Loading...
Naslovna  >  Vidovita čitanka

Proricanje sudbine za čitaoce “Zone sumraka”

Vidovita čitanka

Zbog ogromnog broja vaših pitanja vezanim za lična proročanstva, Redakcija “Zone sumraka” otvorila je stalnu rubriku “Vidovita čitanka” u kojoj ćemo svake nedelje objavljivati proročanstva uglednih proroka i vidovnjaka sa ovih prostora, upravo na vaša pitanja o proricanju sudbine i predviđanju budućnosti. Sve što je potrebno je da ispunite kratak formular, sa tačnim podacima i konkretnim pitanjem.

Obaveštenje!

Nemojte pisati neiskrena, lažna pisma, jer se to lako prepoznam, ali se ne može očekivati nikakav odgovor. Ubuduće neće dobiti odgovore ni oni koji napišu tuđe podatke, pa očekuju odgovor o tuđoj sudbini, kao ni oni koji pod nekoliko šifara pokušavaju da “iznude” za sebe odgovor. Treba imati strpljenja i mnogo više iskrenosti i poštenja.

Pažnja čitaocima!

Većina pisama i poruka stiže sa istim ili vrlo sličnim šiframa.

Dragi čitaoci, pustite malo mašti na volju kad potpisujete svoja pisma. Samo u toku jednog dana među pismima ima pet “nesrećnih”, deset “slomljenih srca” i nekoliko “razočaranih”. Naravno, na takve šifre se ne može odgovarati, jer će doći do zabune – može se desiti da pod šifrom “zabrinuta majka” bude odgovor namenjen drugoj osobi. Znači, više mašte i originalnosti i više podataka.

Uz poruku je potrebno da navedete ime i prezime, datum, vreme i mesto rođenja, šifru za proročanstvo, a poželjno je da priložite i sliku. Pisma koja uspunjavaju sve ove tačke – imaće prioritet u dobijanju odgovora. Hvala!

Ime i prezime kao ni e-mail neće biti objavljeni uz proročanstvo


Inline
Inline