Loading...
Naslovna  >  NLO i vanzemaljci  >  Po nalogu CIA-e, ubio sam tri vanzemaljca i sada, na izmaku života – proganja me savest!

BIVŠI AGENT AMERIČKE VLADE IZNEO ŠOKANTNO PRIZNANJE:

Po nalogu CIA-e, ubio sam tri vanzemaljca i sada, na izmaku života – proganja me savest!

Anonimni bivši agent poznat pod nadimkom “Dr Otrov”

Sudeći po sve učestalijim posetama bića iz svemira, različitim iskustvima koja Zemljani doživljavaju prilikom ovih susreta, svet je konačno spreman da prihvati istinu da nismo jedini žitelji vasione. To što se u poslednjih nekoliko godina otvoreno, slobodno iznose događaji o kojima se dugo ćutalo, govori možda da je ljudski rod ne samo spreman da prihvati svemirske komšije već i da prizna neke greške počinjene zbog velikog straha i neznanja.

Tako je bivši Vladin agent iz SAD izneo šokantno priznanje: “Po nalogu CIA-e, ubio sam tri vanzemaljca.”

Penzionisani biofizičar je pristao da govori za jedan američki list pod uslovom da ostane anoniman. Svoju izjavu potkrepio je brojnim dokumentima, fotografijama i drugim dokaznim materijalom koji nedvosmisleno pokazuju da je 1965. godine bio prisutan na mestu udesa NLO-a u Arizoni. Tada je sopstveno rukom usmrtio tri bića iz svemira, povređena u nesreći, ubrizgavši im smrtonosne injekcije.

Doktor je bio službenik CIA-e (Central Intelligence Agency) između 1954. i 1965. godine i u toku ovih 12 godina njegove dužnosti su uključivale testiranje budućih agenata pod izuzetno teškim stresnim i fizičkim uslovima. Takođe, bio je savetnik za odabir i korišćenje nervnih gasova i drugi bojnih otrova, što mu je i donelo nadimak “Dr Otrov”.

SMEŠTENI U KAVEZU

U 84-oj godini bivši operativac kaže da, kako mu se bliži kraj, oseća sve veću potrebu da olakša svoju savest. Delom zbog poznih godina a delom zbog neizlečivog oboljenja (raka kostiju), on se odlučio da svetu kaže istinu o postojanju vanzemaljaca i Vladinim projektima koje je decenijama tajno provodila.

Bespomoćnim vanzemaljcima ubrizgane su injekcije sa otrovom

“Ta mala, nevina lica me progone već 32 godine. Uprkos onome što je nalagala moja savest, morao sam da izvršim naređenje agencije za koju sam radio. CIA nije obična firma i svi službenici žive i rade pod specifičnlm uslovima. Bio sam plaćeni ubica u ime viših ciljeva”, kaže ovaj čovek.

“Sve je počelo 19. jula 1965. godine kada su dvojica kolega agenata došli u moju laboratoriju i poveli me u avion. Sleteli smo u Taksonu a odatle nas je helikopter preneo do udaljenog pustinjskog područja. Zatekli smo delove metala razasute po zemlji i tela 12 bića koja su zaista pristigla sa druge planete. U pitanju je bio udes svemirske letelice o kome su moje kolege bile obaveštene, a ja sam saznao tek nakon prispeća na samo mesto. Objasnili su mi šta je moj zadatak, šta treba da uradim sa tri preživela vanzemaljca”, priča bivši agent CIA-e.

Čudna bića su bila smeštena u specijalni kavez i okružena čuvarima. Delovala su više uplašena nego što su bila povređena. Međutim, Vlada je odlučila da pošteda njihovih života predstavlja veliki problem, mogućnost da se otkrije mesto udesa i stvori velika panika nacionalnih razmera.

ĆUTANJE DUGO PET DECENIJA

“Da su vanzemaljci pošteđeni smrti, stvorio bi se rizik da jednog dana pobegnu. Odlučeno je da se izvrši egzekucija. Iskreno, to je bilo najstrašnije delo koje sam ikada učinio. Bili su miroljubivi, prijateljski raspoloženi i, ono što je moj postupak učinilo posebno monstruoznim, umesto da pruže bilo kakav otpor oni su voljno sarađivali. Bez obzira što se radilo o bićima van naše planete, ono što sam im učinio stvorilo mi je veliko duševno opterećenje. Ubistvo bilo kog živog bića je uvek zločin i za savest osobe ne postoje nikakve olakšavajuće okolnosti”, kaže ovaj Amerikanac.

Kako je uspeo da živi sa kamenom na srcu, da ćuti čitavih pet decenija, više je stvar izdržljivosti i lične procene trenutka za objavljivanje istine.

Penzionisani “Dr Otrov” je tako osetio da na izmaku sopstvenog života, istina o ljudskom rodu, njegovim zlodelima i postojanju drugih, možda superiornijih civilizacija, neće izazvati strah, odbacivanje ili biti tretirana kao naučna fantastika.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Nišlija Zlatimir Manić – Malkus, parapsiholog, hipnotizer, bioenergetičar, “borac protiv zla i nečastivih sila” upozorava i poručuje:

Građani Srbije su u kandžama crne magije!

Zlatimira Manića Malkusa mnogi u Nišu znaju kao umetnika fotografije, publicistu, novinara, parapsihologa, stručnjaka za lekovito bilje i pečurke. Za sebe kaže da je “iscelitelj opšte prakse i jedini obrazovani borac protiv crne magije”. U svojoj praksi koristi sugestiju, hipnozu,…

VERUJU DA ĆE IH ANĐELI ODNETI NA NEBO PRE UDARA KOMETE! Marijana Elezović (34), bivša članica sekte “Deca sudnjeg dana”, otkriva strašni plan:

Članovi sekte “Deca sudnjeg dana” planiraju da izvrše kolektivno samoubistvo na Kalemegdanu!

Tog 9. decembra monotoniju zimskog prepodneva u našoj redakciji prekinuo je oštar zvuk telefona. Podigao sam slušalicu očekujući još nekog zainteresovanog za “dan D”, odnosno za ono što će nam se desiti 31. januara kada mrak pokrije “pola Evrope”. “Da…

JEZIVA ISPOVEST MLADOG NOVOSAĐANINA POZNATOG PO NADIMKU KINA KOJI VEĆ GODINAMA ISTRAŽUJE PODZEMNE NIVOE PETROVARADINSKE TVRĐAVE:

Zavedeni legendom iz XV veka novosadski satanisti izvode svoje obrede u podzemlju Petrovaradinske tvrđave!

Život legende traje koliko i ljudska želja da veruje u nju. Prenoseći je s kolena na koleno, dodajući joj nove detalje, čovek, možda i nesvesno, izražava potrebu za sopstvenom besmrtnošću. Za Petrovaradinsku tvrđavu vezane su mnoge tajne i samo pravi…

Inline
Inline