Loading...
Naslovna  >  Neobični ljudi i događaji  >  Suprug oslobođen optužbe za ubistvo nakon što je njegova supruga svedočila – iz groba!

UZ POMOĆ MEDIJUMA, REŠIO SE ZATVORA:

Suprug oslobođen optužbe za ubistvo nakon što je njegova supruga svedočila – iz groba!

BILI SU JAKO SREĆNI: Sud je priznao Lupino svedočenje preko medijuma

Franciska Duarta, optuženog za ubistvo, sudija je oslobodio svake krivice nakon što je, u toku suđenja, žrtva svedočila u njegovo ime i to pravo iz groba!

Francisko (31) oslobođen je krivice za ubistvo svoje supruge Lupe na osnovu pisane poruke koju je čuveni stručnjak za paranormalne pojave primila od duše pokojne žene.

“Nikada nismo imali problema niti smo se svađali… Bili smo jako srećni, uvek nerazdvojni… Niko od nas dvoje ne zna kako je pištolj opalio”, duša Lupe poručila je kroz medijum Kandidu Ksavijera.

Sudija koji je doneo oslobađajuću presudu izjavio je: “Ne sumnjam da je odluka porote donesena na osnovu poruke dobijene od duše pokojne žene.”

Francisku je suđeno zbog ubistva supruge Lupe, sa kojom je proveo u braku tek deset meseci. Argentinac je izjavio da je pištolj slučajno opalio kada ga je uzimao iz tajnog skloništa u ormaru.

“Moja žena se nalazila na bračnom krevetu kada je pištolj opalio i metak se zaustavio u njenom vratu. Hitno sam je prebacio u bolnicu, ali ona se nije povratila iz kome i nakon četiri dana je preminula”, rekao je na suđenju Francisko.

Argentinac je uhapšen odmah nakon ubistva, ali je pušten na slobodu uz kauciju. Prvo što je izjavio nakon hapšenja, bilo je da je gotovo poludeo od tuge i bola i da je ozbiljno mislio da sebi oduzme život.

Da bi olakšao svoju patnju, Francisko se obratio Kandidi Ksavijera (75), argentinskom medijumu koja je poznata po svojim stanjima transa u kojima dopušta da duše pokojnika koriste njenu ruku za pisanje poruka iz groba.

PORUKE SU DETALJNO OPISIVALE NESREĆAN SLUČAJ: Medijum Kandida Ksavijera

“Kandida mi je obećala da će primiti poruku od moje pokojne žene još te noći i da bi trebalo da prisustvujem seansi”, priča Francisko.

Kandida Ksavijera nije znala da je Francisko bio optužen za ubistvo, kao ni to da je Lupe zapravo nasilno izgubila život.

Ipak, te noći Kandida je primila poruku od Lupe u kojoj joj je duša ove žene rekla da je u pitanju bila nezgoda. Dok je nekolicina ljudi, učesnika seanse, gledalo šta se zbiva, Kandida je primila još tri poruke od Lupe.

“Poruke su sadržale detaljan opis nesrećnog događaja, imena i mesta koje je jedino Lupe mogla da zna. Sve su bile napisane njenim rukopisom”, rekla je Kandida.

Francisko je pokazao poruke svom advokatu, te je on odlučio da ih prezentuje sudiji kao dokazni materijal u svrhu odbrane optuženog.

“Poruke su u potpunosti podržale sve ono što je moj klijent izjavio u prethodnim fazama suđenja. Pročitane su u sudnici, i to znači da je Lupe, sama žrtva, svedočila u ime svog muža, bez obzira što je ona bila sahranjena”, kaže Franoiskov advokat Rolando Deguera.

Čak je i tužilac Žaime Paz shvatio da je zbog poruka izgubio slučaj.

“Mogao sam samo da ih prihvatim kao neoborive dokaze što zaista i jesu. Njihova autentičnost je neosporna i dokazala je Franciskovu nevinost.”

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

VELIKA PLANA: DREVNA MITOLOŠKA BIĆA – NAPRAĆENI DEMONI!

U pustim besanim noćima vlaški vodeni demoni haraju Velikom Planom!

Često je nejasan, a u Srpskom mitološkom rečniku izostavljen pojam “naprata”. Priča koja nam je skrenuta pažnju i usmerila nas na traganje za tumačenjem ove vrste natprirodne sile demonskog porekla, zabeležena je u selu Donja Livadica kod Velike Plane. Sveti…

Hasim Jahović iz Novog Pazara već tri i po decenije nije spavao!

Svetski medicinski fenomen – 35 godina na nogama i bez sna!!!

Neobična sudbina šezdesetogodišnjeg Hasima Jahovića iz Belih Voda, sela kod Novog Pazara, koji 35 godina uopšte ne spava, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Više od 12.000 noći ovaj nesrećni čovek probdeo je na nogama, a to ovako objašnjava: Užasno se osećam…

UKLETI PUTEVI ZOVU SVOJE ŽRTVE:

Džinovska zmija mutant će proždrati autobus školske ekskurzije?!

Koliko ste se puta zapitali šta sve može da vas zadesi u toku jednog putovanja? Verovatno ste predviđali razne neprijatnosti koje jedna vožnja može doneti, ali ste sigurno one najzloslutnije misli izbegavali, verujući da se to dešava nekom drugom. Na…

Inline
Inline