Loading...
Naslovna  >  Senzacionalna otkrića  >  Krateri na Mesecu su grobnice drevnih srpskih vladara čiji je daleki potomak – srpski predsednik!!!

PRONAĐENI MESEČEVI KRATERI SA MERMERNIM PLOČAMA I VIDLJIVIM ĆIRILIČNIM NATPISIMA!

NASA potvrdila:Krateri na Mesecu su grobnice drevnih srpskih vladara čiji je daleki potomak – srpski predsednik!!!

Kako izvor blizak Redakciji, iz agencije NASA, koji je tražio da ostane anoniman tvrdi: ova agencija je na tragu epohalnog otkrića. Naime, NASA je utvrdila da krateri na Mesecu nisu nastali kao posledica prirodnog kosmičkog delovanja, već kao posledica ljudskog delovanja i to – drevnog srpskog. Da stvar bude šokantnija, pretpostavka je da se radi o drevnim precima srpskog predsednika.

Tim najeminentnijih svetskih naučnika iz oblasti astronomije i pseudoistorije trenutno rade na projektu detaljnog istraživanja Mesečevih kratera za koje se, uz upotrebu najnovijih teleskopa ispostavilo da nisu nastali kao posledica prirodnog delovanja Kosmosa već je nedvosmisleno u pitanju ljudski faktor. Teleskop koji je napravio još Nikola Tesla u mladim danima dok je još boravio u Lici i koji je zaveštao NASI uz uslov da njegova upotreba počne tek u drugoj deceniji 21. veka, pokazao je da svaki Mesečev krater u svom središtu ima pravougaone mermerne ploče na kojima su jasno vidljivi ćirilični natpisi.

“U početku nisu mogli da veruju šta vide jer nas je istorija pogrešno učila da ljudska noga nije kročila na Mesec pre naše ekspedicije 1969. godine. Zato su morali da pozovemo vodeće pseudoistoričare sa Balkana kako bi im pomogli u razrešenju ove misterije, a među njima sam se našao i ja” – izjavio je Milovan Gazivoda, jedan od učesnika projekta i naš veoma ugledan pseudoistoričar.

“Morao sam od početka da ih učim o tome kako je Srbija u 60. veku pre nove ere imala svemirski program i najmanje dve kolonije van Zemlje, ali da zasad nije sigurno gde se one nalaze” – svedoči nam Vidoje Vučelić, bliski saradnik Milovana Gazivode i naš najpriznatiji pseudoistoričar o kome ceo svet priča, a samo mi skrivamo sve podatke o ovom znamenitom čoveku. Vučelić je dodao da svet već uveliko suočen sa činjenicom da su Srbi najstariji narod i da novootkrivene grobnice u Mesečevim kraterima to dodatno potvrđuju.

“Na ovim grobnicama na Mesecu čak i pišu imena vladara, vreme koliko su živeli i vladali. Recimo krater Klavijus je grobnica našeg drevnog vladara Slobodana i Pobednika. On se proslavio u vremenu kada je Srbija ratovala protiv 19 drugih planeta i u tom ratu odnela pobedu. Krater Maginus je grobnica Josipa Kraljevića oko čije uloge se pseudoistoričari spore, ali se zna da je vladao pre Slobodana i Pobednika” – rekao je slavni srpski pseudoistoričar i dodao:

UGLEDNI ASTRONOM I SVEŠTENIK PO KOM JE KRATER KLAVIJUS DOBIO IME: Kristofer Klavijus

“Pošto se radi o drevnim srpskim vladarima i pošto je njihov doprinos drevnoj srpskoj kulturi nemerljiv, da se pretpostaviti da je naš današnji vladar Aleksandar Vučić koji vodi odgovornu politiku za dobrobit Srbije daleki potomak ovih blagodarnih vladara. Na taj zaključak nas navodi činjenica da iznad svih natpisa naših vladara ma Mesecu stoji ćirilicom napisano ‘SNS’, a na nadgrobnoj ploči zasad neidentifikovanog srpskog vladara, čiji se mauzolej nalazi u krateru Tesla, ispisane su reči koje nedvosmisleno ukazuju na čuveni slogan – ‘brže, jače, bolje’. To dakle znači da su drevni srpski vladari, u vreme kada ostatak sveta nije ni postojao, vodili mudru i pre svega odgovornu politiku i prema istoku i prema zapadu i da u prava, slobode i primanja ondašnjih Srba niko nije smeo da dira.”

Kako su naši pseudoistoričari preneli, na redu je borba za očuvanje srpskog nasleđa na Mesecu jer su se već javile tendencije nekih susednih država da prisvoje naše kulturno blago na ovom Zemljinom satelitu. Srbija će morati što pre da kandiduje grobnice srpskih vladara na Mesecu za listu svetske kulturne baštine UNESKO-a pre nego što to urade mrzitelji svega srpskog.

NA KONGRESU PROROKA I VIDOVNJAKA USTANOVLJENO DA JE NA REDU IZGRADNJA GONDOLE OD KALEMEGDANA DO KRATERA KLAVIJUS: Vidoviti Raša iz Novog Sada

Za mišljenje o čitavom slučaju, “Zona sumraka” je po običaju pitala eminentnog proroka Rašu iz Novog Sada, koji je nedavno za naš portal prorekao sledeće: “Vidim jedno političko ubistvo i velike klimatske katastrofe. Vidim i pokušaj otcepljenja Vojvodine, ali to neće biti moguće. Međutim, tajne obaveštajne službe rovare po zemlji kako bi ostvarile svoj cilj i uspele u tome. Ponavljam, neće im uspeti. Biće zemljotresa u Srbiji. Inflacija će krenuti u sunovrat. Kriminal i lopovluk će se širiti po Srbiji kao hemoroidi ali s obzirom da savremena medicina napreduje, i oni će ubrzo ispariti i nestati.”

Komentarišuću navode da je srpski predsednik potomak drevnih srpskih vladara iz 60. veka pre nove ere, prorok Raša je rekao: “Ništa nije isključeno. Nedavno mi se u snu javio jedan duboki glas uzvišenog zvuka i rekao da Srbija treba da nastavi da vodi politiku mira i stabilnosti, kao i do sada. Jedino taj put je pravi način za napredak zemlje Srbije.”

Na vanrednom skupu proroka i vidovnjaka u jednom poznatom beogradskom hotelu, zakazanom povodom ovog otkrića, vidoviti Raša kaže da je ustanovljeno da je na redu izgradnja gondole od Kalemegdana do kratera Klavijus i da će nakon tog posla značajan deo površine Meseca biti osvetljen novogodišnjom rasvetom, u čast naše zemlje.

 • Piše: Aleksandar Đukić

2 komentara

 1. Mrdja says:

  Kolko vi niste normalni , javite se bre nekoj klinici , dok je zdravstvo još besplatno .

 2. Čitalac says:

  Poštovani,
  Vaši tekstovi su mi jako pomogli a i pritom izlečili tešku boljku od koje bolujem godinam.
  Sve vaše tekstove sam krenuo da prikupljam i zakopavam krišom noći ispod duda južno od Pobednika na Kalemegdanu, tako da kad jednog dana budu isekli dud i izvadili mu koren naći će i vaše spise. Spisi će posle biti prebačeni u manastir Manasija u tajnu grobnicu koju će štititi krstaši i tretirace se značajnije i od jevanđelja !!
  Vaš čitalac

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

UZ POMOĆ MEDIJUMA, REŠIO SE ZATVORA:

Suprug oslobođen optužbe za ubistvo nakon što je njegova supruga svedočila – iz groba!

Franciska Duarta, optuženog za ubistvo, sudija je oslobodio svake krivice nakon što je, u toku suđenja, žrtva svedočila u njegovo ime i to pravo iz groba! Francisko (31) oslobođen je krivice za ubistvo svoje supruge Lupe na osnovu pisane poruke…

MEDICINSKA PRAKSA TRANSPLANTACIJE SVINJSKIH ORGANA U LJUDSKI ORGANIZAM VRLO JE OPASNA!

Zbog medicinsko-eksperimentalnih praksi pojaviće se svinjoliki ljudi!

Nova medicinska praksa transplantacije svinjskih organa u ljudski oranizam može da ima vrlo neprijatne nuspojave i posledice. Neki eksperti čak tvrde da ljudi, koji primaju životinjske organe, pre svega svinjske, mogu da u mnogo čemu počnu da liče na svinje!…

VALJEVSKA KAMENICA: PRIKAZANJE SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG ILI IGRA PRIRODE

I oni koji ne veruju u čuda ostaju začuđeni – čudotvorac sveti Vasilije Ostroški vaskrsao na cerovom panju

U manastiru Ostrog pretprošle jeseni dogodilo se nešto što nije zabeleženo u šezdeset poslednjih godina: presušio je izvor svete vode. Mnogi su tada bili skloni tvrdnji da je to zapravo bila opomena svetog Vasilija na neko moguće zlo ili nevolju….

Inline
Inline