Loading...
Naslovna  >  Ekskluzivno  >  Na nagovor crkvenih velikodostojnika Bratunačko dete sa krilima prebačeno na Hilandar, da raste pod budnim nadzorom tamošnjih monaha!

ŠOKANTNA TVRDNJA AMERIČKOG SVEŠTENIKA BRAJANA HEJLIJA ATINSKOM LISTU “HELENIKA”:

Superekskluzivno!Na nagovor crkvenih velikodostojnika Bratunačko dete sa krilima prebačeno na Hilandar, da raste pod budnim nadzorom tamošnjih monaha!

Bratunačko dete sa krilima, na nagovor crkvenih velikodostojnika, iz Beograda prebačeno i zbrinuto u Hilandaru kod tamošnjih monaha, koji prate rast i razvoj deteta-anđela

Američki sveštenik Brajan Hejli koji se bavi istraživanjem dece-anđela (beba koja se rode sa krilima ili nekim drugim “Božijim znacima”) u razgovoru za atinski list “Helenika” otkrio je da se dete sa krilima rođeno uoči Vaskrsa u bratunačkoj bolnici trenutno nalazi na Hilandaru.

Mnogi čitaoci verovatno se još sećaju priče o detetu sa krilima koje je proletos rođeno u Bratunačkoj bolnici. Rođenje “deteta anđela” izazvalo je veliku pažnju javnosti kako u Republici Srpskoj tako i u Srbiji. Svoje mišljenje tim povodom davali su teolozi, genetičari, proroci i vidovnjaci iz cele zemlje. U Bratunac je tim povodom došao i američki sveštenik Brajan Hejli koji se godinama bavi proučavanjem ovakvih pojava širom sveta. U nedostatku drugih informacija čaršija je nagađala: te dete je prebačeno u beogradsku Patrijaršiju gde se očekuje odluka Sinoda šta će se sa njim učiniti, te prebačen je u manastir Tvrdoš u Hercegovini; drugi su opet pričali da se majka iselila iz zemlje…

Bilo kako bilo, kad je priča već vremenom pala u zaborav, pojavio se napis u atinskom listu “Helenika” koji je ponovo aktuelizovao čitavu storiju o “detetu anđelu”.

Prema pisanju “Helenike”, otac Brajan Hejli je iz Bratunca išao do Beograda i pratio trag priče o detetu sa krilima. Trag ga je odveo u Grčku, na osnovu priče jednog monaha koji je tvrdio da je detetova majka na nagovor crkvenih velikodostojnika pristala da se na neko vreme odvoji od njega a da dete bude prebačeno u manastir Hilendar gde će rasti pod budnim nadzorom tamošnjih monaha.

“Nakon mnogo peripetija i papiroloških zavrzlama otac Hejli je dobio dozvolu za ulazak na teritoriju Hilandara. On, naravno, nije crkvenim vlastima prijavio pravi razlog svog dolaska, već se predstavio kao teolog-istraživač koji je ovde da bi proučavao duhovno nasleđe Hilandara!”, piše “Helenika”.

MLADI MONAH MU JE OTKRIO ISTINU: Otac Brajan Hejli

Kada se Hejli nakon nekoliko dana iščitavanja starostavnih knjiga u Hilandarskoj biblioteci počeo raspitivati o detetu sa krilima, prvo je upozoren da su te informacije van programa dostupnih tema, a kroz nekoliko dana zamoljen je da napusti teritoriju Svete Gore.

“Kada sam se spremao za odlazak”, priča u “Heleniki” otac Hejli, “prišao mi je jedan mladi monah i na tečnom francuskom rekao da je priča o kojoj se raspitujem tačna. Da je dete sa krilima zaista dovedeno u Hilandar i to preko Albanije za vreme trajanja nemira u toj zemlji. Dete sada ima četiri ipo meseca i normalno se razvija, krila su mu bela i monasi su uvereni da je reč o anđelu čije rođenje predstavlja Božiji znak. Dete je rođeno u ratom postradaloj Bosni i to je još jedan simbol kojim Svevišnji želi da apeluje na ljudski rod da se nikad više ne ponove takve strahote kakve su se u Bosni dešavale! Dete je, po priči monaha – dečak, retke plave kose i svetloplavih očiju. Svi ostali ekstremiteti i organi su mu potpuno normalni a krila zaista potsećaju na krila anđela, samo što su prekrivena čistom belom kožom, bez ikakvih dlačica ili perja!”, kaže otac Hejli.

“Helenika” na kraju teksta citira oca Hejlija koji je otkrio da je ostavio svoju vizit-kartu pomenutom monahu, moleći ga, da ako bude u prilici fotografiše dete i pošalje mu sliku u SAD kako bi se ceo svet uverio da je Bog poslao signal ljudskom rodu rođenjem “deteta-anđela”.

Nama ostaje samo da čekamo da se oglasi neko od ovdašnjih crkvenih velikodostojnika i potvrdi priču oca Hejlija (bar u onom delu o njegovom prebacivanju iz Beograda, preko Kosova i Albanije na Svetu Goru), ili da se preko štampe oglasi sam otac Hejli kada mu (i ako) monah sa Hilandara pošalje fotografiju deteta.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

EKSKLUZIVNO! U POTRESNOJ ISPOVESTI PRIPADNIK RUSKIH SNAGA SFOR-A TVRDI:

Bio sam žrtva vampirica u striptiz-baru nadomak Bijeljine!

Da li ste gledali film “Od sumraka do svitanja”? Ako jeste, lakše će vam biti da u mislima dočarate autentičnu priču koja sledi. Ukoliko niste, reći ćemo vam da u tom filmu glavni protagonisti, inače kriminalci koji beže iz SAD,…

Dramatična ispovest žene koja je prekasno shvatila da ubija svojom ljubavlju:

Svojom ljubavlju sam ubila dvanaest muškaraca i dve žene!

Valentina Nikolić je fakultetski obrazovana, dobrodržeća šezdesetogodišnja žena koja pleni šarmom i inteligencijom, smirenim načinom govora i gospodskim držanjem. Trenutno živi u Beogradu, a pre nego što se nastanila u glavnom gradu, živela je u Negotinu, Leskovcu, Subotici, Novom Sadu,…

BIVŠI AGENT AMERIČKE VLADE IZNEO ŠOKANTNO PRIZNANJE:

Po nalogu CIA-e, ubio sam tri vanzemaljca i sada, na izmaku života – proganja me savest!

Sudeći po sve učestalijim posetama bića iz svemira, različitim iskustvima koja Zemljani doživljavaju prilikom ovih susreta, svet je konačno spreman da prihvati istinu da nismo jedini žitelji vasione. To što se u poslednjih nekoliko godina otvoreno, slobodno iznose događaji o…

Inline
Inline