTI!

Gorile naoružane otetim oružjem terorišu Afriku!

Organizovane čete pravih, dlakavih gorila naoružane mašinkama krenule su u odlučujuću bitku za povratak svog prirodnog obitavališta – džungle! Afrika se tako nenadano suočava sa još jednim gorućim problemom. Čuvari velikih nacionalnih parkova su nedavno sazvali hitan sastanak da bi se dogovorili o merama sprečavanja do sada neviđenog zla.

Gorile – ratnici drže lokalno stanovništvo u strahu

Pretpostavlja se da je osećaj ugroženosti izazvan ljudskim nemarom i bahatošću nagnao gorile na ovakvo neuobičajeno ponašanje.

Da li je preterano ili ne, no, afričke vlasti se pribojavaju da bi gerilski napadi armije majmuna naoružanih ukradenim puškama mogli dovesti u pitanje i opstanak vlade.

“Životinje su dovoljno pametne i znaju da je ljudska vrsta jedini krivac za razaranje njihovog životnog staništa”, kaže Kitve Mondga, upravnik nacionalnog muzeja u Kongu.

“Verujemo da su se udružili u želji da se bore za svoj životni prostor. Poznato je da znaju da koriste ruke poput ljudi i nimalo ne iznenađuje što su vešti i sa oružjem. Sasvim je moguće da su pažljivo motrili vojne trupe u Kongu i Zairu i sada svesno kopiraju ljudske pokrete. Ne znamo još da li ih neko snabdeva naoružanjem ili ga sami kradu iz policijskih stanica ili vojnih logora, ali smo vrlo zabrinuti. Možda su spremni i za masovna ubistva.”

Mondga je sa svojim kolegama konsultovao policiju i vojne vlasti ali do sada još nijedan ratnik gorila nije uhvaćen. Veruju da su ove životinje vešte u skrivanju i da mogu osetiti ljudsko biće na velikoj razdaljini.

“Sve životinjske osobine su došle do izražaja. Protiv nekih jednostavno nemamo sredstava kojim bi ih potukli ili nadmudrili. Bitna stvar je i jezik kojim komuniciraju. Bojim se da smo naišli na nadmoćnijeg protivnika”, kaže Mondga.

Više niko ne sumnja da se nešto dramatično ali i misteriozno dešava na tlu Afrike. Tenziju pojačava i nedostatak stvarnih dokaza. Jedini očevici organizovanih grupa gorila su pripadnici pojedinih plemena u džungli i žitelji raštrkanih sela. Vlastima je prijavljeno nekoliko ubistava pod nerazjašnjenim okolnostima.

Magacini sa oružjem su “olakšani” za znatnu količinu čak i najubojitijeg oružja. Sve su ovo zvanične vlasti povezale i kao potencijalnog krivca proglasile one koji najviše liče na nas same.

“Napetost raste iz dana u dan i lokalno stanovništvo živi u stalnom strahu da najstrašniji napad nije daleko”, završava Mandga.

Da li je ovo primer životinjskog “skidanja” ljudskog načina ponašanja ili je “vice versa”, prosudite sami. Možda se afrička vlada dosetila da iskoristi brojne predstavnike majmunske vrste da bi neposlušne stanovnike držala pod kontrolom.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Reagovanja u Nišu i južnoj Srbiji na rođenje krilatog deteta u Bratuncu!

Rođenje krilatog deteta vraća životno samopouzdanje srpskom narodu!

Veliku pažnju u Nišu i okolini izazvala je informacija da je u selu blizu Bratunca u Republici Srpskoj rođena beba sa krilima. Čuli smo razna mišljenja o tome. Svoj sud dali su lekari, biolozi, socijalni radnici, proroci i vidovnjaci, obični…

VELIKA PLANA: DREVNA MITOLOŠKA BIĆA – NAPRAĆENI DEMONI!

U pustim besanim noćima vlaški vodeni demoni haraju Velikom Planom!

Često je nejasan, a u Srpskom mitološkom rečniku izostavljen pojam “naprata”. Priča koja nam je skrenuta pažnju i usmerila nas na traganje za tumačenjem ove vrste natprirodne sile demonskog porekla, zabeležena je u selu Donja Livadica kod Velike Plane. Sveti…

Jedno drvo u ataru sela Oparić već decenijama izaziva jezu kod okolnog stanovništva!

Ukleto drvo u srcu Šumadije!

Ima mnogo pitanja na koja savremena nauka, naoružana svim ljudskim znanjem, knjigama i kompjuterima, ipak ne može da odgovori. Ona su na prvi pogled jednostavna, ali u suštini ipak teška, jer se rađaju na samim granicama materijalističke slike sveta, koja…

Inline
Inline