Loading...
Naslovna  >  NLO i vanzemaljci  >  Vanzemaljci i NLO viđeni iznad Zemuna nad Gardošem!

Misterija laserskih snopova nad Gardošem!

SENZACIONALNO:Vanzemaljci i NLO viđeni iznad Zemuna nad Gardošem!

Slučaj Natalije Radić iz Zemuna potvrđuje da su vanzemaljci krajem novembra prošle godine “operisali” nad ovim delom Srbije

Oko 21 čas i 30 minuta, 30. novembra prošle godine, u svojoj vikendici u Gardošu, Natalija Radić, službenica iz Zemuna, koja se nalazila u kupatilu, začula je iz kuhinje nešto kao “škripanje”. Kao da neki čvrst predmet struže staklenu površinu. Ušla je u kuhinju i ugledala – “tanak, plavičast zrak, koji ulazi kroz prozor, kako šeta staklenom pločom na kuhinjskom stolu. Tamo gde je ta svetlost prošla, na staklu je ostala isprekidana pukotina” – svedoči Natalija za naš list.

Uplašena žena je u magnovenju pritrčala prozoru i uspela da spusti roletnu. Utom je nestalo misterioznog zraka, a staklena ploča prestala je da “škripi”. Natalija je oštećenu ploču sutradan odnela u staklorezačku radnju u Zemunu, čiji je vlasnik rekao da je temperatura koja je oštetila staklenu površinu ploče morala biti znatno iznad 400 stepeni Celzijusa, jer se samo pri takvim temperaturama na staklu pojavljuju promene uočene na donetoj kuhinjskoj ploči. Istovremeno, Natalija je u lokalnoj ambulanti podvrgnuta lekarskoj intervenciji, jer joj je dodir sa pločom – a dodirnula ju je odmah nakon što je spustila roletnu – izazvao opeketine drugog stepena na desnoi ruci.

SLUČAJ IZ SELA GLOGOVAC

A samo osam dana ranije, ponovo na Gardašu, u vikendici porodice Lazić, nešto nepoznato, slično “plavičastom zraku”, potpuno je istopilo sve svetlosne delove stojeće sobne lampe. Stručnjaci za staklo i tada su osporili mogućnost da je posredi posledica delovanja sunčevih zraka, pa makar oni na neki način i bili fokusirani u jednu tačku. Jer ni u tom slučaju temperatura u žiži ne bi bila dovoljno visoka da istopi staklo. No, prema svedočenjima drugih vikendaša sa Gardoša, tajanstveni zraci i u jednom i u drugom slučaju su – laserski zraci. I to “ispaljeni” sa NLO-a. Naime, tokom čitavog novembra na noćnom nebu iznad Gardoša su se često mogle videti tajanstvene svetleće lopte koje su se nebom kretale potpuno bešumno, i neverovatnom brzinom menjale smer i pravac kretanja, ponekad lebdeći iznad krovova vikendica na Gardošu i po desetak minuta. Kako nam je Natalija Radić rekla, vikendaši su nekoliko puta ove neobične pojave prijavljivali policiji, ali ih tamo nisu shvatali za ozbiljno.

ONI NAS POSMATRAJU: Šta nam otkriva zemunski slučaj

Ovo nisu prvi slučajevi na ovim prostorima da NLO ispaljuje laserske zrake na ljude i objekte na zemlji. Poznat je slućaj iz 2012. godine, kada je u dvorištu jedne kuće u selu Glogovac kod Smederevska Palanke, opet tajanstveni, plavičasti zrak spalio veći deo posteljine iznete da se vetri. I tada je uočen NLO. Krajem zime prošle godine, taj zrak je “obasjao” stablo kruške u selu Batušinci kod Jošaničke Banje. Kruška je procvetala kada joj vreme nije. A u seocetu Dušanovac kod Gornjeg Milanovca isti taj misteriozni laserski zrak potpuno je istopio šarke na vratima spavaće sobe u jednoj kući.

30 KRAVA ODSEČENIH GLAVA I REPOVA

Objašnjenje za ove neobične događaje potražili smo od Denisa Ridlija, urednika uglednog časopisa “NLO Update” iz Toronta, koji nam je rekao da su ovakvi i slični slučajevi zabeleženi širom Kanade i Amerike, ali da nisu prijavljivani pre 1989. godine. Od 1992. godine masovno se prijavljuju ovakvi i slični slučajevi, pa ih je, na primer, samo na teritoriji Kanade 1993. godine bilo prijavljeno 28, da bi 2000. taj broj porastao na čak 126. Laserski zraci iz NLO-a ne samo da oštećuju nameštaj i pokućstvo, već su i česti slučajevi ubijanja stoke. Naime, jedan farmer iz Vankuvera, kada je ujutro došao da nahrani krave u svojoj štali, umalo nije doživeo infarkt kada je video svih 30 krava kako leže na podu štale, odsečenih glava i repova. Rezovi su izvedeni tako fino i precizno da je to moglo biti urađeno jedino uz pomoć hirurškog skalpela ili – laserskog zraka.

Po svemu sudeći, izgleda da posetioci iz svemira ovde testiraju efikasnost svog oružja, kako na stvarima, tako i na živim bićima. Da li to čine sa namerom da jednog dana efikasno i brzo istrebe ljudsku rasu sa planete Zemlje, ne možemo sa sigurnošću tvrditi, s obzirom da još uvek nigde nije zabeležen slučaj da su misteriozni zraci isprobavani i na ljudima.

  • Piše: Zoran Knežević

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

NEBO JE NE PRIMA: DOKAZ DA NESMIRENE DUŠE BORAVE U SVOM TELU I NAKON FIZIČKE SMRTI!

Devojka u belom umrla pre četiri godine – u kafiću pije vino!

Priča koja sledi mnogima će da deluje neverovatno, ali ne i Nedžmedinu Maksutiju, Gorancu iz Dragaša, koji se te hladne večeri, pre tačno mesec dana, sa još trojicom svojih drugara “slučajno” našao u kafiću “Košuta” u Peći. Za događaj koji…

“ZMIJKO” RIBOKRADICAMA KIDA MREŽE I PREVRĆE ČAMCE

Neman iz Palićkog jezera napada ribokradice i brani ostale ribe!

Ribokradice godinama prkose zakonu i, zaobilazeći policijske zasede, nezakonito love Palićkim jezerom. Osim velikih mreža, upotrebljavaju i trokrake kuke koje vuku čamcima po jezeru i, jednostavno, nabadaju ribu. Gotovo da ih niko ne sprečava u lopovskoj raboti. Ljudi iz “Palić…

BRAZILSKI SPIRITISTA U POSETI NOVOM SADU:

Duhovi su nam rekli da se Juda posle nekoliko života inkarnirao u Jovanku Orleanku!

Daniel Marselo Godina de Figeriedo, spiritista iz Brazila koji se u razmeni studenata trenutno nalazi u Novom Sadu za “Zonu sumraka” izneo je zanimljive detalje o svom dosadašnjem radu i susretima sa duhovima. Da li ste se nekad zapitali zbog…

Inline
Inline