Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Hilari “našminkala” Bila bežičnim telefonom – isprebijala ga zbog ljubavne afere sa Monikom Levinski!

Bivši bludni američki predsednik ipak nije prošao nekažnjeno!

Hilari “našminkala” Bila bežičnim telefonom – isprebijala ga zbog ljubavne afere sa Monikom Levinski!

NEDELJU DANA JE PUDEROM KRIO “ŠMINKU”: Klinton nikoga nije uspeo da ubedi “da je doživeo nesreću u kupatilu”!

Američka javnost možda je oprostila svom predsedniku “ljubavne nestašluke”, ali supruga Hilari svakako nije. Neverni Klinton dobio je propisne batine. Pobesnela Hilari tresnula ga je bežičnim telefonom pravo u lice i napravila mu ogromnu “šljivu” na oku. Klinton kasnije nikoga nije mogao da ubedi kako se u stvari radi o manjoj nezgodi, koju je imao u kupatilu.

Izvori iz Bele kuće kažu da se ovaj supružnički duel odigrao početkom avgusta, ubrzo nakon Bilovog povratka sa turneje po Long Ajlendu.

Isti izvori kažu da je ovaj incident primorao Klintona da se šminka skoro nedelju dana da bi prikrio modricu. Nekadašnja prva dama Amerike bila je toliko iznervirana medijskom eksploatacijom skandala sa Monikom Levinski da je jednostavno izgubila kontrolu nad sobom.

“On se nalazio u Ovalnom kabinetu, u zapadnom krilu Bele kuće, i prelistavao neke papire kada se, oko 3.15 poslepodne, gospođa Klinton sjurila niz hodnik i proletela kroz vrata, dok su joj ‘munje’ sevale iz očiju”, navodi jedan izvor.

“U tom momentu dva Klintonova službenika bila su pored njega. Kada su ugledali gospođu Klinton, povukli su se znajući šta se sprema. Ipak, mogli su da vide ono što se dešavalo u predsednikovom kabinetu.”

Bil Klinton se nalazio u Ovalnom kabinetu i prelistavao neke papire kada se Hilari sjurila niz hodnik i proletela kroz vrata, dok su joj “munje” sevale iz očiju!

Hilari je, spominjući imena Dženifer Flauers, Pole Ožons i Monike Levinski, besno rekla svom mužu da “ubuduće drži zatvoren šlic i da se kloni drugih žena”.

“Vrištala je iz sveg glasa, rušila stvari sa njegovog stola i stalno ponavljala da neće nastaviti da igra ulogu verne žene samo zato da bi spasila njegovu političku karijeru. Konačno je Klinton zavapio: ‘Pobogu, Hilari, sedi i umukni!’ Potom se začuo tup zvuk i dva muškarca iz obezbeđenja pojurila su u prostoriju. Ugledali su predsednika na podu, dok mu se krv slivala iz posekotine na oku. Hilari je još uvek stajala pored njega sa bežičnim telefonom u ruci i besnim izrazom na licu. Međutim, kada su službenici ušli u prostoriju, ona je bacila telefon i izletela napolje”, kaže jedan pouzdani izvor.

E, VALA JE BILO DOSTA!: Hilari je vrištala na Bila – “Zatvori taj šlic i dalje od suknje!”

Pet minuta nakon ove nezgode Klintonovo oko je oteklo i potpuno se zatvorilo. Izgledao je kao da je upravo odboksovao petnaest rundi sa Majkom Tajsonom, samo što mu je uvo ipak ostalo čitavo. Ubrzo je Klintona pregledao njegov lični lekar i ustanovio da je američki predsednik ipak imao sreće i da je izbegao teže povrede.

Od tog momenta bilo je jedino važno da se stvar zataška. Uz vešte ruke šminkera i poprilične količine pudera, posledice batina nisu bile toliko primetne. U svakom slućaju, Hilari je dokazala da, pored opštepoznate činjenice da je inteligentnija od svog supruga, istovremeno i bolje vlada “argumentima” fizičke sile. Bez obzira na svedoke bračne rasprave i “preventivnih” batina, koje će verovatno nestašnog Bila ubediti da više ne trči za “suknjama”, Klintonovi su nastavili da obavljaju svoje redovne dužnosti. Ko zna, s obzirom da je u pitanju Amerika, možda će Hilari uskoro zameniti muškog predsednika na tom “tronu”. Ionako joj pantalone bolje stoje!

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Hasim Jahović iz Novog Pazara već tri i po decenije nije spavao!

Svetski medicinski fenomen – 35 godina na nogama i bez sna!!!

Neobična sudbina šezdesetogodišnjeg Hasima Jahovića iz Belih Voda, sela kod Novog Pazara, koji 35 godina uopšte ne spava, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Više od 12.000 noći ovaj nesrećni čovek probdeo je na nogama, a to ovako objašnjava: Užasno se osećam…

NEBO JE NE PRIMA: DOKAZ DA NESMIRENE DUŠE BORAVE U SVOM TELU I NAKON FIZIČKE SMRTI!

Devojka u belom umrla pre četiri godine – u kafiću pije vino!

Priča koja sledi mnogima će da deluje neverovatno, ali ne i Nedžmedinu Maksutiju, Gorancu iz Dragaša, koji se te hladne večeri, pre tačno mesec dana, sa još trojicom svojih drugara “slučajno” našao u kafiću “Košuta” u Peći. Za događaj koji…

VERUJU DA ĆE IH ANĐELI ODNETI NA NEBO PRE UDARA KOMETE! Marijana Elezović (34), bivša članica sekte “Deca sudnjeg dana”, otkriva strašni plan:

Članovi sekte “Deca sudnjeg dana” planiraju da izvrše kolektivno samoubistvo na Kalemegdanu!

Tog 9. decembra monotoniju zimskog prepodneva u našoj redakciji prekinuo je oštar zvuk telefona. Podigao sam slušalicu očekujući još nekog zainteresovanog za “dan D”, odnosno za ono što će nam se desiti 31. januara kada mrak pokrije “pola Evrope”. “Da…

Inline
Inline