Loading...
Naslovna  >  Neobični ljudi i događaji  >  Mama, moja glava je nestala!

AMERIKANKA PATRICIJA KADENA (62) POMOGLA POLICIJI DA PRONAĐE UBICU SVOJE KĆERKE TAKO ŠTO JOJ JE OVA DOŠLA U SAN I OTKRILA NJEGOVO IME:

UPOMOĆ:Mama, moja glava je nestala!

Za Amerikanku Patriciju Kadena (62) život je izgubio svaki smisao u momentu kada je njega jedinica Rita (28) mučki ubijena. Nedelje su prolazile, a Patricija je pokušavala da nauči da živi sa tugom i bolom za koje je znala da neće nikada uminuti. Onda se iznenada pojavilo novo uznemirenje. Svake noći u snu kćerkin glas se javljao i ponavljao samo jednu rečenicu: “Mama, moja glava!”

Patricija Kadena sa fotografijom svoje ubijene kćerke

Sve je počelo u oktobru prošle godine. Rita Kadena je nestala bez traga i glasa. Čitavih nedelju dana nije bilo nikakvih informacija a onda je slučajni prolaznik otkrio nago, izmučeno i obezglavljeno žensko telo pored auto-puta. Autopsijom je utvrđeno da je srčani udar zbog velikog straha bio uzrok smrti i da je glava naknadno odrubljena. Odeća i lični dokumenti, pronađeni nedaleko od mesta zločina, omogućili su identifikaciju – žrtva je bila Rita Kadena.

Monstruoznost ovog ubistva, činjenica da je mlada žena brutalno mučena do smrti, a da za to nije utvrđen motiv, kao i to da policija nije mogla da pronađe odrubljenu glavu, pojačali su tragičnost ovog slučaja. Majka Patricija je sahranila svoju kćerku, a policija je nastavila istragu posedujući šture i malobrojne podatke.

“Moja Rita je uvek bila povučena i mirna. Završila je školu i radila kao bankarski službenik u našem gradu. Kada je našla ovaj posao, pre pet godina, iznajmila je stan i preselila se u njega sa jednom svojom koleginicom. Bilo mi je teško jer nismo više bile zajedno, ali me je smirivalo to što je ostala u našem gradu i što smo se redovno viđale i razgovarale telefonom. Oduvek sam imala blizak odnos sa mojom Ritom, čak sam verovala da imam telepatske sposobnosti. Na dan kada je nestala, razgovarale smo telefonom i, premda je zvučala kao i obično, neka čudna, neobjašnjiva uznemirenost i drhtavica su prolazile mojim telom. Kada se nije javila sledećeg jutra, znala sam da se nešto strašno dogodilo”, priča Patricija Kadena.

UBIJENA: Rita Kadena

“MAMA, HAROLD SE JAVIO!”

Ovaj čudan osećaj će se ubrzo pokazati opravdanim a sposobnost duhovne komunikacije sa kćerkom u narednim mesecima doneće i konačno rešenje misterioznog ubistva.

Bol zbog gubitka jedinog deteta je u prva dva meseca bio “gospodar” Patricijinog života. Skrhana majka se nije odvajala od groba svoje kćeri. Misli i osećanja su bili posvećeni samo Riti. Izuzetno uznemirujući detalj je bio taj što ni policija ni sama Patricija nisu znali ko je mogući ubica.

Dok je istraga tapkala u mestu stvarajući utisak da će biti reč o još jednom nerešenom slučaju, Patriciji su počele da se dešavaju čudne stvari. U snovima joj se često ukazivao Ritin lik, scene ubistva, bespomoćni kćerkini pokušaji odbrane. Kako je vreme prolazilo strašni snovi su postajali sve realniji i čula je kćerkin glas. Rita je plakala i ponavljala: “Mama, moja glava, moja glava je nestala!”.

Patricija je bila sigurna da kćerka želi nešto da joj poruči, da je odvede do ubice. Skupila je svu svoju snagu, mentalne moći i nastavila da živi u išćekivanju konačnog odgovora.

Pre mesec dana strpljenje je dalo rezultat. Ubica je otkriven a slučaj, barem što se tiče pravne strane, okončan.

“Te noći sanjala sam Ritu kao i mnogo puta ranije. No, od samog početka nešto je bilo drugačije. Njeno lice je bilo smireno, nije bilo scena nasilja, a glas je zvučao odlučno kada je izgovorila: ‘Mama, Harold se javio. Želi da ponovo budemo zajedno’. Istog momenta sam se probudila i nazvala policiju. Nisu me odmah shvatili ozbiljno, ali sam insistirala da postoji osoba pod imenom Harold Benks, da je Rita u srednjoj školi imala kratku vezu sa njim i da je, kako mi je sama rekla, Harold napustio naš grad pre pet godina”, ispričala je Patricija.

NIJE MOGAO DA PODNESE RASKID

Podaci koje im je pružila ova žena su provereni i već nakon nekoliko dana pronađen je Harold Benks u gradu udaljenom 80 km u kome je živeo i radio kao finansijski savetnik u jednoj firmi. U svom okruženju važio je za tihog, povučenog čoveka, savesnog na poslu, o čijem se privatnom životu malo znalo. Sa nalogom za pretres policija ga je posetila i u njegovom stanu otkrila krunski dokaz – žensku lobanju, brižljivo umotanu u somotsku tkaninu i smeštenu u tajni pregradak u ormaru. Analizom je utvrđeno da je pripadala Riti Kadena. Harold Benks je priveden u policijsku stanicu gde je priznao zločin i ispričao šta ga je navelo da usmrti svoju bivšu ljubav. Ne mogavši da prihvati raskid, od koga je prošlo skoro sedam godina, očigledno poremećenog uma, Harold je na ovaj monstruozni način poželeo da njegova Rita uvek bude kraj njega. S obzirom da je podrobno opisao kako je ponovo došao u kontakt sa mladom ženom, kada i gde su se sreli i detaljno izložio sam čin ubijanja, policija je predala slučaj sudu. Postupak je još u toku, ali svi su izgledi da će Harold Benks biti osuđen na smrt.

“Bio je to još jedan veliki šok za mene. Međutim, konačno sam saznala pravu istinu koja me je donekle umirila. Noćne more su prestale, a moje dete sada može da počiva u miru. Naravno, nikada se neću pomiriti sa činjenicom da je jedna bolesna osoba oduzela najvrednije što sam imala, ali verujem u život nakon smrti, kao i u našu specijalnu duhovnu vezu koja će mi i dalje omogućavati da budem sa Ritom”, završava Patricija Kadena.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

NASTAVAK ISPOVESTI BIVŠEG OFICIRA KOS-A KOJI OTKRIVA: GDE SU TAJNE BAZE VANZEMALJACA U SRBIJI

Na Kosovu se nalaze čak 4 tajne baze vanzemaljaca!!!

U prethodnim brojevima “Zone sumraka” objavili smo ekskluzivnu priču Ranka Stojanovića, penzionisanog službenika bivšeg KOS-a, koji je izneo dokumentovane dokaze o saradnju vlasti bivše SFRJ na čelu sa drugom Titom i vanzemaljske civilizacije, koja je posle više hiljada godina traganja…

VELIKA PLANA: DREVNA MITOLOŠKA BIĆA – NAPRAĆENI DEMONI!

U pustim besanim noćima vlaški vodeni demoni haraju Velikom Planom!

Često je nejasan, a u Srpskom mitološkom rečniku izostavljen pojam “naprata”. Priča koja nam je skrenuta pažnju i usmerila nas na traganje za tumačenjem ove vrste natprirodne sile demonskog porekla, zabeležena je u selu Donja Livadica kod Velike Plane. Sveti…

Bivši bludni američki predsednik ipak nije prošao nekažnjeno!

Hilari “našminkala” Bila bežičnim telefonom – isprebijala ga zbog ljubavne afere sa Monikom Levinski!

Američka javnost možda je oprostila svom predsedniku “ljubavne nestašluke”, ali supruga Hilari svakako nije. Neverni Klinton dobio je propisne batine. Pobesnela Hilari tresnula ga je bežičnim telefonom pravo u lice i napravila mu ogromnu “šljivu” na oku. Klinton kasnije nikoga…

Inline
Inline