Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Vampir napada demonstrante – ugrižene dve žene, preti epidemija!!!

SENZACIONALNO: NEČASTIVE SILE NA PROTESTU “1 OD 5 MILIONA”!

VRANJE:Vampir napada demonstrante – ugrižene dve žene, preti epidemija!!!

Sada već tradicionalni protesti na ulicama širom Srbije zasigurno će ostati upamćeni u novijoj srpskoj istoriji. I dok hiljade građana Srbije mirnim šetnjama iskazuju svoje nezadovoljstvo i bunt, paranormalne pojave se među širokim narodnim masama već uveliko pojavljuju, “koristeći gužvu”.

Nakon što je “Zona sumraka” nedavno objavila da se na nebu iznad demonstranata, u centru Beograda, prikazao anđeo koji lebdi i blagoslovljava napaćeni narod, dogodilo se još jedno čudo. Ili, bolje rečeno, demonstracija nečastive sile – vampira!

Dok razgovaramo sa Milutinom Dragićevićem, 36-godišnjim privrednikom iz Vranja, na licu mesta, u Vranju se dešavaju protesti. Međutim, među određenim brojem ljudi vlada strah od pojave vampira, koji je prema svedočenju ovog gospodina upravo napao dve žene… “Veoma sam uplašen i još pod utiskom, pa ne zamerite ako govorim nepovezano. Nije prošlo pola sata otkako se tik ispred mene i dve gospođice, starosti između 20 i 30 godina, pojavilo zastrašujuće biće bele puti, iskolačenih i veoma buljavih očiju boje ćilibara, prekriveno crnim plaštom i izrazito oštrih prljavih zuba koji podsećaju na zube vampira”, priča Milutin Dragićević i nastavlja: “Sve se odigralo vrlo brzo, ali meni je to trajalo kao večnost. Sleđen od straha, nisam mogao da reagujem, kao ni te dve dame, a vampir ih je obuhvatio svojim rukama i zasekavši ih šiljatim noktima – ugrizao ih je za vrat, najpre jednu damu, a kada je druga od straha počela da vrišti – vampir se okomio i na nju”.

Dok smo razgovarali sa gospodinom Dragićevićem koji je vidno potrešen, čula su se mnoga dobacivanja ostalih očevidaca koji su imali puno toga da kažu, ali usresredili smo se na priču našeg sagovornika, dok su ostali uglavnom potvrdno odobravali Miloradove reči.

“Istog momenta su se obe stropoštale na zemlju, a Hitna pomoć je odmah reagovala da spreči krvarenje i odveze ih u bolnicu. Verujte da sam i dalje zabezeknut i prestrašen, ne znam šta da mislim i odakle se to stvorenje uopšte stvorilo. Da li je to nekakav vampir, demon ili samo izopačeni bolesnik, kakvih je u našem društvu, u poslednje vreme, sve više… Plašim se da se taj neće smiriti, jer je spreman na sve čim je napao pred ogromnim brojem ljudi, i to na javnom mestu”, kaže Milorad Dragićević.

Da li dobro i zlo koristi gužvu u svojoj presudnoj bici, pokazaće vreme, jer, kako stoje stvari, protesti će se nastaviti. Ipak, nakon pojave anđela u Beogradu, a sada i napada vampira u Vranju – jasno je da natprirodne sile žele da demonstriraju svoju moć pred velikim brojem ljudi. A šta je konačni cilj, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

2 komentara

  1. Vinko says:

    Vampir za Predsednika.Bolje da mi uzima krv nego pare..!😂😈

  2. paunović says:

    jeste tako

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

ŠOKANTAN DOKAZ DA JE ĐAVO HODAO ZEMLJOM U LJUDSKOM OBLIČJU

Mumija satane pronađena u Meksiku!

Šesto godina stara mumija, pronađena ispod ruševina crkve u Meksiku, nema u potpunosti ljudsko obličje, tvrde arheolozi koji još uvek veruju da mumificirano telo predstavlja samog satanu!Eksperti predviđaju da će se satana vratiti na Zemlju posle 2000. godine! Ova figura…

Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

U predstojećoj nedelji ispraćamo planetarno veoma izazovnu i napetu 2018. godinu i sa optimizmom i nadom dočekujemo novu 2019. godinu. Zvede obećavaju bolje dane, više energije, radosti, putovanja, poboljšanje finansija, nove ljubavi. Prva polovina nedelje Početak nove nedelje je istovremeno…

Reagujući na tekst o teta Radi iz prošlog broja “Zone sumraka” javila nam se Kragujevčanka Snežana Milanović, koja se takođe bavi prizivanjem duhova:

Rada komunicira samo sa zlim duhovima! Bog joj je zbog njene pohlepe oduzeo moć i dao je meni!

Povodom pisanja o tetka Radi, koja uspostavlja kontakt sa “onim svetom” i omogućava razgovor sa umrlima, redakciji “Zone Sumraka” javila se još jedna Kragujevčanka, Snežana Milanović. Ona tvrdi da Rada od 3. januara prošle godine, komunicira samo sa zlim duhovima,…

Inline
Inline