Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Rodila sam dete čudovišta sa Fruške gore, koje me je više puta silovalo i iživljavalo se na meni!!!

Porodila se Radmila Čekin iz Iloka koju je letos na obroncima Fruške gore silovalo nepoznato biće:

Rodila sam dete čudovišta sa Fruške gore, koje me je više puta silovalo i iživljavalo se na meni!!!

HOĆE LI PONOVO VIDETI SVOJE DETE: Rada Čekin

Rada Čekin, devojka iz Iloka koju je prošlog leta na obroncima Fruške gore silovalo nepoznato biće, nedavno se porodila nakon čega je njena majka primila našeg novinara i ispričala mu nastavak ove potresne priče:

Naš časopis je prošlog leta pisao o nesvakidašnjem i šokantnom slučaju Rade Čekin iz Iloka, koju je na obroncima Fruške gore silovalo nepoznato čudovište. Da zlo bude veće, Rada je posle silovanja ostala u drugom stanju! Ovih dana, ona je rodila dete čiji je otac, bez svake sumnje, nepoznato biće koje ju je silovalo. Za sve one koji su propustili da pročitaju storiju o slučaju Rade Čekin, sledi kratko podsećanje:

Rada je početkom maja prethodne godine krenula u Šid, u posetu svom momku Nenadu. Išla je peške, obroncima Fruške gore, zaobilazeći zvanični granični prelaz pošto nije mogla da dobije vizu za ulazak u Srbiju. Isti slučaj je bio i sa Nenadom, tako da su dvoje mladih bili primorani da se viđaju tako što bi prelazili granicu samo njima znanim stazama i puteljcima. Te kobne večeri Rada je odbila Nenadov poziv da ostane i prenoći u Šidu, jer je obećala majci da će se vratiti istog dana, pa nije želela da se majka brine. Krenula je ka lloku, a u šumi se zatekla kada je već pao mrak. Iznenada je začula lomljavu grana i ispred nje je iskočilo ogromno stvorenje, prekriveno dlakom po čitavom telu.

Zdrav dečak bio je pri rođenju težak čak 8,5 kg. Potpuno je normalan a jedino što je na njemu neobično je gusta kosa, jaka poput lavlje grive!!!

Od straha je izgubila svest, a kada je došla sebi, videla je tik iznad svog lica njegovu šiljatu njušku iz koje su curile bale. Rada je stisnula butine što je jače mogla, ali joj je čudovište svojim snažnim rukama raširilo noge i silovalo je. Monstrum se na njoj iživljavao i silovao ju je više puta. Kada se zadovoljio, otišao je, a Rada je tek ujutro skupila snagu i došla do lloka. Od sramote nikome nije ispričala šta joj se dogodilo. Kada joj je izostala menstruacija, posle dugog oklevanja, otišla je na pregled kod lekara koji je ustanovio trudnoću. I ne samo to, već je ustanovljeno da u plodovoj vodi postoji mešavina ljudskih i vučijih hromozoma! Lekar je rekao da zbog poodmakle trudnoće, kao i zbog celokupnog Radinog zdravstvenog stanja, abortus nije moguće izvršiti bez velikog rizika. Majka je Radu ubeđivala da ipak okuša sreću i abortira, ali je ona to odbila i odlučila da trudnoću iznese do kraja, nadajući se da će sve biti u redu i da će kasnije roditi normalno dete. Došao je i taj dan, i Rada je ovog meseca, na klinici za ginekologiju i akušerstvo u Zagrebu, rodila zdravo muško dete, težine čitavih 8 kilograma i 527 grama! Porođaj je, zbog veličine ploda, morao da bude izvršen carskim rezom, a obavili su ga najeminentniji hrvatski stručnjaci. Sve se odigralo u najvećoj tajnosti, a mi smo do ovih informacija došli zahvaljujući Radinoj majci koja nam je javila sve pojedinosti vezane za kćerkin porodaj i sudbinu deteta.

OVAKO JE MONSTRUM IZGLEDAO: Fruškogorsko čudovište po opisu Rade Čekin

GUSTA KOSA NALIK LAVLJOJ GRIVI

Majka Nadežda priča šta se dešavalo sa njenom kćerkom: “Kako je trudnoća odmicala, Radin stomak je nenormalno rastao. U svom životu nisam videla da plod tako brzo raste, i uskoro joj je stomak postao toliko velik da sam se bojala da će se raspuknuti. Kada je došlo vreme za porođaj, Radu su odveli u Zagreb na kliniku. Odande mi se javila samo jednom, telefonom, i rekla mi da ne brinem i da će sve biti u redu. Posle nedelju dana zvali su me sa klinike i rekli da se Rada porodila carskim rezom, te da je sa njom i detetom sve u redu. Nisu mi više ništa rekli, osim da mogu da joj dođem u posetu kad god zaželim. Odmah sam se spakovala i otišla u Zagreb, ali tamo nisu hteli da me puste da vidim kćerku i dete koje je rodila. Tek posle nedelju dana insistiranja, uz pomoć jednog advokata čije ime ne bih navodila, omogućili su mi da vidim moju Radu. Kada me je videla, zaplakala je. Plakala je neutešno i jedino je uspela da izgovori: ‘Majko, napokon si došla’. To me je toliko dirnulo da sam i ja briznula u plač. Plakale smo tako zajedno neko vreme i kada smo se site isplakale, zamolila sam je da mi pokaže dete. Nisam morala dugo da čekam jer ga je sestra donela na podoj”, priča Nadežda i nastavlja svoju šokantnu storiju.

“Kada sam ga ugledala, nisam mogla očima da verujem. To dete je bilo toliko veliko kao da je već pet-šest meseci staro! Sve ostalo na njemu bilo je normalno, osim što je imalo gustu kosu, nalik lavljoj grivi, a dlake su polako već počele da mu rastu i na leđima. Rada ga je podojila baš kao što i druge majke doje svoju decu. Odmah sam shvatila da ga je prihvatila u potpunosti i da ga voli kao što samo majka može voleti.

Radi uopšte nije bilo bitno to što je otac te bebe monstrum sa padina Fruške gore. Iako u šoku, bila sam srećna zbog toga što se sve dobro završilo i što je Rada, i posle svega, srećna i zadovoljna. Otišla sam u hotel i spokojno zaspala. I narednih dana posećivala sam kćerku i sve je bilo u redu. Lekar mi je rekao da će Rada morati da ostane na klinici narednih mesec dana, i zamolio me je da se vratim kući i da ništa ne brinem. Pošto nisam imala više novaca da plaćam hotel, nije mi preostalo ništa drugo nego da poslušam savet, pa sam se vratila u Ilok. Željno sam iščekivala da se Rada vrati sa mojim unučetom.”

“U ZAGREBU MI NISU DALI DA VIDIM KĆERKU”: Radina majka Nadežda u svom skromnom domu u Iloku

NEOBIČNA HORMONSKA SLIKA

Nadeždina želja nije se ispunila. Posle nepune dve nedelje Rada se vratila u Ilok, ali sama. Deteta nije bilo. Rada je došla kući uplakana i rekla da su joj dete oduzeli i poslali na ispitivanje u Ameriku. Sa sobom je donela rezultate iz kojih se vidi da dete koje je rodila nije ljudskog porekla. Analize pokazuju kao što smo već napomenuli da se u krvi nalaze ne samo ljudski, već i hromozomi koji su karakteristični za vučiju vrstu! Hormonska slika je pokazala izuzetno veliku količinu hormona zaduženih za rast, a pogotovo je izražena neverovatno visoka koncentracija testosterona. Lekari su Radi rekli da je detetov život u opasnosti, da ono nije obično dete već da predstavlja mešavinu dve vrste – ljudske i vučije, i da ga je, samim tim, potrebno poslati na dalja ispitivanja. Oni su takođe utvrdili da je njegov život verovatno u opasnosti, te da mora da bude pod stalnim lekarskim nadzorom. Kako u Hrvatskoj nema stručnjaka koji su upoznati sa ovom problematikom, Radi je rečeno da je dete poslato u Ameriku na dalja ispitivanja. Radina majka Nadežda poslala nam je sve rezultate koje je Rada donela sa klinike i koji predstavljaju medicinski dokaz da je dete, koje je rodila, stvarno potomak monstruma sa padina Fruške gore. Šta se dešava sa detetom – i za Čekinove i za nas za sada ostaje nepoznanica, a Rada i Nadežda su nam obećale da će nam javiti čim nešto novo saznaju. Do tada, ostaje nam da se zapitamo kakvo to stvorenje luta Fruškom gorom i ko je eventualna sledeća žrtva.

  • Piše: Nedeljko Stegić

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

BRAĆA BLIZANCI DARKO I DEJAN ILIĆ IZ NIŠA SU IDENTIČNI KLONOVI ADOLFA HITLERA – OBOJICA SE PONAŠAJU SUROVO I ČEŠLJAJU KOSU U STRANU!

Moji usvojeni sinovi su klonovi Adolfa Hitlera!

Gospođa Sofija Ilić iz Niša u potresnoj i bizarnoj priči iznosi svoje strahovanje da su blizanci Darko i Dejan koje je pre 10 godina zajedno sa svojim tadašnjim suprugom Stojanom usvojila u jednom bečkom sirotištu – klonovi nacističkog vođe Adolfa…

ŠOKANTAN DOKAZ DA JE ĐAVO HODAO ZEMLJOM U LJUDSKOM OBLIČJU

Mumija satane pronađena u Meksiku!

Šesto godina stara mumija, pronađena ispod ruševina crkve u Meksiku, nema u potpunosti ljudsko obličje, tvrde arheolozi koji još uvek veruju da mumificirano telo predstavlja samog satanu!Eksperti predviđaju da će se satana vratiti na Zemlju posle 2000. godine! Ova figura…

UZ POMOĆ MEDIJUMA, REŠIO SE ZATVORA:

Suprug oslobođen optužbe za ubistvo nakon što je njegova supruga svedočila – iz groba!

Franciska Duarta, optuženog za ubistvo, sudija je oslobodio svake krivice nakon što je, u toku suđenja, žrtva svedočila u njegovo ime i to pravo iz groba! Francisko (31) oslobođen je krivice za ubistvo svoje supruge Lupe na osnovu pisane poruke…

Inline
Inline