Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  U Tuzli rođeno dete – đavo, kao još jedna najava skorog smaka sveta?!

ŠOKANTNI DOGAĐAJI UOČI PRAVOSLAVNOG BOŽIĆA ZAPREPASTILI ČITAVU TUZLU!

ZAPREPAŠĆUJUĆE:U Tuzli rođeno dete – đavo, kao još jedna najava skorog smaka sveta?!

HOĆE LI SE U BOSNI ODIGRATI PRESUDNA BITKA IZMEĐU DOBRA I ZLA: U Bratuncu je rođeno dete sa krilima a u Tuzli dete-đavo

Do 2020. godine, za koju je najavljen armagedon (čitaj: smak sveta!), ostalo je još manje od godinu dana. Kako se ta famozna godina približava, tako se ređaju čudni događaji koji predskazuju i ukazuju na smak sveta koji je, po mnogim tumačima, najavljen u Bibliji. Posle deteta sa krilima koje je rođeno u Bratuncu i đavoljskog mačeta koje je svet ugledalo u Zrenjaninu, 7. januara u Tuzli je na svet došlo dete-đavo!

A sve je počelo kada je M. S, staru 27 godina, u noći uoči pravoslavnog Božića, u porodilište tuzlanske bolnice “Gordina” dovezla patrola SFOR-a. Oni su je pronašli ispred kapije njene kuće u predgrađu Tuzle. M. S. je dobila trudove, a pošto je bila sama kod kuće jer joj je muž bio na putu, krenula je do komšija da ih zamoli da je odvezu do porodilišta. Od silnih bolova M. S. je pred kapijom svoje kuće izgubila svest. Patrola SFOR-a, koja tim krajem redovno patrolira, pronašla ju je i hitno odvezla u porodilište. M. S. je u porodilište stigla oko 23 sata 6. januara, a porođaj je započeo tačno u ponoć i trajao sve do jutra. Kada je beba napokon ugledala svet, lekari i babice su, videvši je, zamalo presvisnuli od straha! Rođena je beba-đavo! Beba je na rođenju bila teška 4666 grama. Kao što znamo, cifra 666 je simbol satane. Naravno, zaključak da je rođena beba-đavo nije izveden iz simbolike njene težine, već iz fizičkog izgleda bebe: njena koža je u potpunosti jarkocrvene boje, uši su dugačke i špicaste, ima izuzetno krupne crvene oči bez dužica, a rođena je sa već izraslim špicastim zubima, dugačkim noktima i bez ijedne dlačice na glavi! Na leđima je vidljiva izraslina u predelu repne kosti, što navodi na zaključak da je moguće da će joj na tom mestu izrasti rep. To je sasvim dovoljno fizičkih karakteristika kako bi se zaključilo da je reč o đavolskom detetu.

OCU ZABRANJENO DA VIDI DETE!

To su zaključili ne samo lekari, već i pripadnici SFOR-a. Pao je dogovor da se beba skloni od očiju javnosti, a da se majci kaže da je dete rođeno rJVtvo. Tako je i bilo. Zahvaljujući jednoj medicinskoj sestri iz tuzlanskog porodilišta, čije ime zbog njene bezbednosti nećemo pominjati, ova priča je dospela u javnost i podigla na noge čitavu Tuzlu.

Dramatični događaji u porodilištu u Tuzli i dalje su pod velom misterije. Vlasti i SFOR ćute, čaršija na nogama!

SVE JE POD VELOM MISTERIJE: Bolnica “Gordina” u Tuzli

Da je beba koju je M. S. rodila 7. januara živa, njena porodica je saznala 8. januara. D. S, muž porodilje, odmah se zaputio u porodilište i zatražio da mu se saopšti istina o njegovom detetu. U porodilištu su ga satima ubeđivali da je dete rođeno mrtvo, ali on to nije hteo da prihvati. Zatražio je da vidi bebu, ali mu to nije omogućeno, uz opravdanje da se zbog teških uslova u bolnici mrtvorođena deca odmah “sahranjuju”. Posle višečasovne rasprave i svađe, D. S. je otišao kući, da bi se sledećeg dana vratio obučen u beli mantil. Tako “kamufliran” obišao je bolnicu uzduž i popreko ne bi li našao svoje dete. No, od bebe nije bilo ni traga ni glasa. U jedno krilo porodilišta nije mogao da uđe jer su na ulazu stajala dva pripadruka SFOR-a u punoj ratnoj opremi i svima, osim jednom lekaru i jednoj medicinskoj sestri, onemogućavali pristup. Nesrećnom ocu je odmah bilo jasno da je njegova beba iza tih vrata. Međutim, pristupa nije bilo. Gledao je kako se smenjuju straže, ali nije otkrio način da zaobiđe stražare koji su bili neumoljivi.

Kao što smo rekli, pristupa nije bilo ni za koga, osim za dvoje pomenutih medicinskih radnika. Na veliko zaprepašćenje D. S, to dvoje koji su imali pristup odeljenju čuvanom od strane naoružanih pripadnika SFOR-a, nije znalo ni jednu jedinu reč srpskog jezika. D. S. je ubrzo otkrio da oni nisu redovno zaposleni u bolnici i da se tu nalaze po specijalnom zadatku – istraživanju neobičnog fenomena, rođenja njegove bebe.

DEO BOLNICE 24 ČASA POD NADZOROM SFOR-A

SVE TRI NACIJE SU ZABRINUTE: Džamija

U međuvremenu, priča o bebi-đavolu se proširila čaršijom. Pred porodilištem su počeli da se okupljaju uznemireni Tuzlaci, tražeći da im se saopšti istina o događajima u tuzlanskom porodilištu. Oko dvadeset vojnika SFOR-a primoralo je građane da se raziđu i zabranilo im da se okupljaju ispred porodilišta. Zbog svega ovoga novinar Nedžad Hodžić zatražio je zvanično objašnjenje od komande SFOR-a u Sarajevu, ali mu je odatle stigao odgovor da se u tom porodilištu ne dešava ništa neobično, a da se u krilu bolnice koje je pod naoružanom stražom SFOR-a nalazi osoba osumnjičena za ratne zločine. Čuvanje njegovog identiteta je u interesu istrage Haškog tribunala, te se zbog toga ne dozvoljava pristup nikome, osim lekarima koji rade za pomenuti sud. Hodžiću je bilo neobično to što se navodno optuženi za ratne zločine leči u porodilištu, a ne u bolnici, pa se obratio gradonačelniku Tuzle Selimu Bešlagiću, inače vrlo popularnom političaru, sa zahtevom da se obrati građanima i kaže im šta se zapravo dešava. No, zvaničnog odgovora nije bilo. U međuvremenu, porodica je zatražila od uprave porodilišta telo svoje bebe, kako bi je sahranili u skladu sa svim običajima. Njima je u bolnici rečeno da je to nemoguće zato što je beba već sahranjena “na način koji onemogućava ekshumiranje tela”, ma šta to značilo. Splet zaista neobičnih okolnosti uneo je dodatnu sumnju kod žitelja Tuzle, koji sada opravdano strahuju da se u porodilištu nalazi đavolsko dete. Komanda SFOR-a ćuti, lokalne vlasti se ne oglašavaju, novinari ne mogu da saznaju ništa detaljnije o navodnom optuženiku za ratne zločine koji se leči u porodilištu i koga 24 sata dnevno čuvaju dva naoružana vojnika SFOR-a. Istovremeno, uprava porodilišta onemogućava porodici da preuzme telo svoje navodno mrtvorođene bebe, a strah i panika šire se među stanovnicima Tuzle i okolnih naselja. Inače, nesrećnim roditeljima ovo je bilo prvo dete. Oboje su zdravi, bez ikakvih ozbiljnijih zdravstvenih problema. Trudnoća je protekla u najboljem redu, u šta smo se i sami uverili uvidom u rezultate redovnih kontrola ploda za vreme trudnoće. Nije bilo nikakvih indicija da nešto nije u redu sa plodom, pa ipak, lekari tvrde da je beba rođena mrtva. Ovu njihovu tvrdnju pobija priča medicinske sestre koja je prisustvovala porođaju i koja je videla i detaljno opisala đavolsku bebu. Da tu nisu čista posla, govori i nemušto ponašanje komande SFOR-a, kao i zid ćutanja na koji se nailazi pri obraćanju civilnim vlastima. U vreme pisanja ovog teksta i dalje je jedno krilo porodilišta u Tuzli bilo pod 24-časovnom naoružanom stražom vojnika SFOR-a.

Očajni roditelji žele istinu o svome detetu, a istina je skrivena u tuzlanskom porodilištu, u kojem se verovatno, suprotno tvrdnjama zvaničnika, nalazi još jedan predznak skorog smaka sveta – đavolsko dete rođeno 7. januara.

  • Piše: Sead Aštagić

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

BRAZILSKI SPIRITISTA U POSETI NOVOM SADU:

Duhovi su nam rekli da se Juda posle nekoliko života inkarnirao u Jovanku Orleanku!

Daniel Marselo Godina de Figeriedo, spiritista iz Brazila koji se u razmeni studenata trenutno nalazi u Novom Sadu za “Zonu sumraka” izneo je zanimljive detalje o svom dosadašnjem radu i susretima sa duhovima. Da li ste se nekad zapitali zbog…

ŠOKANTNA TVRDNJA AMERIČKOG SVEŠTENIKA BRAJANA HEJLIJA ATINSKOM LISTU “HELENIKA”:

Na nagovor crkvenih velikodostojnika Bratunačko dete sa krilima prebačeno na Hilandar, da raste pod budnim nadzorom tamošnjih monaha!

Američki sveštenik Brajan Hejli koji se bavi istraživanjem dece-anđela (beba koja se rode sa krilima ili nekim drugim “Božijim znacima”) u razgovoru za atinski list “Helenika” otkrio je da se dete sa krilima rođeno uoči Vaskrsa u bratunačkoj bolnici trenutno…

Srpski vitez ni posle šest vekova nije našao svoj mir!

Zbog sve alarmantnije situacije, duh Marka Kraljevića ponovo jaše granicom Kosova!!!

Sablasni konjanik, koga su mnogi meštani pograničnog dela Srbije prema Kosovu videli u više navrata, za sada predstavlja najveću misteriju u Toplici. Priču o sablasnom konjaniku koji noću jaše granicom Kosova ne samo da prepričavaju meštani tih sela već nam…

Inline
Inline