Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Hilari “našminkala” Bila bežičnim telefonom – isprebijala ga zbog ljubavne afere sa Monikom Levinski!

Bivši bludni američki predsednik ipak nije prošao nekažnjeno!

Hilari “našminkala” Bila bežičnim telefonom – isprebijala ga zbog ljubavne afere sa Monikom Levinski!

NEDELJU DANA JE PUDEROM KRIO “ŠMINKU”: Klinton nikoga nije uspeo da ubedi “da je doživeo nesreću u kupatilu”!

Američka javnost možda je oprostila svom predsedniku “ljubavne nestašluke”, ali supruga Hilari svakako nije. Neverni Klinton dobio je propisne batine. Pobesnela Hilari tresnula ga je bežičnim telefonom pravo u lice i napravila mu ogromnu “šljivu” na oku. Klinton kasnije nikoga nije mogao da ubedi kako se u stvari radi o manjoj nezgodi, koju je imao u kupatilu.

Izvori iz Bele kuće kažu da se ovaj supružnički duel odigrao početkom avgusta, ubrzo nakon Bilovog povratka sa turneje po Long Ajlendu.

Isti izvori kažu da je ovaj incident primorao Klintona da se šminka skoro nedelju dana da bi prikrio modricu. Nekadašnja prva dama Amerike bila je toliko iznervirana medijskom eksploatacijom skandala sa Monikom Levinski da je jednostavno izgubila kontrolu nad sobom.

“On se nalazio u Ovalnom kabinetu, u zapadnom krilu Bele kuće, i prelistavao neke papire kada se, oko 3.15 poslepodne, gospođa Klinton sjurila niz hodnik i proletela kroz vrata, dok su joj ‘munje’ sevale iz očiju”, navodi jedan izvor.

“U tom momentu dva Klintonova službenika bila su pored njega. Kada su ugledali gospođu Klinton, povukli su se znajući šta se sprema. Ipak, mogli su da vide ono što se dešavalo u predsednikovom kabinetu.”

Bil Klinton se nalazio u Ovalnom kabinetu i prelistavao neke papire kada se Hilari sjurila niz hodnik i proletela kroz vrata, dok su joj “munje” sevale iz očiju!

Hilari je, spominjući imena Dženifer Flauers, Pole Ožons i Monike Levinski, besno rekla svom mužu da “ubuduće drži zatvoren šlic i da se kloni drugih žena”.

“Vrištala je iz sveg glasa, rušila stvari sa njegovog stola i stalno ponavljala da neće nastaviti da igra ulogu verne žene samo zato da bi spasila njegovu političku karijeru. Konačno je Klinton zavapio: ‘Pobogu, Hilari, sedi i umukni!’ Potom se začuo tup zvuk i dva muškarca iz obezbeđenja pojurila su u prostoriju. Ugledali su predsednika na podu, dok mu se krv slivala iz posekotine na oku. Hilari je još uvek stajala pored njega sa bežičnim telefonom u ruci i besnim izrazom na licu. Međutim, kada su službenici ušli u prostoriju, ona je bacila telefon i izletela napolje”, kaže jedan pouzdani izvor.

E, VALA JE BILO DOSTA!: Hilari je vrištala na Bila – “Zatvori taj šlic i dalje od suknje!”

Pet minuta nakon ove nezgode Klintonovo oko je oteklo i potpuno se zatvorilo. Izgledao je kao da je upravo odboksovao petnaest rundi sa Majkom Tajsonom, samo što mu je uvo ipak ostalo čitavo. Ubrzo je Klintona pregledao njegov lični lekar i ustanovio da je američki predsednik ipak imao sreće i da je izbegao teže povrede.

Od tog momenta bilo je jedino važno da se stvar zataška. Uz vešte ruke šminkera i poprilične količine pudera, posledice batina nisu bile toliko primetne. U svakom slućaju, Hilari je dokazala da, pored opštepoznate činjenice da je inteligentnija od svog supruga, istovremeno i bolje vlada “argumentima” fizičke sile. Bez obzira na svedoke bračne rasprave i “preventivnih” batina, koje će verovatno nestašnog Bila ubediti da više ne trči za “suknjama”, Klintonovi su nastavili da obavljaju svoje redovne dužnosti. Ko zna, s obzirom da je u pitanju Amerika, možda će Hilari uskoro zameniti muškog predsednika na tom “tronu”. Ionako joj pantalone bolje stoje!

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Goran Veljković, profesionalni fotoreporter i opunomoćeni poverenik manastira Hilandar koji je u svojoj karijeri često bio u prilici da se susreće sa pojavama na granici verskog, mističnog i čudesnog, priča za “Zonu sumraka” o svojim iskustvima i iznosi niz primera zastranjivanja srpskog naroda uz pomoć sekti i crne magije:

Branko Kockica je otvoreno u dečijoj emisiji priznao da je sledbenik vođe satanista Alistera Kroulija!!!

U toku poslednjih teških, ratnih i kriznih godina pojava novokomponovanih vidovnjaka, proroka, crnih i belih magova, takozvanih medijuma i drugih “čudotvoraca” uzela je velikog maha. Vođeni uglavnom željom da dobro zarade oni modernog čoveka, izgubljenog i otuđenog od tradicije i…

GROINK! GROINK! GROINK! PRASIĆI U ZOO-VRTU MISLILI DA IM JE DEBELA ŽENA – MAJKA:

Praseća mama tužila zoo-vrt zbog uvrede, jer su prasići trčali za njom misleći da im je ona mama!

U toku posete zoo-vrtu Luiz je posebno “zapala” za oko malim prasićima koji su je čitav sat pratili u stopu “zaljubljeno” je gledajući. Kada se konačno požalila čuvaru parka, on joj je odgovorio: “Šta ja tu mogu. Verovatno misle da…

EKSKLUZIVNO! U POTRESNOJ ISPOVESTI PRIPADNIK RUSKIH SNAGA SFOR-A TVRDI:

Bio sam žrtva vampirica u striptiz-baru nadomak Bijeljine!

Da li ste gledali film “Od sumraka do svitanja”? Ako jeste, lakše će vam biti da u mislima dočarate autentičnu priču koja sledi. Ukoliko niste, reći ćemo vam da u tom filmu glavni protagonisti, inače kriminalci koji beže iz SAD,…

  • Vaša reklama ovde?

    Marketing
Inline
Inline