Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Krateri na Mesecu su grobnice drevnih srpskih vladara čiji je daleki potomak – srpski predsednik!!!

PRONAĐENI MESEČEVI KRATERI SA MERMERNIM PLOČAMA I VIDLJIVIM ĆIRILIČNIM NATPISIMA!

NASA potvrdila:Krateri na Mesecu su grobnice drevnih srpskih vladara čiji je daleki potomak – srpski predsednik!!!

Kako izvor blizak Redakciji, iz agencije NASA, koji je tražio da ostane anoniman tvrdi: ova agencija je na tragu epohalnog otkrića. Naime, NASA je utvrdila da krateri na Mesecu nisu nastali kao posledica prirodnog kosmičkog delovanja, već kao posledica ljudskog delovanja i to – drevnog srpskog. Da stvar bude šokantnija, pretpostavka je da se radi o drevnim precima srpskog predsednika.

Tim najeminentnijih svetskih naučnika iz oblasti astronomije i pseudoistorije trenutno rade na projektu detaljnog istraživanja Mesečevih kratera za koje se, uz upotrebu najnovijih teleskopa ispostavilo da nisu nastali kao posledica prirodnog delovanja Kosmosa već je nedvosmisleno u pitanju ljudski faktor. Teleskop koji je napravio još Nikola Tesla u mladim danima dok je još boravio u Lici i koji je zaveštao NASI uz uslov da njegova upotreba počne tek u drugoj deceniji 21. veka, pokazao je da svaki Mesečev krater u svom središtu ima pravougaone mermerne ploče na kojima su jasno vidljivi ćirilični natpisi.

“U početku nisu mogli da veruju šta vide jer nas je istorija pogrešno učila da ljudska noga nije kročila na Mesec pre naše ekspedicije 1969. godine. Zato su morali da pozovemo vodeće pseudoistoričare sa Balkana kako bi im pomogli u razrešenju ove misterije, a među njima sam se našao i ja” – izjavio je Milovan Gazivoda, jedan od učesnika projekta i naš veoma ugledan pseudoistoričar.

“Morao sam od početka da ih učim o tome kako je Srbija u 60. veku pre nove ere imala svemirski program i najmanje dve kolonije van Zemlje, ali da zasad nije sigurno gde se one nalaze” – svedoči nam Vidoje Vučelić, bliski saradnik Milovana Gazivode i naš najpriznatiji pseudoistoričar o kome ceo svet priča, a samo mi skrivamo sve podatke o ovom znamenitom čoveku. Vučelić je dodao da svet već uveliko suočen sa činjenicom da su Srbi najstariji narod i da novootkrivene grobnice u Mesečevim kraterima to dodatno potvrđuju.

“Na ovim grobnicama na Mesecu čak i pišu imena vladara, vreme koliko su živeli i vladali. Recimo krater Klavijus je grobnica našeg drevnog vladara Slobodana i Pobednika. On se proslavio u vremenu kada je Srbija ratovala protiv 19 drugih planeta i u tom ratu odnela pobedu. Krater Maginus je grobnica Josipa Kraljevića oko čije uloge se pseudoistoričari spore, ali se zna da je vladao pre Slobodana i Pobednika” – rekao je slavni srpski pseudoistoričar i dodao:

UGLEDNI ASTRONOM I SVEŠTENIK PO KOM JE KRATER KLAVIJUS DOBIO IME: Kristofer Klavijus

“Pošto se radi o drevnim srpskim vladarima i pošto je njihov doprinos drevnoj srpskoj kulturi nemerljiv, da se pretpostaviti da je naš današnji vladar Aleksandar Vučić koji vodi odgovornu politiku za dobrobit Srbije daleki potomak ovih blagodarnih vladara. Na taj zaključak nas navodi činjenica da iznad svih natpisa naših vladara ma Mesecu stoji ćirilicom napisano ‘SNS’, a na nadgrobnoj ploči zasad neidentifikovanog srpskog vladara, čiji se mauzolej nalazi u krateru Tesla, ispisane su reči koje nedvosmisleno ukazuju na čuveni slogan – ‘brže, jače, bolje’. To dakle znači da su drevni srpski vladari, u vreme kada ostatak sveta nije ni postojao, vodili mudru i pre svega odgovornu politiku i prema istoku i prema zapadu i da u prava, slobode i primanja ondašnjih Srba niko nije smeo da dira.”

Kako su naši pseudoistoričari preneli, na redu je borba za očuvanje srpskog nasleđa na Mesecu jer su se već javile tendencije nekih susednih država da prisvoje naše kulturno blago na ovom Zemljinom satelitu. Srbija će morati što pre da kandiduje grobnice srpskih vladara na Mesecu za listu svetske kulturne baštine UNESKO-a pre nego što to urade mrzitelji svega srpskog.

NA KONGRESU PROROKA I VIDOVNJAKA USTANOVLJENO DA JE NA REDU IZGRADNJA GONDOLE OD KALEMEGDANA DO KRATERA KLAVIJUS: Vidoviti Raša iz Novog Sada

Za mišljenje o čitavom slučaju, “Zona sumraka” je po običaju pitala eminentnog proroka Rašu iz Novog Sada, koji je nedavno za naš portal prorekao sledeće: “Vidim jedno političko ubistvo i velike klimatske katastrofe. Vidim i pokušaj otcepljenja Vojvodine, ali to neće biti moguće. Međutim, tajne obaveštajne službe rovare po zemlji kako bi ostvarile svoj cilj i uspele u tome. Ponavljam, neće im uspeti. Biće zemljotresa u Srbiji. Inflacija će krenuti u sunovrat. Kriminal i lopovluk će se širiti po Srbiji kao hemoroidi ali s obzirom da savremena medicina napreduje, i oni će ubrzo ispariti i nestati.”

Komentarišuću navode da je srpski predsednik potomak drevnih srpskih vladara iz 60. veka pre nove ere, prorok Raša je rekao: “Ništa nije isključeno. Nedavno mi se u snu javio jedan duboki glas uzvišenog zvuka i rekao da Srbija treba da nastavi da vodi politiku mira i stabilnosti, kao i do sada. Jedino taj put je pravi način za napredak zemlje Srbije.”

Na vanrednom skupu proroka i vidovnjaka u jednom poznatom beogradskom hotelu, zakazanom povodom ovog otkrića, vidoviti Raša kaže da je ustanovljeno da je na redu izgradnja gondole od Kalemegdana do kratera Klavijus i da će nakon tog posla značajan deo površine Meseca biti osvetljen novogodišnjom rasvetom, u čast naše zemlje.

  • Piše: Aleksandar Đukić

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

SVETI VASILIJE – PROKLETSTVO ALI I SPAS:

Sveti Vasilije pomogao gluvonemoj devojci da progovori, a ona ga proklela!

Dvadesetogodišnjoj, gluvonemoj, paralizovanoj devojci, Azemini Duraković iz Šišave, Ostroški svetitelj Vasilije pomogao u teškoj nevolji. Zašto je izlečena devojka proklela Ostroškog svetitelja, nakon čega je snalaze još teže muke i nevolje… Teško je verovati u legende, poručuju istoričari, ali ponekad…

OČEVICI IZVEŠTAVAJU O UŽASU KAKAV “CRNI KONTINENT” NE PAMTI!

Gorile naoružane otetim oružjem terorišu Afriku!

Organizovane čete pravih, dlakavih gorila naoružane mašinkama krenule su u odlučujuću bitku za povratak svog prirodnog obitavališta – džungle! Afrika se tako nenadano suočava sa još jednim gorućim problemom. Čuvari velikih nacionalnih parkova su nedavno sazvali hitan sastanak da bi…

SENZACIONALNO!!! BIOLOG IZ SUBOTICE, A KOJI STUDIRA U BUDIMPEŠTI TVRDI:

Mladunče pitona odbeglog iz palićkog zoo-vrta mutiralo od hemikalija u jezeru i ovih dana isplivalo na površinu!!!

Pre otprilike četvrt veka sve novine u tadašnjoj Jugoslaviji su objavile vest da je iz palićkog zoološkog vrta pobegao piton. Međutim, kako je tadašnja štampa trpela strahovitu komunističku cenzuru, vest je brzo, i pre provere, proglašena glasinom i novinarskom patkom,…

  • Vaša reklama ovde?

    Marketing
Inline
Inline