Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Gorile naoružane otetim oružjem terorišu Afriku!

OČEVICI IZVEŠTAVAJU O UŽASU KAKAV “CRNI KONTINENT” NE PAMTI!

Gorile naoružane otetim oružjem terorišu Afriku!

Organizovane čete pravih, dlakavih gorila naoružane mašinkama krenule su u odlučujuću bitku za povratak svog prirodnog obitavališta – džungle! Afrika se tako nenadano suočava sa još jednim gorućim problemom. Čuvari velikih nacionalnih parkova su nedavno sazvali hitan sastanak da bi se dogovorili o merama sprečavanja do sada neviđenog zla.

Gorile – ratnici drže lokalno stanovništvo u strahu

Pretpostavlja se da je osećaj ugroženosti izazvan ljudskim nemarom i bahatošću nagnao gorile na ovakvo neuobičajeno ponašanje.

Da li je preterano ili ne, no, afričke vlasti se pribojavaju da bi gerilski napadi armije majmuna naoružanih ukradenim puškama mogli dovesti u pitanje i opstanak vlade.

“Životinje su dovoljno pametne i znaju da je ljudska vrsta jedini krivac za razaranje njihovog životnog staništa”, kaže Kitve Mondga, upravnik nacionalnog muzeja u Kongu.

“Verujemo da su se udružili u želji da se bore za svoj životni prostor. Poznato je da znaju da koriste ruke poput ljudi i nimalo ne iznenađuje što su vešti i sa oružjem. Sasvim je moguće da su pažljivo motrili vojne trupe u Kongu i Zairu i sada svesno kopiraju ljudske pokrete. Ne znamo još da li ih neko snabdeva naoružanjem ili ga sami kradu iz policijskih stanica ili vojnih logora, ali smo vrlo zabrinuti. Možda su spremni i za masovna ubistva.”

Mondga je sa svojim kolegama konsultovao policiju i vojne vlasti ali do sada još nijedan ratnik gorila nije uhvaćen. Veruju da su ove životinje vešte u skrivanju i da mogu osetiti ljudsko biće na velikoj razdaljini.

“Sve životinjske osobine su došle do izražaja. Protiv nekih jednostavno nemamo sredstava kojim bi ih potukli ili nadmudrili. Bitna stvar je i jezik kojim komuniciraju. Bojim se da smo naišli na nadmoćnijeg protivnika”, kaže Mondga.

Više niko ne sumnja da se nešto dramatično ali i misteriozno dešava na tlu Afrike. Tenziju pojačava i nedostatak stvarnih dokaza. Jedini očevici organizovanih grupa gorila su pripadnici pojedinih plemena u džungli i žitelji raštrkanih sela. Vlastima je prijavljeno nekoliko ubistava pod nerazjašnjenim okolnostima.

Magacini sa oružjem su “olakšani” za znatnu količinu čak i najubojitijeg oružja. Sve su ovo zvanične vlasti povezale i kao potencijalnog krivca proglasile one koji najviše liče na nas same.

“Napetost raste iz dana u dan i lokalno stanovništvo živi u stalnom strahu da najstrašniji napad nije daleko”, završava Mandga.

Da li je ovo primer životinjskog “skidanja” ljudskog načina ponašanja ili je “vice versa”, prosudite sami. Možda se afrička vlada dosetila da iskoristi brojne predstavnike majmunske vrste da bi neposlušne stanovnike držala pod kontrolom.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Na dan Svetog Nikole, 19. decembra, domaćicu iz Vranja snašlo je neobično iskustvo!

Duh Svetog Nikole joj poslao Isusa u tiganju, dok je pekla jaja deci za doručak!

Na ovozemaljskom svetu, mnogo je slučajeva gde su se razni sveci velikomučenici i stari srpski prosvetitelji ukazivali ljudima na najčudnijim i najrazličitijim mestima. Znate i sami za slučaj kada je ikona Majke Božije, za vreme rata u Hrvatskoj i Bosni,…

Fascinantno proročanstvo ruskog astrologa Nikolaja Miškina koji je nakon Svenarodnog skupa Udruženja ruskih astrologa i vidovnjaka održanog sredinom aprila u Sankt Petersburgu ekskluzivno za naš list rekao:

Rusija i Srbija zavladaće svetom 1. januara 2020. godine, dok će stanovništvo Amerike, Kanade i Zapadne Evrope sustići Božija kazna!

Posle Svenarodnog skupa Udruženja ruskih astrologa i vidovnjaka, koji je održan od 18. do 24. aprila u Sankt Petersburgu, čuveni ruski astrolog Nikolaj Miškin ekskluzivno za naš list izneo je zaključke koji su doneseni na kongresu. Na ovom skupu učestvovali…

AMERIKANKA PATRICIJA KADENA (62) POMOGLA POLICIJI DA PRONAĐE UBICU SVOJE KĆERKE TAKO ŠTO JOJ JE OVA DOŠLA U SAN I OTKRILA NJEGOVO IME:

Mama, moja glava je nestala!

Za Amerikanku Patriciju Kadena (62) život je izgubio svaki smisao u momentu kada je njega jedinica Rita (28) mučki ubijena. Nedelje su prolazile, a Patricija je pokušavala da nauči da živi sa tugom i bolom za koje je znala da…

Inline
Inline