Loading...
Naslovna  >  NLO i vanzemaljci  >  Svemirci izgradili vojnu bazu na Mesecu i planiraju invaziju na Zemlju do kraja 2019. godine!

Prikazujemo ekskluzivne fotografije koje je snimila NASA i koje pokazuju mesto na kome se nalazi baza vanzemaljaca!

TOP-SECRET!Svemirci izgradili vojnu bazu na Mesecu i planiraju invaziju na Zemlju do kraja 2019. godine!

Inteligentna bića sa drugih planeta obrazovala su koloniju na Mesecu, obavljaju vojne pripreme i nameravaju da izvrše invaziju na Zemlju do kraja 2019. godine! Fotografije koje je napravila NASA preko svog satelita u toku tajne misije na Mesec dokazuju ono na šta su eksperti upozoravali godinama. Zemljin najbliži “komšija”, Mesec, nije samo “komad” stene već mesto vojnih aktivnosti bića sa drugih planeta.

Dr Maks Lonkirk, bivši službenik NASA-e, prokrijumčario je dokazni materijal, fotografije sa Meseca, iz sedišta ove organizacije. Prezentovao ih je javnosti zajedno sa kompletnom dokumentacijom o aktivnostima vanzemaljaca još od 1981. godine.

“Zemlja je u najozbiljnijoj opasnosti od strane ovih svemirskih ratnika. Svi dokazi upućuju na to da ‘stanovnici Meseca’ ne potiču sa ove planete. Oni su napustili svoje ‘domovine’ u drugim galaksijama i naselili Mesec kao deo plana za napad na Zemlju. Očigledno, ova bića su daleko razvijenija od nas, sa respiratornim i digestivnim sistemom koji ne liči ni na jedan koji mi znamo. Sposobni su da prežive i bez vazduha i bez vode. Na način koji ne možemo da objasnimo, prilagodili su se izuzetno surovoj klimi i temperaturi Meseca. Bojimo se da kolonizacija ove planete predstavlja samo prvu etapu njihovog plana da zagospodare čitavim Solarnim sistemom. Kompjuterski uveličane fotografije pokazuju da su, pored kuća i škola, vanzemaljci izgradili i vojne baze napunjene oružjem koje je usmereno ka Zemlji. Sve upućuje da bi to oružje moglo biti upotrebljeno do kraja 2019. godine”, kaže dr Lonkirk.

Američki stručnjak tvrdi da poseduje dokaze da se ova bića “sele” i na druge planete Solarnog sistema kao što su Venera i Mars.

“Naučnici već godinama pokušavaju da objasne postojanje čudnih kanala na Marsu. Posle detaljne analize fotografija sa Meseca konačno su u mogućnosti da postave teoriju prema kojoj stanovnici ove planete koriste kanale za transport oružja iz baze u bazu”, kaže dr Lonkirk.

NASA je, naravno, odbila da zvanično potvrdi postojanje stanovnika na Mesecu i porekla je da je satelit ikada upućan na Mesec. No, nezvanične organizacije koje se bave svemirskim dešavanjima kao i nezavisni istraživači sa vezama u zvaničnim institucijama, shvataju ovu opasnost kao realnu.

“Moguća katastrofa ima isti potencijal koji je nosila u sebi i Kubanska kriza 1962. godine kada je Kenedi naterao Kastra da se povuče. Ovo je mnogo opasnije zato što je čitava Zemlja u opasnosti. Međudržavne razmirice i sukobi su minornog značaja u odnosu na ovu opasnost i bilo bi bolje da se državnici konačno opamete i zaborave na svoje sujete”, završava dr Lonkirk.

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Prikazujemo ekskluzivne fotografije koje je snimila NASA i koje pokazuju mesto na kome se nalazi baza vanzemaljaca!

Svemirci izgradili vojnu bazu na Mesecu i planiraju invaziju na Zemlju do kraja 2019. godine!

Inteligentna bića sa drugih planeta obrazovala su koloniju na Mesecu, obavljaju vojne pripreme i nameravaju da izvrše invaziju na Zemlju do kraja 2019. godine! Fotografije koje je napravila NASA preko svog satelita u toku tajne misije na Mesec dokazuju ono…

BRAZILSKI SPIRITISTA U POSETI NOVOM SADU:

Duhovi su nam rekli da se Juda posle nekoliko života inkarnirao u Jovanku Orleanku!

Daniel Marselo Godina de Figeriedo, spiritista iz Brazila koji se u razmeni studenata trenutno nalazi u Novom Sadu za “Zonu sumraka” izneo je zanimljive detalje o svom dosadašnjem radu i susretima sa duhovima. Da li ste se nekad zapitali zbog…

SENZACIONALNO!!! BIOLOG IZ SUBOTICE, A KOJI STUDIRA U BUDIMPEŠTI TVRDI:

Mladunče pitona odbeglog iz palićkog zoo-vrta mutiralo od hemikalija u jezeru i ovih dana isplivalo na površinu!!!

Pre otprilike četvrt veka sve novine u tadašnjoj Jugoslaviji su objavile vest da je iz palićkog zoološkog vrta pobegao piton. Međutim, kako je tadašnja štampa trpela strahovitu komunističku cenzuru, vest je brzo, i pre provere, proglašena glasinom i novinarskom patkom,…

Inline
Inline