Loading...
Naslovna  >  Natprirodne pojave  >  Vampir napada demonstrante – ugrižene dve žene, preti epidemija!!!

SENZACIONALNO: NEČASTIVE SILE NA PROTESTU “1 OD 5 MILIONA”!

VRANJE:Vampir napada demonstrante – ugrižene dve žene, preti epidemija!!!

Sada već tradicionalni protesti na ulicama širom Srbije zasigurno će ostati upamćeni u novijoj srpskoj istoriji. I dok hiljade građana Srbije mirnim šetnjama iskazuju svoje nezadovoljstvo i bunt, paranormalne pojave se među širokim narodnim masama već uveliko pojavljuju, “koristeći gužvu”.

Nakon što je “Zona sumraka” nedavno objavila da se na nebu iznad demonstranata, u centru Beograda, prikazao anđeo koji lebdi i blagoslovljava napaćeni narod, dogodilo se još jedno čudo. Ili, bolje rečeno, demonstracija nečastive sile – vampira!

Dok razgovaramo sa Milutinom Dragićevićem, 36-godišnjim privrednikom iz Vranja, na licu mesta, u Vranju se dešavaju protesti. Međutim, među određenim brojem ljudi vlada strah od pojave vampira, koji je prema svedočenju ovog gospodina upravo napao dve žene… “Veoma sam uplašen i još pod utiskom, pa ne zamerite ako govorim nepovezano. Nije prošlo pola sata otkako se tik ispred mene i dve gospođice, starosti između 20 i 30 godina, pojavilo zastrašujuće biće bele puti, iskolačenih i veoma buljavih očiju boje ćilibara, prekriveno crnim plaštom i izrazito oštrih prljavih zuba koji podsećaju na zube vampira”, priča Milutin Dragićević i nastavlja: “Sve se odigralo vrlo brzo, ali meni je to trajalo kao večnost. Sleđen od straha, nisam mogao da reagujem, kao ni te dve dame, a vampir ih je obuhvatio svojim rukama i zasekavši ih šiljatim noktima – ugrizao ih je za vrat, najpre jednu damu, a kada je druga od straha počela da vrišti – vampir se okomio i na nju”.

Dok smo razgovarali sa gospodinom Dragićevićem koji je vidno potrešen, čula su se mnoga dobacivanja ostalih očevidaca koji su imali puno toga da kažu, ali usresredili smo se na priču našeg sagovornika, dok su ostali uglavnom potvrdno odobravali Miloradove reči.

“Istog momenta su se obe stropoštale na zemlju, a Hitna pomoć je odmah reagovala da spreči krvarenje i odveze ih u bolnicu. Verujte da sam i dalje zabezeknut i prestrašen, ne znam šta da mislim i odakle se to stvorenje uopšte stvorilo. Da li je to nekakav vampir, demon ili samo izopačeni bolesnik, kakvih je u našem društvu, u poslednje vreme, sve više… Plašim se da se taj neće smiriti, jer je spreman na sve čim je napao pred ogromnim brojem ljudi, i to na javnom mestu”, kaže Milorad Dragićević.

Da li dobro i zlo koristi gužvu u svojoj presudnoj bici, pokazaće vreme, jer, kako stoje stvari, protesti će se nastaviti. Ipak, nakon pojave anđela u Beogradu, a sada i napada vampira u Vranju – jasno je da natprirodne sile žele da demonstriraju svoju moć pred velikim brojem ljudi. A šta je konačni cilj, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

2 komentara

  1. Vinko says:

    Vampir za Predsednika.Bolje da mi uzima krv nego pare..!😂😈

  2. paunović says:

    jeste tako

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Dramatična ispovest žene koja je prekasno shvatila da ubija svojom ljubavlju:

Svojom ljubavlju sam ubila dvanaest muškaraca i dve žene!

Valentina Nikolić je fakultetski obrazovana, dobrodržeća šezdesetogodišnja žena koja pleni šarmom i inteligencijom, smirenim načinom govora i gospodskim držanjem. Trenutno živi u Beogradu, a pre nego što se nastanila u glavnom gradu, živela je u Negotinu, Leskovcu, Subotici, Novom Sadu,…

Rumunija: “Bukurešt Ekspres” na naslovnoj strani donosi neverovatnu vest!

Adolf Hitler je živ i već 73 godine živi u jednom seocetu kod rumunskog grada Kluž

Bukureštanski nedeljnik “Bukurešt Ekspres”, na naslovnoj strani svog poslednjeg broja objavio je šokantnu storiju u kojoj se tvrdi da je ozloglašeni nacistički vođa, Adolf Hitler, živ i da svoje dane provodi u seocetu Valunea nedaleko od grada Kluža. I ne…

ČUDOVIŠNO STVORENJE ROĐENO U DOMU ĐORĐA KOSTIĆA KAO JEDINO MAČE (ŠTO JE VELIKA RETKOST) PERSIJSKE MAČKE MIMI – ISPUŠTA KRIKE NALIK ĐAVOLJEM SMEHU IZ HOROR FILMOVA

Đavolja mačka ugledala svet u Zrenjaninu – ispušta stravične krike i ponaša se kao Sotonin sluga!!!

Kako se bliži 2020. godina i, po mnogim tumačima Biblije, ponovni Isusov dolazak i smak sveta, bizarni i čudni događaji nižu se jedan za drugim. Tako je nedavno u Zrenjaninu, u domu poznatog uzgajivača persijskih mačaka Đorđa Kostića, pod čudnim…

Inline
Inline