Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Posetilac se pretvorio u vukodlaka tokom predstave u madridskom planetarijumu!

Posetilac se pretvorio u vukodlaka tokom predstave u madridskom planetarijumu!

Svetla su se pogasila. U sali je zavladao mrkli mrak i postalo je hladno. Publika se umirila, neki čudan sladunjav miris je počeo da se širi. Onda se ukazao Mesec na crnom platnu i začulo se jezivo zavijanje”, priseća se Manolo Velaskez, jedan od gledalaca šoua u madridskom planetarijumu.

“Kada su se svetla upalila, ugledali smo mlađeg muškarca obraslog gustom dlakom koji se uvijao na stolici i režao kezeći svoje oštre vučje zube!” – priča očevidac

“Još uvek ne shvatajući da li je u pitanju planirana predstava ili stvarni događaj, ugledali smo, kada su se svetla upalila, mlađeg muškarca obraslog gustom dlakom. Uvijao se na stolici, režao je i kezio svoje oštre vučije zube.”

POLICIJA STIGLA U POSLEDNJEM MOMENTU: Strava u Madridu

Neočekivana “predstava” se, inače, odigrala u nacionalnom planetarijumu u Madridu. Užasnuti posetioci koji su imali tu nesreću da se zateknu u istoj sali sa vukodlakom tvrde da ništa nije ukazivalo na predstojeću dramu.

Muškarac u tridesetim godinama, elegantno obučen, finih manira pristigao je u planetarijum sa nekoliko minuta zakašnjenja. Čuvar u ovoj kući, priseća se da je pridošlica bio sam, da je uredno kupio kartu i da se tiho uputio ka sali za projekcije. Nekoliko ljudi iz publike koji su zbog njegovog zakašnjenja morali da ustanu da mu omoguće prolaz, kažu da je bio izuzetno ljubazan dok im se izvinjavao. No, posle ukazivanja Meseca uglađeni muškarac je pokazao svoje pravo lice. Počeo je da se vrpolji i u svojoj stolici zavija i reži kao besan pas. U trenutku kada se reflektor opet upalio i transformacije fizičkog izgleda bile su očigledne. Kandže su se pojavile na njegovim prstima, lice i telo su mu bili potpuno prekriveni fustim krznom i da nije imao odelo na sebi, bio bi to pravi primerak vuka. Svetlost ga je za trenutak primirila, ali je potom kao prestravljena zver, krenuo u napad. Na sreću, policija je stigla u momentu kada je pružio kandže prema ženi koja je skamenjena strahom još uvek sedela ispred njega.

Policija odbija da oda identitet čoveka koji je uhapšen u planetarijumu, ali je vest o njegovom smeštanju u jednu ustanovu za umobolne, ipak procurila. Razumljivo, štampa i TV su raširile talas panike. S druge strane, lokalne vlasti su izdale i zvaničan demanti i savetovale građane da ostanu mirni. Neobazirući se ni da jedne ni na druge, verujući samo svojim očima, čuvar iz planetarijuma tvrdi: “Taj čovek se pretvorio u vukodlaka. Nisam sanjao. To se stvarno dogodilo.”

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

ŠOKANTAN DOKAZ DA JE ĐAVO HODAO ZEMLJOM U LJUDSKOM OBLIČJU

Mumija satane pronađena u Meksiku!

Šesto godina stara mumija, pronađena ispod ruševina crkve u Meksiku, nema u potpunosti ljudsko obličje, tvrde arheolozi koji još uvek veruju da mumificirano telo predstavlja samog satanu!Eksperti predviđaju da će se satana vratiti na Zemlju posle 2000. godine! Ova figura…

ŠOKANTNA TVRDNJA AMERIČKOG SVEŠTENIKA BRAJANA HEJLIJA ATINSKOM LISTU “HELENIKA”:

Na nagovor crkvenih velikodostojnika Bratunačko dete sa krilima prebačeno na Hilandar, da raste pod budnim nadzorom tamošnjih monaha!

Američki sveštenik Brajan Hejli koji se bavi istraživanjem dece-anđela (beba koja se rode sa krilima ili nekim drugim “Božijim znacima”) u razgovoru za atinski list “Helenika” otkrio je da se dete sa krilima rođeno uoči Vaskrsa u bratunačkoj bolnici trenutno…

ČUDO U CRKVI SVETOG ARHANGELA GAVRILA U GORNJIM JARUŠICAMA!

Lik svetog Arhangela Gavrila se pojavio na crkvenom zvoniku!

Od Đurđevdana, prošle godine, meštani četiri šumadijska sela: Gornjih i Donjih Jarušica, Velikog Krčmara i Boraca, uz razna tumačenja prepričavaju događaj u njihovoj crkvi. Vest o nasvakidašnjoj pojavi kao povetarac se širila i u ostale krajeve Šumadije. Tog dana, na…

Inline
Inline