Loading...
Naslovna  >  Ekskluzivno  >  Hitlerovi klonovi vratili se u Srbiju – braća Dejan i Darko Ilić ispljuvali novosadsku sinagogu!

DEČACI SU VIĐENI NA AERODROMU SURČIN I U NOVOSADSKOJ SINAGOGI, A NJIHOVA POMAJKA SOFIJA ILIĆ TVRDI DA SU JE POZVALI TELEFONOM I NAJAVILI SVOJ POVRATAK U NIŠ!

JEZIVO:Hitlerovi klonovi vratili se u Srbiju – braća Dejan i Darko Ilić ispljuvali novosadsku sinagogu!

Protekle nedelje Redakciji “Zone sumraka” javila se Sofija Ilić iz Niša, majka blizanaca Dejana i Darka za koje se sumnja da su klonovi nacističkog zločinca Adolfa Hitlera, sa tvrdnjom da su klonovi-blizanci najavili svoj povratak u Srbiju. Istovremeno – stižu glasovi da su Dejan i Darko viđeni na surčinskom aerodromu, kao i u sinagogi u novosadskoj Jevrejskoj ulici:

Sredinom decembra meseca pisali smo o neverovatnoj, ali u isto vreme i tužnoj priči gospođe Sofije Ilić iz Niša, čija su dva usvojena sina po svemu sudeći klonovi ozloglašenog nacističkog vođe Adolfa Hitlera. Za one koji su zaboravili o čemu je bilo reči, ili su pak propustili članak “Zone sumraka”, sledi kratko podsećanje:

Gospođa Sofija Ilić se, sa svojim mužem Stojanom, venčala još 1983. godine. I pored svih nastojanja, lečenja i obraćanja vidovnjacima i alternativcima, bračni par Ilić nije mogao da ima dece. Kako su oboje želeli potomstvo, na kraju su odlučili da usvoje dete. Kasnije će se ispostaviti da im je to bila najveća greška u životu – bračni par Ilić je, po svemu sudeći, iz jednog sirotišta u Salcburgu, usvojio klonirane blizance Adolfa Hitlera! Sofija se posle nešto više od šest godina od usvajanja, razvela od Stojana, vratila kod majke u Niš i povela decu sa sobom, dogovorivši sa mužem sporazumni razvod braka. Kada su Darko i Dejan – kako su blizance, novi roditelji nazvali, napunili 8 godina, počele su da se dešavaju čudne stvari: povukli su se u sebe, postali su izuzetno neotesani prema majci i baki, a iz škole su donosili loše ocene i opomene zbog nedoličnog vladanja. Kako je vreme prolazilo, dečaci su bivali sve gori i gori, da bi im jednog dana majka u tajnoj pregradi ormara pronašla nacističke knjige i obeležja. Da su njena deca zapravo klonovi Adolfa Hitlera, Sofija je shvatila kada su ovi otišli u posetu Stojanu u Austriju, a ona ostala sama. Kako bi prekratila vreme gledala je video filmove. Jednog dana, do ruku joj je došao film “Momci iz Brazila”, u kome se govori o čudovišnom eksperimentu koji je uspešno izveden u cilju kloniranja Adolfa Hitlera. Sofiji je odjednom sve postalo jasno: Njeni Darko i Dejan bili su upravo “momci iz Brazila” – klonovi ozloglašenog nacističkog vođe. Kada su joj se sve kockice uklopile u mozaik, i kada je shvatila surovu istinu, gospođa Ilić je odlučila da sve iznese u javnost.

SOFIJA: “NAJAVILI SU MI SVOJ POVRATAK!”

Darko i Dejan ne samo da su otišli kod Stojana u Salcburg, već su za sobom uklonili sve tragove da su ikada boravili u Nišu – iz porodičnog albuma izvadili su sve slike, uklonili sve dokumente i donedavno od njih nije bilo ni traga ni glasa. Kažemo, sve donedavno, s obzirom da nas je ovih dana u Redakciju pozvala gospođa Ilić i sva uzrujana nam saopštila da su joj se Darko i Dejan javili i rekli da će tokom leta ponovo doći u Niš. Bilo je to sve što su joj saopštili, a pre nego što je Sofija uspela da postavi bilo kakvo dodatno pitanje, momci su joj grubi zalupili slušalicu: “Javili su mi se posle nešto više od dva meseca odsustvovanja”, skoro kroz suze priča nam gospođa Ilić i nastavlja: “Tražila sam ih i preko policije u Salcburgu, preko ambasade Austrije u Beogradu i na sve moguće načine, ali oni kao da su u zemlju propali. I posle toliko vremena i pokušaja, kada sam već digla ruke od svega, oni su mi se javili i rekli da će se ovog leta vratiti u Niš. Prepoznala sam im glas, kao što bi majka prepoznala glasove svoje dece, i nema sumnje da su to bili upravo oni. Trenutno živim sama sa majkom i jako sam uplašena. Ta deca su van svake sumnje klonovi Adolfa Hitlera, i vraćaju se uskoro u Niš. Ne znam šta da radim, da zovem policiju – neće mi verovati, rodbine i prijatelja koji bi me zaštitili nemam, a jako se bojim šta će biti ako mi Darko, Dejan i, ne daj Bože, Stojan, ovih dana zakucaju na vrata”, sada već kroz jecaje priča Sofija Ilić, nesuđena pomajka Hitlerovih klonova, apelujući na vaskoliku srpsku javnost da obrati pažnju i prijavi kako policiji, tako i medijima svako viđenje ove dvojice dečaka. A na osnovu opisa koji smo od Sofije dobili, ove dečake uopšte nije teško prepoznati – liče kao jaje jajetu, kosu češljaju u stranu baš kao i njihov “original”, veoma su grubi i neotesani, a iz očiju im izbija neki čudan sjaj.

“Kada sam im se primakao, video sam momenat kada jedna starija žena pada pošto joj je jedan momčić podmetnuo nogu. Odmah zatim, iza njega video sam još jednog… Bili su isto obučeni i obojica su se češljali na razdeljak!”

“JAKO SE BOJIM ŠTA ĆE BITI KADA MI ZAKUCAJU NA VRATA”: Uplašena pomajka blizanaca Sofija Ilić

SMEH OD KOGA SE SVIMA KOSA DIŽE NA GLAVI!

Najveće blago “Zone sumraka” su upravo naši čitaoci – nije ni bilo potrebe da objavljujemo apel Sofije Ilić, a već nam se javilo nekoliko čitalaca iz čitave Srbije koji su nam potvrdili da su ovih dana videli blizance koji bi vrlo lako mogli biti Hitlerovi klonovi Darko i Dejan. Milenko Stanimirović, penzioner iz Beograda, javio nam se u Redakciju sa tvrdnjom da je na surčinskom aerodromu video blizance: “Čekao sam na aerodromu sina i snaju koji su trebali da dolete avionom iz Beča. Sin mi već 20 godina radi u Austriji, i svakoga leta dolazi u Beograd da obiđe mene i babu, i da svi zajedno odemo par nedelja na more. Kada je sleteo avion iz Beča, i kada su počeli da se iskrcavaju putnici, primetio sam neuobičajenu gužvu na izlazu iz terminala. Kada sam se primakao, video sam momenat kada jedna starija žena pada pošto joj je jedan momčić podmetnuo nogu. Odmah zatim, iza njega video sam još jednog, i ako slabije vidim, mogu da se zakunem da su bili blizanci. Bili su i isto obučeni, obojica su se češljali na razdeljak. Kada je ovaj prvi podmetnuo nogu ženi i kada je ova pala, obojica su prasnula u histeričan smeh od koga se svima digla kosa na glavi. U njihovoj pratnji bio je jedan sedi gospodin, kasnih četrdesetih godina. Nije ni reč progovorio, već ih je samo poveo i prošao pored mene. U tom trenutku uzdrmala me je samrtna jeza. Za vreme Drugog svetskog rata bio sam zarobljen i poslat na prinudni rad u jednu fabriku u Rurskoj oblasti u Nemačkoj. Na kapijama te fabrike, baš kao i na kapiji koncentracionih logora, pisalo je: ‘Arbeit Macht Frei’ – rad oslobađa – a u unutrašnjosti fabrike je bezmalo na svakom zidu bila okačena slika Adolfa Hitlera. Kada su momci prošli pored mene, imao sam osećaj kao da gledam u Firera lično. Njih trojica su, izašavši iz aerodromske zgrade, seli u crni ‘mercedes’ koji je imao diplomatske tablice, i velikom brzinom odjurili u nepoznatom pravcu. Pa ipak, svemu tome kasnije nisam pridavao puno pažnje, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da su ova deca zaista bila Hitler, glavom i bradom. Tek posle par dana setio sam se da sam nedavno načuo priču o Hitlerovim klonovima, i tada mi je sve postalo jasno. Istog momenta sam vas nazvao da vam javim šta sam video.”

“Kada su došli do izlaza, okrenuli su se i pljunuli u sinagogu, svo vreme jezivo se cerekajući, a zatim su utrčali u crnu limuzinu koja ih je čekala na ulici. Čitala sam vaše novine, i bez svake sumnje mogu da potvrdim da su se Hitlerovi klonovi vratili i da su pohodili novosadsku sinagogu!”

“ČITAVIM TELOM ŠIRILA MI SE NEOPISIVA JEZA” Gospođa Komnjenov u našoj redakcij

“GLEDALI SU ME SVOJIM PRODORNIM PLAVIM OČIMA!”

No, nije gospodin Stanimirović jedini koji je video Hitlerove klonove – pre neki dan je u našu Redakciju sva usplahirena utrčala gospođa Mirjana Komnjenov, domaćica iz Novog Sada, i skoro kroz suze nam ispričala šta je videla u novosadskoj Sinagogi: “Bila je subota, negde oko 11 časova pre podne. Vraćala sam se sa Futoške pijace, ali nisam ništa pazarila. Tek kada sam došla na pijacu, shvatila sam da sam zaboravila novčanik, te sam se praznih ruku vraćala kući, prolazivši pored sinagoge. Iako sam rođena Novosađanka, i u ovom gradu živim 57 godina, nikada do sada nisam posetila sinagogu. Pomislila sam da je upravo sada prava prilika, i ušla sam da razgledam. Sa vrata su mi pažnju privukla dva blizanca, koji su se vijali vičući na sav glas. Nisam pobožna i slabo se razumem u običaje, ali sumnjam da se u svetom hramu bilo koje religije može tolerisati ovakvo ponašanje. Njih dvojica su se jurila i cičala na sav glas, a onda je jedan od njih iz džepa izvadio upaljač i približio se teškoj zavesi koja se nalazi neposredno pored ulaznih vrata. U sinagogi nije bilo nikoga osim mene i njih, a tek kada se jedan od blizanaca sa upaljačem približio zavesi, primetio je mene kako stojim na vratima i zapanjeno posmatram šta se dešava. Prišao mi je, a za njim i ovaj drugi, te su stali ispred mene i gledali me tako nekoliko trenutaka”, vidno potrešena prepričava nam Mirjana svoj susret sa blizancima i, posle popijene čaše vode i kraće pauze nastavlja: “Gledali su me svojim prodornim plavim očima, a čitavim mojim telom širila se neopisiva jeza, kao da me je sam sotona pogledao. Onda je jedan od njih rekao ovom drugom: ‘Hajdemo sada odavde, zar sumnjaš da će naš posao ostati nedovršen?’ Kao po komandi, obojica su krenula napolje, i kada su došli do izlaza, okrenuli su se i pljunuli u sinagogu, sve vreme jezivo se cerekajući, a zatim su utrčali u crnu limuzinu koja ih je čekala na ulici. Čitala sam vaše novine, i bez svake sumnje mogu da potvrdim da su se Hitlerovi klonovi vratili i da su pohodili novosadsku sinagogu! Ne želim sebi da pridajem ikakav značaj, ali mislim da su nameravali da je zapale. Da se nisam u tom trenutku pojavila na vratima, možda bi i uspeli u svojoj čudovišnoj nameri. Ako je do sada bilo mesta sumnji da Hitlerovi klonovi zaista postoje, ono što sam videla i doživela duboko me je uverilo u istinitost priče koju ste objavili u decembru. Jako sam uplašena, i mislim da se po ovom pitanju nešto hitno mora preduzeti”, smatra gospođa Komnjenov, apelujući na sve čitaoce “Zone sumraka”, kao i na celokupnu javnost da pod hitno reaguju i prijave svako viđenje Hitlerovih klonova.

KLONOVI NACISTIČKOG ZLOČINCA POKUŠALI SU DA JE ZAPALE: Novosadska sinagoga

HITLER KREĆE U NOVI POHOD NA SVET!

Isuviše ovde ima podudarnosti da bi se to moglo nazvati slučajnošću: prvo gospođu Sofiju Ilić obaveštavaju da se uskoro vraćaju u Niš, a zatim nekoliko dana kasnije saznajemo da su blizanci viđeni na Surčinskom aerodromu, da bi napokon u našu Redakciju došla gospođa Mirjana Komnjenov sa tvrdnjom da ih je videla u novosadskoj sinagogi sa upaljačem u rukama. Povrh svega, ostaje misterija ko se, i po čijem nalogu nalazi iza volana crne limuzine, to jest, “mercedesa” sa diplomatskim tablicama koji je blizance i njihovog poočima dočekao i na Surčinskom aerodromu, i koji je takođe viđen ispred novosadske sinagoge. Puno je ovde pitanja za koje još uvek ne postoji odgovor, kao i puno podudarnosti da bi se sve ovo moglo nazvati običnom slučajnošću. Tim pre što nas je sekretarica Redakcije, u trenutku predaje ovog teksta, obavestila da se javio i Petar Miletić iz Kragujevca koji tvrdi da je Hitlerove klonove video u blizini memorijalnog kompleksa “Šumarice”. Da li to Hitler stvara 4. Rajh i kreće u svoj novi pohod na svet i to upravo iz Srbije i kakvi se sve mračni detalji iza čitave ove priče kriju, sva je prilika saznaćemo uskoro, pre svega zahvaljujući našim vernim čitaocima. Do tada valja oči držati širom otvorene.

  • Piše: Zoran Knežević

1 komentar

  1. Nedeljko says:

    ja vama sve verujem ,ali bas sve

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

SPIRITISTIČKE SEANSE U KRAGUJEVCU KOD TETKA RADE:

Duhovi pokojnika pale i gase svetla, kucaju na vrata, dižu stolove, a jednoj se ženi pokojna tetka ukazala u rerni!

Reporter “Zone sumraka” u predgrađu Kragujevca prisustvovao je spiritističkoj seansi kod tetka Rade, poznate širom Šumadije po uspešnom prizivanju duhova pokojnika. Predgrađe Kragujevca. Ulazimo u seosko dvorište, jer tu živi, kako su nam rekli, žena koja razgovara sa duhovima, ili,…

Fascinantno proročanstvo ruskog astrologa Nikolaja Miškina koji je nakon Svenarodnog skupa Udruženja ruskih astrologa i vidovnjaka održanog sredinom aprila u Sankt Petersburgu ekskluzivno za naš list rekao:

Rusija i Srbija zavladaće svetom 1. januara 2020. godine, dok će stanovništvo Amerike, Kanade i Zapadne Evrope sustići Božija kazna!

Posle Svenarodnog skupa Udruženja ruskih astrologa i vidovnjaka, koji je održan od 18. do 24. aprila u Sankt Petersburgu, čuveni ruski astrolog Nikolaj Miškin ekskluzivno za naš list izneo je zaključke koji su doneseni na kongresu. Na ovom skupu učestvovali…

IZ KNJIGE “ČUDA VLAŠKE MAGIJE” JASNE JOJIĆ:

Ljubavnik se vezuje preko zvezda, a zli demoni isteruju se kod vodenica!!!

Vlaške vračare iz Timočke krajine, za čije moći etnolozi tvrde da su jače od vudu magije i zapisa muslimanskih hodža, svojim se moćima služe isključivo u prigodnom ambijentu. Poput druida i šamana, i one svoje vrlo delotvorne rituale i obrede…

Inline
Inline