Loading...
Naslovna  >  NLO i vanzemaljci  >  Vlasti SFRJ su imale 7 susreta sa vanzemaljcima, mahom na teritoriji Srbije!

SENZACIONALNO: Ranko Stojanovic iz Banjaluke, bivši oficir KOS-a, tvrdi da su jugoslovenske vlasti imale 7 kontakata sa vanzemaljcima!!!

Srpski Dosije X:Vlasti SFRJ su imale 7 susreta sa vanzemaljcima, mahom na teritoriji Srbije!

ZONA SUMRAKA: Broj 57

Ranko Stojanović, penzionisani oficir nekadašnjeg KOS-a, rodom iz Podravske Slatine, sada kao izbeglica živi u Banjaluci gde je našim reporterima izneo senzacionalnu tvrdnju:

Serija koju je televizija “Pink” svakog radnog dana od 23 časa prikazivala na svom programu prava je holivudska sapunica naspram onoga što se dešavalo tokom bezmalo 60 godina na prostorima bivše SFRJ. Autori serije “Dosije X” tvrde da su mnoge prikazane epizode zasnovane na istinitim događajima, no ono što se događalo na ovim prostorima prevazilazi maštu i samih autora čuvene serije!

Ranko Stojanović, rodom iz Podravske Slatine, a sada kao izbeglica nastanjen u Banjaluci, u ekskluzivnoj ispovesti za naš list otkriva šokantnu činjenicu: vanzemaljci su, uz znanje i blagoslov jugoslovenskih vlasti, na čelu sa drugom Titom, formirali više baza na području svih bivših i sadašnjih jugoslovenskih republika! I ne samo to, već su i mnoge njihove aktivnosti blagonaklono posmatrane sa najvišeg državnog vrha. “Ubrzo po završetku Drugog svetskog rata počeo sam da radim u KOS-u, preteči današnje Službe državne bezbednosti”, započinje Ranko svoje šokantno svedočenje. “Radio sam pri Generalštabu Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva koje je tada još uvek bilo u osnivanju. Moj zadatak je bio da proveravam pilote u svakom smislu te reči – razgovarao sam sa njima, organizovao službu nadzora, vodio zabeleške o svakom ponaosob i svoja zapažanja referisao nadređenom oficiru koji je na osnovu tih i mnogih drugih podataka odlučivao o njihovoj sposobnosti da upravljaju avionom. Tadašnja doktrina je izričito propisivala da pilot mora biti u vrhunskom fizičkom i psihičkom stanju, bez i najsitnije mane”, živo se seća Ranko.

“Krajem juna 1950. godine dvojica test-pilota, koji su tog dana leteli na prototipu novog lovačkog aviona, došla su na raport potpuno bledi. Obojica su se klela da je tokom leta ispred njih leteo crni disk, oko dva minuta, a onda je iznenada, gotovo u trenu, pod pravim uglom, neverovatnom brzinom jurnuo ka zemlji. Izgledalo je da je emi disk nestao u utrobi zemlje. Odmah sam ih skinuo sa dužnosti i zatražio da mi o čitavom događaju podnesu pismeni izveštaj. Procedura je nalagala da piloti odmah posle leta polože raport kod oficira zaduženog za bezbednost. Kako bih osigurao da se ne dogovaraju oko iskaza, stavio sam ih u dve posebne prostorije. Kada sam pročitao njihove iskaze, bio sam zapanjen. Podudarali su se do najsitnije pojedinosti!”

ZAVERA ĆUTANJA

Ranko se uzbuđeno priseća dana koji mu je u potpunosti promenio život. Stvari su ubrzo počele da se odvijaju loše po njega. “Njihova priča bila je veoma uverljiva. Pošto sam znao da su oba momka piloti za primer, njihova priča je u mnogome dobijala na težini”, nastavlja Ranko.

OTKRIĆE KOJE ĆE MNOGE ZAPANJITI: Ranko Stojanović

“Podneo sam izveštaj direktno Generalštabu vojske u kojem sam iskazao svoje duboko uverenje u istinitost iskaza i zatražio sprovođenje istrage. Ni posle tri nedelje nije stizao odgovor, a onda su piloti ponovo videli emi disk na nebu. Tada sam ponovo poslao izveštaj Generalštabu i izričito zahtevao odgovor na prethodni izveštaj po istom pitanju. Umesto odgovora, dobio sam premeštaj. Praktično, ražalovanje, pošto sam sa aerodroma prebačen u sektor civilnih poslova. To me je još više uverilo da izjave pilota koje sam poslao zaista sadrže istinite stvari. Ali, Generalštab iz nekog razloga nije želeo da se o tome govori. U to sam se uverio nepuna tri meseca kasnije, kada sam sreo bivšeg kolegu koji je potvrdio moje sumnje. On mi je ispričao da su iz Generalštaba, pošto su mene premestili, zapretili i ostalima da će im se isto desiti ukoliko budu pričali o onome što su piloti videli. Bio sam šokiran. Shvatio sam da vojni vrh iz nekog razloga krije dokaze o vanzemaljskim letelicama. Odlučio sam da saznam zbog čega. Pažljivo pazeći na svaki svoj korak, od tada sam revnosno prikupljao dokaze, uz pomoć prijatelja koji su, kao i ja, smatrali da takva jedna činjenica ne sme ostati sakrivena od očiju javnosti. Posle svih ovih godina strpljivog rada na prikupljanju dokaza, došao sam do neverovatnih i nepobitnih činjenica. Imena ljudi od kojih sam dobio dokaze za ono što ću ispričati ne navodim, s obzirom da su mnogi od njih još uvek živi i imaju visoke činove u vojskama svojih država, a naročito u Sloveniji i Hrvatskoj, te ne bih da zbog onoga što ću izneti oni imaju neprijatnosti. Zavera ćutanja protezala se do samog državnog vrha. Danas jedini živi svedok događaja tvrdi da je sam Tito jednom prilikom zatražio da se susretne sa ‘tuđincima’, kako ih je nazivao. Ovaj izvor tvrdi da se Tito više puta sretao sa predstavnicima vanzemaljske civilizacije, i da je Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija aktivno sarađivala sa njima!” – potpuno hladnokrvno saopštava Ranko i nastavlja u dahu: “Evo šta je sve naša vlada dozvolila vanzemaljcima da rade na teritoriji naše zemlje. Odobrila im je formiranje podzemnih baza. Ovih baza ima po svim bivšim jugoslovenskim republikama, a najviše u Srbiji. O njima ću kasnije, jer ima još puno veoma interesantnih vidova saradnje koju je Titova Jugoslavija ostvarila sa ‘bratskom i prijateljskom’ vanzemaljskom civilizacijom.”

CIVILIZACIJA STARA 42.000 GODINA!

JEDAN OD TAJNIH SUSRETA 1972. GODINE: Drug Tito i vanzemaljac

Gotovo nemo pratili smo Rankovo izlaganje, potkrepljeno mnogim dokumentima i ponajviše pismima. Prikupljajući dokaze tokom svih ovih godina, Ranko je prilično skromno živeo. Sve što je imao, ulagao je u dalja istraživanja i putovanja širom zemlje, tako da danas prima samo socijalnu pomoć, pošto je, zbog poznatih događaja poslednjih godina na ovim prostorima, ostao bez penzije i bilo kakvih drugih redovnih primanja. Bez obzira na materijalnu situaciju u kojoj se nalazi, dok iznosi rezultate svojih dugogodišnjih istraživanja, izgleda kao da na svetu nema srecnijeg čoveka od njega. “Kako je vreme prolazilo, i kako sam otkrivao sve više i više, saznao sam da vanzemaljci nisu hteli da učine bilo šta kako bi pomogli razvoju oružja. Bili su veoma miroljubivi i uvek su naglašavali da sve što rade na našoj planeti ima za cilj civilizacijski razvoj. Posedujem kopije dokumenata iz jednog od najpoverljivijih arhiva bivše SFRJ u kojima se iznosi zapažanje jednog od malobrojnih oficira koji su bili zaduženi za direktan kontakt sa vanzemaljcima. Iz ovog dokumenta, čija je autentičnost potvrđena sa više strana, saznajemo da vanzemaljci dolaze iz jednog zvezdanog sistema veoma sličnog našem, ali je on toliko udaljen da ga zbog zakrivljenosti svemira ni najsavršeniji teleskop ne može registrovati. Njihova civilizacija je stara 42.000 zemaljskih godina i nalazi se na nepojmljivo višem tehnološkom nivou od naše. Tvrde da su na Zemlju došli posle hiljada godina potrage za bilo kakvim inteligentnim životom u svemiru. Po onome što je ovaj oficir za vezu zabeležio u svom izveštaju, može se saznati da je svemir pun života, ali je inteligentan život izuzetno redak. Tek posle tolike potrage, vanzemaljska civilizacija je otkrila našu, i od tada intenzivno sarađuje sa mnogim vladama u svetu. Jedna od prvih zemalja, odmah posle Sjedinjenih Američkih Država i Kine, bila je Jugoslavija. Zbog čega baš Jugoslavija, ne smem da tvrdim, pošto nemam pouzdane dokaze, mada preovlađuje teorija da je to zbog toga što je Tito bio spreman na saradnju sa svakim od koga bi država i on lično mogli imati koristi. A od vanzemaljaca je bilo i te kakve koristi, a zauzvrat su tražili vrlo malo. Oni su bili veoma pouzdani i efikasni, tako da kažem, poslovni partneri”, priča Ranko Stojanović, bivši visoki oficir nekadašnjeg KOS-a.

Po Rankovim rečima, osnovni zahtev bio je da se njihovo prisustvo drži u tajnosti. Javnost nije smela da zna za njihovo postojanje. Smatrali su da je naša civilizacija još uvek nespremna da prihvati činjenicu da nije sama u svemiru i da svoju planetu deli sa drugom inteligentnom rasom. Takođe su zahtevali da im se dopusti da vrše naučna istraživanja na ljudima. Pružali su garancije da se nikome neće desiti ništa loše, mada to nije uvek bivalo tako. Ali, njihov najvažniji zahtev bio je da im se dozvoli izgradnja podzemnih, dobro sakrivenih baza.

U SLEDEĆEM BROJU: Gde se nalaze vanzemaljske baze i šta su vanzemaljci zauzvrat učinili za bivšu SFRJ!

  • Piše: Nedeljko Stojković

Komentarišite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena uz komentar.

Astrološki pregled nedelje od 30. decembra 2018. do 5. januara 2019. godine

U predstojećoj nedelji ispraćamo planetarno veoma izazovnu i napetu 2018. godinu i sa optimizmom i nadom dočekujemo novu 2019. godinu. Zvede obećavaju bolje dane, više energije, radosti, putovanja, poboljšanje finansija, nove ljubavi. Prva polovina nedelje Početak nove nedelje je istovremeno…

BOLJEVAC: NEOBIČNA TRANSFORMACIJA ALPSKOG JARCA!

Jarac postao koza, a uz to daje i mleko – glavna senzacija ne samo Boljevca već čitave Timočke krajine

Pretesno je dvorište Krste Vojnića (52) iz Boljevca da primi sve znatiželjnike koji žele da vide dvadesetomesečnog jarca po imenu Srle koga je priroda obdarila da daje mleko i to bez obzira na očiglednu muškost koju poseduje. Da li je…

Invazija noćnih ptica u gradu na Lepenici

Podivljale sove u gluvo doba noći napadaju ljude!

Jedna od verzija o nastanku imena Kragujevac je i ona koja govori da grad na Lepenici nazvaše po pticama kragujima. Da je kumovanje usledilo pet vekova kasnije opet bi se u nazivu našle ptice, ali umesto kraguja inspiracija bi bile…

Inline
Inline