Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Kinezi poslali Srbiji tajno oružje iz vremena dinastije Ming!

Najmoćnije oružje na svetu, vekovima unapređivano i modernizovano – moćnije čak i od atomske bombe, stiže u Srbiju!

SENZACIONALNO:Kinezi poslali Srbiji tajno oružje iz vremena dinastije Ming!

Posle bombardovanje kineske ambasade 1999. godine u Beogradu od strane NATO agresora, mnoge stvari više nisu iste kao što su nekada bile. Tadašnjim napadom na kinesku teritoriju i ubistvom troje kineskih državljana, NATO agresor je primorao Kinu da se mnogo direktnije i aktivnije uključi u zaustavljanje agresije svetskih moćnika na našu zemlju ne samo za vreme rata, nego i danas – 20 godina kasnije.

Redakcija “Zone Sumraka” je, iz izvora bliskih diplomatskom koru u Beogradu, saznala da Kinezi nameravaju da Srbiji pošalju tajno oružje iz vremena dinastije Ming, koje bi do trenutka kada ovaj tekst bude u vašim rukama, već trebalo da stigne u Beograd. O čemu se, zapravo, radi?

Reč je o oružju koje je napravljeno još u vreme dinastije Ming, a koje je tokom vekova unapređivano i modernizovano, tako da danas predstavlja najmoćnije oružje na svetu, moćnije čak i od atomske bombe! Stari Kinezi su od pamtiveka znali da čitava planeta i sva živa bića na njoj sačinjavaju jedinstveni energetski sistem. Taj sistem se ponašao po određenim zakonitostima koje su tokom vekova kineski mudraci proučavali i razumeli. Za vreme vladavine dinastije Ming izgrađena je naprava koja je bila u stanju da utiče na vremenske prilike, pa čak i na svest ljudi! Ta naprava je u početku korišćena za kontrolu vremenskih prilika, jer je čitava civilizacija zavisila od roda pirinča. Tokom sušnih godina Kinezi su uz pomoć ove naprave, prirodnim putem – iz oblaka koje su po svojoj želji stvarali na određenoj teritoriji – navodnjavali pirinčana polja. Nije prošlo mnogo vremena i ova naprava je dobila novu funkciju: bilo je to savršeno oružje u borbi protiv varvarskih plemena koja su pokušavala da zauzmu kinesku teritoriju.

ORUŽJE MOĆNIJE OD ATOMSKE BOMBE: Zmaj iz vremena dinastije Ming

Umesto da se protiv napadača brane silnom vojskom, Kinezi su na željenoj teritoriji izazivali strahovite vremenske nepogode, orkane i tornada, što je, efikasnije nego bilo koja vojska, odbijalo agresore od kineskih granica. Izgrađene su i leteće naprave koje su sa sivina slale munje i gromove na zemlju, uništavajući silnu vojsku. Sanskritski zapis koji datira od oko pre 4000. godina opisuje smrtonosni učinak jedne takve leteće naprave:

“Primetili smo na nebu nešto nalik plamtećem oblaku, slično vatrenim jezicima. Iz njega je izronila ogromna crna vimana (letelica) i sručila mnoštvo blještavih projektila. Grmljavina njihova bejaše slična dobovanju hiljada bubnjeva. Nezamislivom brzinom vimana se približila zemlji i izbacila mnoštvo projektila koji su, poput zlata, sijali hiljadama munja. Usledile su, zatim, besne eksplozije i stotine vatrenih vihora. Vojsku je zahvatila panika, na zemlju su padali konji, ratni slonovi i brojni vojnici, ubijeni eksplozijom. Vojska se dala u bežaniju, a strašna vimana ju je pratila, dok je nije uništila”, stoji u sanskritskom zapisu Mahabharate “Karnaparvana” od pre 4000. godina.

TAJNA ČUVANA VEKOVIMA

SNAŽNA PODRŠKA SRBIJI: Si Đinping

Način na koji ova mašina radi nije poznat zapadnoj civilizaciji, i čuva se kao najstroža tajna tokom svih vekova, no princip rada je delimično poznat, mada ne u potpunosti jasan: emitovanjem određenih frekvencija niske učestalosti dolazi do promena u energetskom omotaču planete na mestu na kome se ove frekvencije emituju. Ove promene mogu uticati na vremenske prilike, kako na lokalnom tako i na globalnom planu. Takođe je moguće stvari velike težine podizati u vazduh i pomerati ih na velike daljine, uz potpunu kontrolu pravca i smera njihovog kretanja. Praktična primena ovakvog uređaja je višestruka: može se koristiti za kontrolu vremenskih prilika iznad određenog područja, što omogućava ne samo stvaranje idealnih vremenskih prilika za uzgoj poljoprivrednih kultura, već i za efikasnu odbranu od neprijatelja. Pomeranje velikih predmeta kroz vazduh omogućava lakši i brži transport. Primene su praktično neograničene, pa je tako potpuno jasno od kakve koristi ovakav jedan uređaj može biti za odbranu naše zemlje od NATO agresora, koji su se, kao što svi znamo, ponovo uključili u borbu za zauzimanje srpskih teritorija. Naravno, u vreme dinastije Ming nije bilo električne energije, tako da je uređaj bio u potpunosti mehanički. Tokom vekova uređaj je usavršavan, a u moderno doba struje, tehnologije i računara, uređaj je doveden do savršenstva. Sada je uz pomoć njega moguće kontrolisati vremenske prilike na bilo kojoj tački Zemljine kugle, i to bez potrebe da se bude blizu teritorije nad kojom se utiče na vreme. Ovo je omogućeno zahvaljujući satelitima koji iz Zemljine orbite u željenom pravcu usmeravaju i pojačavaju dejstvo ovog oružja. Strahoviti tornado koji je pre nekoliko godina napravio pravu pustoš u Oklahomi upravo je proizvod kineskog tajnog oružja. Bio je to tornado u istoriji nezabeležene jačine, pojavio se praktično niotkuda, porušio čitavo predgrađe Oklahoma Sitija i isto tako naglo, kao što se pojavio – nestao. Danima su meteorolozi širom širom Sjedinjenih Američkih Država tragali za objašnjenjem ovog fenomena, ali su se na kraju složili da racionalno objašnjenje za tornado takve strahovite razorne moći ne mogu da daju. Jačina tornada meri se skalom sa pet podeljaka. Amerika je do tada iskusila tornada jačine do 4 stepena, dok je tornado koji je pogodio Oklahomu bio jačine 5+, nezabeležen u istoriji meteorologije! Bila je to više nego uspešna generalna proba novog kineskog oružja koje svoje poreklo i osnovne principe rada vuče još iz davnih vremena dinastije Ming.

TORNADO IZ OKLAHOME IZGLEDAĆE KAO POVETARAC!

Posle bombardovanja kineske ambasade u Beogradu, 1999. godine, što predstavlja ne samo vandalski čin siledžija iz NATO pakta, već i, po međunarodnom pravu, napad na suverenu teritoriju Narodne Republike Kine, odluka o slanju ovog moćnog oružja prijateljskoj Srbiji doneta je 20 godina kasnije, jer se sada i više nego jasno da Amerika i dalje ne odustaje od svoje namere da zauzme srpske teritorije na prostoru naše zemlje. Kina je 10. maja u orbitu oko Zemlje lansirala dva satelita koja će se koristiti za usmeravanje dejstva oružja sa zemlje. Sateliti su postavljeni u geostacionarnu orbitu, jedan iznad Amerike, a drugi iznad Evrope. To će omogućiti našoj zemlji da se, u slučaju rata, efikasno odbrani od agresije NATO zlikovaca koji su toliko vojno superiorniji i moćniji od nas. Ne samo da ćemo biti u stanju da izazivamo strahovite vremenske nepogode u zemljama agresora, već ćemo biti u mogućnosti da kao od šale obaramo neprijateljske avione na našem nebu. Zapadne obaveštajne službe na čelu sa CIA-om već su upoznate sa strahovitim oružjem koje će, u vreme pojavljivanja ovog broja “Zone Sumraka” na kioscima, već biti u našim rukama, i savetuju vladama svojih zemalja da što pre odustanu od bilo koje vrste agresije ili napada na našu zemlju, kako Srbija ne bi bila prinuđena da strahovito oružje iskoristi. NATO je ovaj rat na moralnom i propagandnom frontu već uveliko izgubio, a ukoliko Srbija upotrebi makar i deo moći drevnog kineskog oružja, bez svake sumnje izgubiće ga i na vojnom planu, uz strahovita razaranja na teritorijama zemalja članica. Tornado koji je razorio predgrađe Oklahoma Sitija izgledaće kao prolećni povetarac u odnosu na ono što može snaći Ameriku i agresorske zemlje Evrope ukoliko snage NATO zločinaca i dalje budu nastavile da vode prljavu borbu protiv naše zemlje. Sve strane obaveštajne službe dobro znaju za ovo i trude se da u najskorijem mogućem roku pronađu način da se NATO iz ove samoubilačke avanture na Balkanu časno izvuče. No, teško da će im uspeti da na častan način odu sa bojnog polja, jer su im gnusni zločini koje su počinili Srbiji za sva vremena prilepili etiketu nasilnika i ubica. Zahvaljujući drevnom kineskom oružju, agresori će biti ubrzo suočeni ili sa potpunim vojnim porazom, ili sa, za njih sramnim podvijanjem repa i odustajanjem od daljih zločina prema narodima Srbije i čitavog Balkana.

Nadamo se da nećemo biti primorani da ovo strahovito oružje upotrebimo da bismo odbranili naš teritorijalni integritet i suverenitet, jer naš narod, za razliku od ovih koji nas danima i nedeljama besomučno i neprestano muče, nikada nije uživao u tuđoj patnji i stradanju. No, zemlja se mora odbraniti po svaku cenu, a cena koju će zemlje NATO agresora platiti, ukoliko se u najkraćem roku ne dozovu pameti, biće strahovita.

  • Piše: Hanibal Strozov

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Goran Veljković, profesionalni fotoreporter i opunomoćeni poverenik manastira Hilandar koji je u svojoj karijeri često bio u prilici da se susreće sa pojavama na granici verskog, mističnog i čudesnog, priča za “Zonu sumraka” o svojim iskustvima i iznosi niz primera zastranjivanja srpskog naroda uz pomoć sekti i crne magije:

Branko Kockica je otvoreno u dečijoj emisiji priznao da je sledbenik vođe satanista Alistera Kroulija!!!

U toku poslednjih teških, ratnih i kriznih godina pojava novokomponovanih vidovnjaka, proroka, crnih i belih magova, takozvanih medijuma i drugih “čudotvoraca” uzela je velikog maha. Vođeni uglavnom željom da dobro zarade oni modernog čoveka, izgubljenog i otuđenog od tradicije i…

Potresna ispovest Iločanke Rade Čekin koja je na obroncima Fruške Gore bila silovana od strane nauci do sada nepoznatog stvorenja:

Silovalo me je čudovišno biće u šumama Fruške gore – a ja ne smem da pobacim!

Storija koju ćete pročitati u narednim redovima, potkrepljena neoborivim medicinskim dokazima, šokirala je i bez daha ostavila čitavu redakciju “Zone sumraka”. A kako i ne bi, kada je reč o slučaju nezabeleženom na ovim prostorima, a verovatno i u čitavom…

VALJEVSKA KAMENICA: PRIKAZANJE SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG ILI IGRA PRIRODE

I oni koji ne veruju u čuda ostaju začuđeni – čudotvorac sveti Vasilije Ostroški vaskrsao na cerovom panju

U manastiru Ostrog pretprošle jeseni dogodilo se nešto što nije zabeleženo u šezdeset poslednjih godina: presušio je izvor svete vode. Mnogi su tada bili skloni tvrdnji da je to zapravo bila opomena svetog Vasilija na neko moguće zlo ili nevolju….

Inline
Inline